Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila spor la masuratori si cand e aproape gata camera pestilor sa ne-o arati si noua...ca stii ca ne place mult sa ne uitam ....

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Apropos de finet, oare se gaseste la metru de cumparat?

da , se gaseste la metru si vezi sa nu te grabesti , ca eu azi am luat unul cu niste catzelusi rosii la 14 lei/ml si chiar ca luasem deja 3m pe alb nu am putut sa nu ma abtin sa iau 1m si dinasta ... desi aveau cred ca 10 feluri de fineturi imprimate care mai de care ...

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Maine caut si eu fineturi. Cred ca ma duc prin praktiker ca vazusem ceva acolo. Daca nu gasesc nu mai stiu unde sa caut. Stie cineva vreun magazin cu asa ceva in Bucuresti?

Acum ma duc la culcare. Nu stiu de ce dar mi-e un somn de mor.

Ne auzim curand. O seara placuta tuturor.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Musai sa ma bag desi mi-am promis sa pun intrebari numai cand arde. Iertati-ma fetele, da' ce faceti cu finetul asta? Scutece? Cearceafuri? Si inca ceva, masura la centura prenatala cum se ia? Adica am gasit masura 1, 2 si 3, fara a explice in functie de ce, chiar nu stiu de care sa-mi comand. Multumesc 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Andre eu cu finetul vreau sa fac lenjerie de pat pt bebe. De centura nu stiu ce sa iti zic.

Gata acum chiar am plecat la culcare.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monikus, la bucur obor banuiesc ca e patria materialelor, daca ti-e comod sa ajungi si daca mai ai astfel de puteri si de nervi....materialele din practiker s din brico nu stiu daca sunt potrivite, stiu ca aia aveau mai mult pentru draperii si perdele...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare burticutze. Imi pare tare rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi. VA invidiez ca puteti sa stati de vorba pe aici..iar eu abia daca reusesc sa citesc ceea ce scrieti. Ma stradui citind sa imi notez..sa raspund si eu la anumite intrebari si pana ajung la final sa apuc sa scriu deja apare ceva si nu mai pot sa scriu.
Acum mi-am luat inima in dinti..si iata-ma.

De bebele meu pot sa va spun ca la 31 de sapt are 1900g..cantarit si masurat aseara deci e ok si sper sa stea cuminte pana cand e vremea sa ne cunoastem. Eu ma simt putin cam rau ca am o anemie cam mare..si azi si-a facut de cap ca de dimineata nu am putut sa ma tin pe picioare de ameteli si stari de rau, dar sper sa treaca.

Iulia 31+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

[quote]citat din mesajul lui mkunigunda

Apropos de finet, oare se gaseste la metru de cumparat?

da , se gaseste la metru si vezi sa nu te grabesti , ca eu azi am luat unul cu niste catzelusi rosii la 14 lei/ml si chiar ca luasem deja 3m pe alb nu am putut sa nu ma abtin sa iau 1m si dinasta ... desi aveau cred ca 10 feluri de fineturi imprimate care mai de care ...

Super daca au si imprimate! Cred ca ma duc la Obor, s-ar putea sa aiba acolo, daca nu gasesc, cva anunt sa nu va duceti si voi degeaba. Plus ca vreau sa ma uit si de material tricot pentru wrap. Imi doersc f mult unul, insa cele de cumparat mi se par scumpe, asa ca o sa le confectionez eu. Sac.

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

monikus, la bucur obor banuiesc ca e patria materialelor, daca ti-e comod sa ajungi si daca mai ai astfel de puteri si de nervi....materialele din practiker s din brico nu stiu daca sunt potrivite, stiu ca aia aveau mai mult pentru draperii si perdele...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

sar'na. Ajung eu si in Obor atunci ca pt bebe tre sa ma tina nervii.

Giuliella felicitari pt bebelina.
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

M-am intors din plimbari! Am fost sa cautam masina de spalat..n-am gasit slim, mai cauta sotzu...

Sunteti super dragutze cu pozele. Fotograful e acelasi ca la primele poze, i-am povestit la nunta un pic despre sarcina si a zis ca ar fi ok sa fac si niste poze mai dezbracata. Sunt un pic telenovelista, dar atata fericire mi-a dus sarcina asta de nu am cuvinte sa descriu.
La vreo luna, doua dupa ce mi-am cunoscut sotul a zis ca el vrea familie si sa facem un bebe. Am zis sa mai astept un pic si uite as au trecut 3 ani de incercari, jde analize si investigatii, stres, etc si in sfarsit am reusit la a doua incercare de fertilizare. Si ar fi multe multe de povestit, dar nu vreau sa stric tonul vesel de aici. Cert e ca unguroaica e bine, eu si Mihai suntem super fericiti..

In alta ordine de idei, am primit un patut pliant, de la Graco. Are o saltea, dar e prea subtire. Tre sa-i luam alta mai buna, dar are o marime d-asta ciudata, 95 pe 65. Oare se gasesc saltele asa?

Mai citesc si revin!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput