Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 22
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Poate pun niste poze! ![]() |
..chiar te rugam

Cea mai fericita
34 + cu
mkunigunda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Kinga, Raluk, as vrea si eu material de wrap. Sa inteleg ca tre sa fie elastic si mai grosut un pic? Baby 35+ Natalia |
Eu asa banuiesc, sincer nu am avut ocazia sa pun mana pe vreunul..
_
31+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
raluk16 spune:
Ma bag la facut capitol. Aici puteti scrie linistite, numai acolo sa nu scrieti pana va dau eu liber ![]()
29+ 
andraiulia spune:
Buna seara,dragutzele mele....
Nu prea mai apuc sa intru pe net...e mai complicat momentan. Dar am gasit acum momentu'. Sunt la meci cu baietii la idm...si eu pe lap-top pe despre copii![]()
Acum mai mult citesc,sincer...Dar in rest, ne tot uitam dupa carucioare si treburile necesare ca nu mai e mult. In plus, pe 15 aug ne mutam si sunt multe de pregatit.
Ma mai suna cate o agentie pt cate un proiect si cand ii refuz si le spun motivul-luna a 8-a...au niste reactii..:)) Noroc ca nu-i nimic foarte important. Desi e ciudatel pt mine de fiecare data, pt ca acum cateva luni nici nu-mi imaginam ca o sa am bebe, ca o sa se schimbe atat de mult lucrurile...Eram convinsa ca tocmai, acum ca se termina facultatea, voi avea tot mai mult timp pt proiecte. That's life. Planurile nu prea functioneaza.
E mai frumos asa....
Andrutza 34 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
mkunigunda spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Claucia noapte buna! Kinga propun s-o intrebam pe Mihaela de dimensiunile wrapului ei. Si eu cred ca e ca un tricou putin elastic. Si eu prefer culori neutre, bleu-marin, negru ![]() Si eu nu eram decisa intre wrap si sling, dar cred ca daca ne gasim undeva de vanzare niste inele din alea din wrap se poate face sling. 29+ ![]() |
Zici de
? Sau o confund eu?_
31+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
anco spune:

multe, multe pentru toate fetele care au fost alaturi de nervii mei astazi!
anco
33+
???? si 
poze
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anco![]() ![]() ![]() multe, multe pentru toate fetele care au fost alaturi de nervii mei astazi! |
sper ca maine sa nu mai aiba probleme vacuta si sa incepi si tu ziua cu bine
Cea mai fericita
34 + cu
septoct2009 spune:
Fetele, 136 va asteapta!
Eu mai stau pe userul asta sa caut datele carinei sa le pun in lista.
raluk16
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Iulika, imi spui tu care sunt marimile la centuri? Adeca in functie de ce se masoara? Ca nu stiu de care sa-mi comand cand o fi nevoie. Multumesc Ralucapaun, si totusi daca ai povesti ce frumos ar fi. 22 + Chiara Ada |
E small..Dar acum in ultima perioada e la limita..daca mai creste putin burtica nu ma mai cuprinde..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas