Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana ce bine ca e Kateryna ok ...sa mai bem o bericica ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Am io ..am io.. fårå alcool la frigi...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Deci din lista de prezenta a Luciei au aparut 2 mamici..Elle si Katteryna

plus Roxxy
...daca primim vesti si de la Ioanna, chiar facem chef!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac e , dar tu zici ca e puiut? ![]() ![]() ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
E puiutul meu
34+ cu 
Eva
Dana15 spune:
Io n-am bere
..stiu pe undeva, pitita bine, o sticla de palinca de piersici de la nenea Imi
(cunostiinta la care am stat cand am fost in Ungaria)..pe aia o pastram bine! sa ne turtim amandoi, ca doi parinti responsabili ce suntem
..cica dupa ce termin eu cu alaptatul
..
deci bag o felie de lubenita..are acelasi efect diuretic ca si berea!
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Fetelor ce parere aveti de
asta ?
Va dati seama cum as sta eu acolo cu laptopul si o cola rece ? Fara sa ma doara "funduletul" , fara sa inghiontesc copilasul, fara sa ma doara coloana....Ar fi beton.....dar pretul e gresit si atunci raman aici, in fata biroului ![]()
![]()
intr-o pozitie total incomoda 
PS - sper sa nu ma alunge moderatorii de pe DC dar de cand au bagat magazinul asta eu ma distrez extraordinar.....si nu zic mai mult ![]()
Cea mai fericita
34 + cu 
carinablanca spune:
fetelor, am vazut ca toata lumea e in febra cumparaturilor. Un site (dupa parerea mea ieftin) de lucrusoare bebei este mykids (.ro). am mai incercat sa vi-l dau dar nu s-a putut afisa. Poate asa merge.
Uitati-va si voi. EU de acolo am luat multe si ieftine.
35+ cu 
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor ce parere aveti de asta ? .....dar pretul e gresit si atunci raman aici, in fata biroului ![]() |
Tiii, dar ce pret!!
mai pui inca pe atat si iti iei un fotoliu din acela smecher pentru alaptat (Cristina parca are)Dana 31s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
Emy10 spune:
Lutoniana nu te gandesti rau
Si cola rece? Ce vis pierdut! Eu in afara de cola, nu cunosc alt suc insa bebelinei mele nu prea cred ca ii place, cum iau o gurita de cola incepe sa faca tumbe tumbe!
34+ cu 
Eva
monica_dicut spune:
luto, mai ai te rog din suflet linkul cu manusile pt picior de azi dimineata? Ca ii povesteam la sotz da nu le gasesc.
Mercic mult.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
carina multumim pentru site!
am intrat si eu putin pe el si chiar sunt preturi bune acolo!
Thank God I'm a woman!

, dar tu zici ca e puiut?