Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Poate pun niste poze!

..chiar te rugam

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Raluk16, daca cumpar o sa fac poza sa-ti trimit cu materialul. Eu m-am gandit sa cumpar un material mai elastic (gen tricou, bumbac 100%), cam de 5 m lungime si pe latime sa las cam 70 cm. Sa vad cat de late sunt materialele, poate ne combinam, si ne ies dintr-o bucata de material de 5 m 2-3 wrapuri. Eu prefer sa fie o culoare mai neutra sau inchisa. Tu?

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Kinga, Raluk, as vrea si eu material de wrap. Sa inteleg ca tre sa fie elastic si mai grosut un pic?

Baby

35+ Natalia

Eu asa banuiesc, sincer nu am avut ocazia sa pun mana pe vreunul..

_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ma bag la facut capitol. Aici puteti scrie linistite, numai acolo sa nu scrieti pana va dau eu liber

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara,dragutzele mele....

Nu prea mai apuc sa intru pe net...e mai complicat momentan. Dar am gasit acum momentu'. Sunt la meci cu baietii la idm...si eu pe lap-top pe despre copii

Acum mai mult citesc,sincer...Dar in rest, ne tot uitam dupa carucioare si treburile necesare ca nu mai e mult. In plus, pe 15 aug ne mutam si sunt multe de pregatit. Ma mai suna cate o agentie pt cate un proiect si cand ii refuz si le spun motivul-luna a 8-a...au niste reactii..:)) Noroc ca nu-i nimic foarte important. Desi e ciudatel pt mine de fiecare data, pt ca acum cateva luni nici nu-mi imaginam ca o sa am bebe, ca o sa se schimbe atat de mult lucrurile...Eram convinsa ca tocmai, acum ca se termina facultatea, voi avea tot mai mult timp pt proiecte. That's life. Planurile nu prea functioneaza. E mai frumos asa....

Andrutza 34 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Claucia noapte buna!

Kinga propun s-o intrebam pe Mihaela de dimensiunile wrapului ei. Si eu cred ca e ca un tricou putin elastic. Si eu prefer culori neutre, bleu-marin, negru , kaki, verde,... daca astea is neutre . Dar merge orice. Oricum, nu-i musai sa ne cuplam, poate reusesc sa gasesc si eu aici, numai ca nu stiu ce sa caut. Oricum, daca gasesti ceva super, spune-mi, ca eu cred ca cu tot cu transport si tot nu ajung la preturile de pe net...

Si eu nu eram decisa intre wrap si sling, dar cred ca daca ne gasim undeva de vanzare niste inele din alea din wrap se poate face sling.

29+

Zici de ? Sau o confund eu?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

multe, multe pentru toate fetele care au fost alaturi de nervii mei astazi!

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

multe, multe pentru toate fetele care au fost alaturi de nervii mei astazi!

sper ca maine sa nu mai aiba probleme vacuta si sa incepi si tu ziua cu bine

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Fetele, 136 va asteapta!

Eu mai stau pe userul asta sa caut datele carinei sa le pun in lista.

raluk16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Iulika, imi spui tu care sunt marimile la centuri? Adeca in functie de ce se masoara? Ca nu stiu de care sa-mi comand cand o fi nevoie. Multumesc

Ralucapaun, si totusi daca ai povesti ce frumos ar fi.

22 + Chiara Ada

E small..Dar acum in ultima perioada e la limita..daca mai creste putin burtica nu ma mai cuprinde.. Si e de la 'Anita' asa se chiama firma..am obs ca si sutienul e de la aceeasi firmå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput