Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 21
claucia spune:
Pai nu prea l-am laudat dar am parut impresionata...zic eu.
si bere are, chiar 2
ca se uita la steaua...ce-i drept singurel, ar trebui sa ma uit si eu cu el...
Clau
33+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Andrecluj spune:
Iulika, imi spui tu care sunt marimile la centuri? Adeca in functie de ce se masoara? Ca nu stiu de care sa-mi comand cand o fi nevoie. MultumescRalucapaun, si totusi daca ai povesti ce frumos ar fi.
22 +
Chiara Ada
giuliella spune:
Eu as fi vrut sa tin post macar 3 zile ca sa ma impartasesc pentru ca mi-a zis preotul sa vin dupa ce face bebe luni de stat in burtik sa ma duc sa ma impartasesc adica sa il impartasesc. Ieri nu am rezistat la a infuleca o prajiturica..dar am zis macar carne sa nu mananc..azi in schimb mi s-a facut rau si tare mie ca de la atat salata de viente cat am bagat ieri si care cred ca mi-a deranjat putin fierea.Asa ca am renuntat spre rusinea mea la post.
Iulia
31+ cu
Emma Jasmine
si
Albert Iustin(15.09.2006)
raluk16 spune:
Aida sa ma bag eu la facut capitol? Mi-e teama sa nu fii deja pe acolo si sa fac ceva prostii sa ma bag peste tine ![]()
29+ 
claucia spune:
Gata, inchid si ma duc la meci cu sotul si pitica (pana o culc in 20 min). Va pup si poate maine nu va gasesc la cap 138 totusi! Noapte buna
Clau
33+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
mkunigunda spune:
Raluk16, daca cumpar o sa fac poza sa-ti trimit cu materialul. Eu m-am gandit sa cumpar un material mai elastic (gen tricou, bumbac 100%), cam de 5 m lungime si pe latime sa las cam 70 cm. Sa vad cat de late sunt materialele, poate ne combinam
, si ne ies dintr-o bucata de material de 5 m 2-3 wrapuri. Eu prefer sa fie o culoare mai neutra sau inchisa. Tu?
_
31+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Lucia din moment ce si noi stim ca ai un suflet bun, si nu te cunoastem asa bine, El, care te vede tot timpul stie sigur!!! |

Cea mai fericita
34 + cu
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Raluk16, daca cumpar o sa fac poza sa-ti trimit cu materialul. Eu m-am gandit sa cumpar un material mai elastic (gen tricou, bumbac 100%), cam de 5 m lungime si pe latime sa las cam 70 cm. Sa vad cat de late sunt materialele, poate ne combinam _ 31+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Kinga, Raluk, as vrea si eu material de wrap. Sa inteleg ca tre sa fie elastic si mai grosut un pic?
Baby
35+
Natalia
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 uau, Emy m-am gandit ca nu mai stiu eu unde e Bali asta , dar dupa google map se pare ca stiam bine! ![]() ![]() Cand am citit anul asta Eat Pray Love de Elizabeth Gilbert, si ea spune niste chestii despre Bali... ar fi fain sa ajung p-acolo in viata asta ![]() 29+ ![]() |
Merita sa ajungi acolo! Mie mi-a priit aerul de acolo caci tot anul trecut a aparut minunatia din burtica! Poate pun niste poze!

34+ cu 
Eva
raluk16 spune:
Claucia noapte buna!
Kinga propun s-o intrebam pe Mihaela de dimensiunile wrapului ei. Si eu cred ca e ca un tricou putin elastic. Si eu prefer culori neutre, bleu-marin, negru
, kaki, verde,... daca astea is neutre
. Dar merge orice. Oricum, nu-i musai sa ne cuplam, poate reusesc sa gasesc si eu aici, numai ca nu stiu ce sa caut. Oricum, daca gasesti ceva super, spune-mi, ca eu cred ca cu tot cu transport si tot nu ajung la preturile de pe net... 
Si eu nu eram decisa intre wrap si sling, dar cred ca daca ne gasim undeva de vanzare niste inele din alea din wrap se poate face sling.
29+