Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Blonda de mine a inteles ca scutece si ma intrebam ce sens are. Multumesc, Monikus. Maine sper sa va delectez putin cu un nou dialog "spumos", merg peste medicul meu ca de poimaine intra in concediu. El nu stie ca merg, m-a chemat la sfarsitul lui august, dar inventez ceva sa facem un control. Daca ma scoate cumva din cabinet fara control nu va delectez. 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ma bag si eu la nani..mi-am facut un dus caldut, am masat burtica (astept cu nerabdare sapt 34 sa ma alatur Iulikai si lui selen)..m-a luat somunul

somnic usor monikus! noi suntem ca gainile in gasca asta de cucuvele..

pe maine dimineata, la cafea, dragelor!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Maine caut si eu fineturi. Cred ca ma duc prin praktiker ca vazusem ceva acolo. Daca nu gasesc nu mai stiu unde sa caut. Stie cineva vreun magazin cu asa ceva in Bucuresti?

Acum ma duc la culcare. Nu stiu de ce dar mi-e un somn de mor.

Ne auzim curand. O seara placuta tuturor.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Monikus, eu am luat de la obor. E un stand cu materiale faine, are si paturici pt bebei si finet colorat si alb. De lenjerie nu m-am uitat, dar o sa ajung fie maine, fie sambata sa caut.

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
somnic usor monikus! noi suntem ca gainile in gasca asta de cucuvele..

pe maine dimineata, la cafea, dragelor!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ca bine zici.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Vad ca sunteti foarte harnicute si v-ati apucat de facut cumparaturi..camere de bebe..eu in schimb abia daca reusesc sa imi fac bagajul de spital.
Dar la primul copil ce sa zic ca aveam cred camera aranjata ptr beb de la 5 luni.Am facut multe cumparaturi cu lucruri necesare pentru bebe care apoi am realizat ca multe nici nu am reusit sa le folosesc si care au fost cam inutile.
La capitolul inutile sa stiti ca au intrat si scutecele de finet pregatite cu grija. Va aud ca ati cumparat finet...si sper sa va fie de folos. Mie nu mi-a placut ca se scamoseaza imediat si capata un aspect ponosit dupa primele spalari asa ca va recomand mai bine materiale simple dar musai din bumbac 100%. Iar scutece ptr infasat nu am folosit deloc caci la cate lucrusoare dragute sunt in magazine abia asteptam sa ii mai schimb culorile sau modelele. Am incercat sa le folosesc doar in momentul in care ii faceam masaj sau il schimbam dar cum acum se gasesc paturici speciale pentru asa ceva pe care vi le recomand cu caldura va dati seama ca am folosit ce imi era mai util.

Iulia 31+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Maine caut si eu fineturi. Cred ca ma duc prin praktiker ca vazusem ceva acolo. Daca nu gasesc nu mai stiu unde sa caut. Stie cineva vreun magazin cu asa ceva in Bucuresti?

Acum ma duc la culcare. Nu stiu de ce dar mi-e un somn de mor.

Ne auzim curand. O seara placuta tuturor.

VARSTA BEBE

Monikus, eu am luat de la obor. E un stand cu materiale faine, are si paturici pt bebei si finet colorat si alb. De lenjerie nu m-am uitat, dar o sa ajung fie maine, fie sambata sa caut.

Baby

35+ Natalia

Ms pt ajutor.

Acum chiar ca am plecat nu de alta dar imi pica ochii in gura. Dar mi-e asa de ciuda ca mi-e fomn ca voi acum va puneti pe vb. Poate imi schimb si eu programul asa la spartul targului sa stau si eu cu voi pe viitor pana mai dupa miezul noptii.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

ralucapaun ce poze faine...asta ca sa nu scot si eu ochisorii...esti o frumoasa..ptui ptui..

..... de tati ce spui ?

Cea mai fericita 34 + cu

Esti super dragutza!!! Si e un tip asa fain si de treaba!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen super pachetul! Buna verisoara! Ce contine ceaiul? Si pe langa ceai si ulei ce ai mai primit? Auzi, si cu sms-ul ala, si daca n-o sa fie cazul, tu in afara katterynei cui ii mai trimiti sms, daca ea nu poate intra?

Uau, Iulika ce diferenta de pret la sutiene...

giuliella ne bucuram ca vii cu vesti bune despre bebe!

Kinga m-ai entuziasmat de nici nu mai stiu pe unde sa caut emoticoane! Te rooooggg daca gasesti un material care ar merge pentru un wrap, sa ma tii la curent. Ca si mie mi se pare foarte scump, mai ales ca exista situatia sa nu-i placa lui bebe, si atunci cred ca as lua-o razna!!!

Dana, Monikus somnic usor!

Andre eu le tot aud pe mamici ca au croit materialul ala de finet (care e un bumbac 100% foarte rezistent la spalari, ca din ala se faceau pe vremuri scutecele, si iti dai seama cat se spalau...). Deci ziceam ca l-au facut patratele, si il folosesc sa-l tina pe bebe la ragait pe umar (sa nu ne murdarim noi de fiecare data), sa il puna sub capucul bebeului sa nu regurgiteze pe cearsaf, sa-l spele pe bebe, sa-l stearga prin anumite locuri, sa puna in carucior sa nu murdareasca bebe pe acolo, sa puna pe mesele de infasat, etc. Si daca il faci bucati mai mari, sunt multe mamici care spun ca in primele saptamani il mai infaseaza pe bebe, nu strans, dar cat sa-i tina mainile pe langa corp, ca el se sperie de ele cand le vede si se zgarie. Si asa strans are impresia de siguranta din uter.

Sunt cam ametita, sper ca nu m-am exprimat aiurea de tot.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ce se intamplå fetelor?! Ce e cu somnul asta ai??

Giuliella bine ai revenit..

Kinga

Alio...må supårati si imi fac si eu program de culcat o data cu cotcodacele...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Aida, sunt misto de tot jaluzelele! Ai idee de pret? Tu le-ai comandat pe net?

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput