Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, n-o enervati pe Iulika noastra, ca apoi poate se enerveaza si mai baga o tura de masaj in seara asta

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi, am citit, sunt si eu la zi, se vede ca stau acasa si ca afara ploua si nu am iesit in parc astazi...a iesit printesica mea dimineata dar parcul de seara ne-a lipsit.

Am uitat sa imi laud si eu sotul care a zugravit holul si aseara si sufrageria intr-o culoare frumoasa care ne placea noua de la fostul apartament si anume Bali Sand. Asa ca daca sunteti curioase sa stiti cine sta in Bali si ce nisip are...eu. E foarte frumos, aveam un roz oribil pe pereti si cu o canapea galbena de piele la care nu renuntam...o placere sa te uiti. acum arata super, dar sot e tare obosit, a zugravit singur, a scos plinta, cabluri, boxe, a mutat biblioteca si canapelele, ce mai o nebunie. Si la final a spalat si parchetul si a montat galeria inapoi si a pus si perdelele...din nou.

Ploua si tuna ceva de speriat..cum e vremea maine?

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Andre eu le tot aud pe mamici ca au croit materialul ala de finet (care e un bumbac 100% foarte rezistent la spalari, ca din ala se faceau pe vremuri scutecele, si iti dai seama cat se spalau...). Deci ziceam ca l-au facut patratele, si il folosesc sa-l tina pe bebe la ragait pe umar (sa nu ne murdarim noi de fiecare data), sa il puna sub capucul bebeului sa nu regurgiteze pe cearsaf, sa-l spele pe bebe, sa-l stearga prin anumite locuri, sa puna in carucior sa nu murdareasca bebe pe acolo, sa puna pe mesele de infasat, etc. Si daca il faci bucati mai mari, sunt multe mamici care spun ca in primele saptamani il mai infaseaza pe bebe, nu strans, dar cat sa-i tina mainile pe langa corp, ca el se sperie de ele cand le vede si se zgarie. Si asa strans are impresia de siguranta din uter.

Tot pentru asta am facut si eu scutecele! Nu l-am luat pentru lenjerie.

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu sunt aici....fara somn....dar am mancat si eu pestic ca sa ma ajute Dumnezeu si pe mine.....nu ca as fi tinut post dar EL stie ca am suflet bun

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Am uitat sa imi laud si eu sotul care a zugravit holul si aseara si sufrageria intr-o culoare frumoasa care ne placea noua de la fostul apartament si anume Bali Sand. Asa ca daca sunteti curioase sa stiti cine sta in Bali si ce nisip are...eu. E foarte frumos, aveam un roz oribil pe pereti si cu o canapea galbena de piele la care nu renuntam...o placere sa te uiti. acum arata super, dar sot e tare obosit, a zugravit singur, a scos plinta, cabluri, boxe, a mutat biblioteca si canapelele, ce mai o nebunie. Si la final a spalat si parchetul si a montat galeria inapoi si a pus si perdelele...din nou.

varsta bb2

pentru sot! Mi-ai adus aminte ce frumos a fost in Bali, am fost anul trecut.

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei, familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....

bere si uischi pentru toate gravidele

va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Citat:

varsta bb2

pentru sot! Mi-ai adus aminte ce frumos a fost in Bali, am fost anul trecut.

34+ cu

Eva

Wow, eu am numai vopseaua care imita nisipul sa-ti fie de bine excursia.

varsta bb2

Mergi la inceput

Lucia din moment ce si noi stim ca ai un suflet bun, si nu te cunoastem asa bine, El, care te vede tot timpul stie sigur!!!

Moni mi-am amintit de ce mai eram trista cu programul ieri. Pe axn nu miercurea erau lost si mesaje de dincolo?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

varsta bb2

Påi ai ce lauda..asa da..Merita laudat..Si o bere

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

uau, Emy m-am gandit ca nu mai stiu eu unde e Bali asta , dar dupa google map se pare ca stiam bine!

Cand am citit anul asta Eat Pray Love de Elizabeth Gilbert, si ea spune niste chestii despre Bali... ar fi fain sa ajung p-acolo in viata asta . Sunteti super tari!

29+

Mergi la inceput