Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

laura, iata-ma
neata
sunt la serv...sunt in focuri ca mai am una-alta de terminat...pana plec....si acasa e totu gata: bagaje, carucior, patut, scaund e masa....toate-s spalate , calcate si puse in masina....
si-apoi ma ciupeati si ma trezeam!
n-am facut nimic!
nici costum de baie n-am- are cineva timp sa se duca..macar d-asta sa-mi cumpere?
aaa...si sasha e plin de bube...ii dau fenistil gel....e a 3 oare in ultima luna cand se umple de bube...multe, multe..cat mai multe!
(poate sa aiba roseola si doct astia sa nu-si dea seama? adik se poate roseola si fara febra...si alte simptome?)

carla,mami de putoiu sasha

ai grija cu fenistilul...eu stiu ca se da in cantitati mici..doar pe locul cu pricina (intepatura)

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

dyanira nicio indiscretie. Eu mi-am pastrat numele de fata fara sa il iau si pe al sotului. Copii poarta doar numele lui pentru ca este suficient de lung si inca unul adaugat ar fi fost prea lung.

mamidestefan eu am observat ca Dimitri cand face pipi face intai un pic si apoi da drumul la tot jetul. Poate daca o lasi in fundul gol, ii dai sa bea putin mai mult, eventual un compot indulcit si o urmaresti sa ii prinzi in paharelul ala steril. Sau o asistenta care sa vina acasa si sa ii puna ea punga aia. Sanatate multa va doresc.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Sa nu te superi pe mine ca iti zic dar eu am avut un caz in clasa mea chiar acum inainte de concediu asemanator si copii au trebuit sa completeze niste formulare cand le-au adus de acasa eu am vazut ca mama are alt nume si am intrebat daca au completat bine eh de atunci copii radeau de ea o tot chinuiau si ii spuneau ca mama ei nu e mama ei si ea suferea tare deh sunt micuti doar in clasa a 6-a si de atunci am zis uite ce amanunt nesemnificativ ii poat eface pe micuti sa sufere si de aia am intrebat cu gandul la aceasta intamplare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nu ma supar. Eu sunt convinsa ca nu vor fi probleme cu asta, o prezentam si o tratam ca pe ceva absolut obisnuit, mami si tati au nume diferite, copii poarta numele tatalui (uneori), asta este exact ce stie Alexei despre asta. Suntem inconjurati de familii cu nume diferite, tot felul de combinatii parinti despartiti cu familii refacute in care fiecare membru poarta alt nume de familie, parinti ca noi cu nume diferite etc, cupluri necasatorite, incat nu imi fac griji. Nu te supara nici tu pe mine dar mi se pare lipsa de tact din partea unui profesor sa puna o intrebare destul de personala unui copil cu voce tare. Mie una ca parinte mi-ar sari rau tzandara sa li se intample asa ceva la scoala.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Da ai dreptate nu ma supar ca mi-ai zis mi-a parut tare rau ca am pus intrebarea dar in ziua aia am fost lipsita de tact se mai intampla nu in fiecare moment poti sa fii pe faza si am incercat sa evit o greseala si am dat in alta.

Diana

Mergi la inceput

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cu ceva legat de homeopatie dilutiile mai mari sunt mai puternice sau invers.De ex dintre chamomilla ch5 si chamomilla ch9 sau ch30 care e maiputernic.Pana la ce dilutie se poate da la bebe????

Diana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!bebeilor nascuti intr-o zi de 7.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

C.valy / Dyanira multumesc mult ptr rapsunsuri!

C.valy / Muuh intr-adevar fiecare isi hraneste copilul cum crede si cum simte ca trebuie... nu e cazul de polemici si pe tema asta... doar ca intrebam si daca putem ne si sfatuim in anumite privinte legat de alimentatie...

In rest... raportam noaptea nr 6 in patutul nostru... doar 2 treziri cu oleaca de tipete dar cu adormit la loc tot in patut mangaiata putin... se pare ca suntem pe drumul cel bun ... daca stiam ca are fobie la gratiile de lemn luam de la inceput pat din asta de plasa

ptr sarbatoritii zilei si toata bobocimea!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumesc tuturor pt raspunsuri,dyanira intre timp am dat iar comanda teleonic la quelle zic ei ca vine in 30zile,sper

piolica iti multumesc mult ca te-ai oferit sa ma ajuti,am verificat si pe amazon.fr si e mai scumpa decat la quelle asa ca sper sa vina de aici

inca o data multumiri

ps: ascult michael jackson la castidavid doarme cu taica-suVIATA NENE!!!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!

BRAVO CARLA!!!!!!!!!!!!!!!!
Razvan e cam fricos, ma strange repede de mana daca simte ca vreau sa-l las mai liber, desi uneori singur imi da drumul. nu fortez, ca nu vreau sa-l sperii
prety, hai ca esti simpatica cu fobia la gratiile de lemn!! ma bucur ca doarme bine gogosarul in patut si esti si tu mai linistita!

va multumesc tutror pentru raspunsurile cu albusul! mi-ati fost de un real ajutor, ca zau, facusem si eu "fobie la albus"
deci pot sa-i dau si lui Razva cate un pic de pandispan cu fructe...albus in preparate, gen galuste, budinci si mai asteptam cu albusul ca atare!
va zic si ce-mi spune dr sapt viitoare.
acuma, el dermatita atopica n-a avut dar a avut conjunctivita aia alergica...deci un teren alergic ar fi pe undeva si mai mult de asta ma feresc

felicic, tu cum ai forta sa mai faci si seara mamaliga?? eu seara ii dau fructe cu iaurt...si la culcare lapte...zau ca n-as putea

Laura, unde e locul ala minunat unde ati fost in excursie??

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

preety eu intrebam ce intelege ea prin de toate si de ce crede ca trebuie sa le dam de toate pana la un an. Sigur ca ne putem sfatui, nu e problema dar asta implica si sa nu fim de acord unele cu altele. Eu, de exemplu, nu inteleg de ce un copil ar trebui sa manance dulciuri, sare si prajeli pana la 1 an, ma depaseste. Si argumentul ca asa am crescut noi nu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

va multumesc tuturor pentru raspunsurile privind condimentele/verdeata la plic!

preety, si galustile si perisoarele le-am facut fara albus, doar cu galbenus. nu vreau sa le dau albus pana la 1 an.

sunt de acord cu muuh, copiii pana la 1 an nu pot manca chiar de toate. si pentru multe alimente/moduri de preparare ale alimentelor, eu as astepta chiar si pana la 2 ani. tocmai pentru ca eu am crescut cu prajeli si grasimi toata viata, nici nu-mi fac bine si acum am ajuns sa le urasc...

feli, laura, ratonel

amika, sper sa nu fie nimic grav. mamica ingrijorata!

laureta, sanatate multa Biancului mic. stii ca noi am avut adenovirus la 8 luni, am luat debridat, biotics baby, enterol, smecta + regim si nu prea au avut efect pana cand am dat de SUMETROLIM. in 2 zile a trecut tot (desi cred ca trecuse si perioada in care virusul si-a facut de cap, cica pana nu-si face el mendrele, nu trece dom'le si pace). asta ca sa stii, daca nu trece, sa faci o intrebare pediatrului.

Ada, sanatate multa lui Teo!

FELICITARI CARLA!!!

Si Edi al meu a stat azi cateva secunde singurel in picioare... sigur, nu face niciun pas singur, ii e teama, dar suntem pe drumul cel bun. parca vad ca pana cand plecam la mare, la final de august, merge singur. Robi e tot la stadiul de taras pe coate, ca in armata. adica inoata pe uscat. da' are o vitezaaaa, mama-mama! nu cred ca va mai merge in 4 labute, incearca, dar renunta repede, ca nu ii iese si il enerveaza. ar sta ore in sir in picioare, sprijinit de pat sau agatat cu mainile sus de patul in care doarme. clar prefera si el pozitia bipeda.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna,

Eu n-am chef de munca, in jumate de ora plec acasa si pe urma sa imi recuperez puiul de la mare, de abia astept, imi e atat de dor de el

Intru s-o incurajez pe Ankussa -prima saptamana e mai grea, e si copilu mai suparat, dupa care se obisnuieste (cel putin asa a fost la mine). Dar si acum daca ajung tarziu acasa ma cearta

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput