Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)
Raspunsuri - Pagina 20
luminita2008 spune:
tot la capitolul culinare am ramas, deci:
ardei umpluti. intrebare: dupa preparare, ii decojiti? sau ii decojiti inainte, prin oparire? sau nu-i decojiti deloc si bebeii papa si asa?
cascaval. intrebare: de cand? de care? cat de des? exista si cascaval fara sare?
multumesc!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
cat pe ce sa uit:
baby_boy,
baiatul pe julituri! bine ca n-a fost mai rau.
ratonel, concediu placut si relaxant, plin de nopti cu somn adanc, daca nu ne mai 'auzim'!
nicole, drum bun!
dya
_
Si nu uita:
preety spune:
Lumi / Muuh sunt total de acord cu voi cu "de toate" dar fara prajeli / sare / porc / dulciuri etc... si cred ca si C.valy a vrut sa spuna acelasi lucru... totodata fiecare e liber sa-si hraneasca copilul dupa cum doreste; am si eu mamici in jurul meu care le dau copiilor mancare din mancarea lor si nu le condamn pentru nimic, pentru ca nu sunt eu in masura sa condamn... sunt copii lor si e exclusiv alegerea lor cum isi hranesc copii... plus ca sunt pediatri si pediatri; de ex. noi ne ducem la doua pediatre, una de cartier (clasicul medic de familie) si una de la medlife si prima spune ca pana la 8 luni copilul trebuie sa manance orice (legume si fructe) iar cealalta e f precauta cu introducerea alimentelor in alimentatia copilului... ori ce vreau sa spun este ca depinde de pediatri / mamici etc si nu suntem aici sa ne judecam in vreun fel ci exclusiv sa ne impartasim diferitele conceptii...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety nu suntem aici sa ne judecam in vreun fel ci exclusiv sa ne impartasim diferitele conceptii... ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
pai exact asta am si facut, si valy, si muuh, si tu si eu.

_
Si nu uita:
c.valy spune:
Dragele mele

scz hai sa incheiem acest subiec,ca e mai bine si Muuh chiar am zis fara prajeli ca-ci cu astea nus de acord si nici dulciuri nu o sa ii dau f multe ii dau biscuiti(si aia sunt un dulce sau nu?)un piscot de casa...etc.Nu o sa ii dau bomboane,ciocolata nu inca.Cand am zis,,ar trebui sa manance de toate,,m-am referit mai mult la mancarea gatita.
Luca Daniel - 22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
preety spune:
Lumi
si noi!
C.valy / Muuh 
Ref ardei... in supa / piure de legume, ii pun tocati marunt si ii blenduiesc cu coaja cu tot...
... prin ardei copti inteleg copti pe tabla / opariti si scoasa coaja...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety ... prin ardei copti inteleg copti pe tabla / opariti si scoasa coaja... ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!! |
am editat. ardei umpluti vroiam sa zic
_
Si nu uita:
Nausica spune:
Dyanira, for the record, si eu mi-am pastrat numele dinainte de casatorie, iar Ania a luat doar numele sotului. Daca Ania va fi pusa vreodata intr-o situatie neplacuta din cauza asta, o sa-i explic ca rusine trebuie sa-i fie celui care comenteaza pe tema asta, nu ei. Daca as fi putut sa-mi adaug si numele sotului fara sa trebuiasca si el sa faca asta, as fi facut-o, dar in Romania nu se poate.
Si nu cred ca ai gresit atunci intrebind, copiii mai fac greseli.
Miruna si Piolica, stiam de la tine ca, daca noi avem nume diferite, trebuie sa iau certificatul de nastere in original la iesirea din tara (chiar daca Ania are pasaportul ei, cu poza) si mi s-a parut destul de normal. Ei bine, nu mi l-a cerut nimeni. Deci eu puteam fi foarte bine amanta sotului, plecind linistita cu copilul din tara.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
piolica spune:
am primit si noi antemergatorul azi, Elsa a fost mult mai incintata de cutie decit de jucaria in sine
. Insa, vroiam sa va spun ceva, poate va e de folos. Elsa cam raminea in urma de tot si era cit pe ce sa cada in nas, asa ca m-am gindit sa fac ceva la rotile alea sa nu mai alerge asa de nebune. Initial ma gindisem sa le infasor in niste sosete, insa mi-am amintit ca am niste panglica si din ce mai stiam eu de la legile frecarii din fizica am gasit solutia. Am infasurat niste panglica din asta intre roata si masinaria propriu zisa pina am blocat rotile din spate. Pe cele din fata le-am iertat. Elsa merge mult mai bine acum, rotile din spate actionind ca si o frina.
Nushu, nu ai de ce sa-mi multumesti. Daca vreodata ai nevoie de ceva si te pot ajuta, spune-mi. Asta e valabil pt toate fetele de aici.
Kristin, cum ati sarbatorit ieri?. Hmmm, nu stiam ca in Canada se poarta aceeasi chestie ref la hirtie semnata de celalalt parinte, m-ai bagat la idei, o sa verific si eu pt Franta... E drept ca eu cind am iesit din Fr cu Elsa eram si cu sotul meu, numai la intoarcere am fost fara el, dar acolo nu mai conta, ca Elsa nu trebuia protejata de autoritatile romane. Oriucm, mie mi se pare o mare nebunie chestia asta, mai ales in Ro ca trebuie hirtie facuta la notar.
Laureta, sper ca Bianca sa fie mai bine si sa puteti pleca linistiti in vacanta.
babytza, merci frumos pt detalii ref pastile homeopate pt dinti
Nocom, Tatonelu, Nikole, vacanta placuta! Ce va invidiez, noi plecam in vacanta tocmai la sf lui septembrie
Lidia. multa sanatate Izabellei.
Felicic, ceva poze cu falkone nu mai ai? 
si mai vroiam sa spun ceva... dar am uitat. Asta e, ma ramolesc!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
apropo de nume, ca mine nu e nimeni. In ro eu am numele meu de familie la care am adaugat numele sotului de familie. Buuuun! Insa, in Franta asa ceva nu se face, numele de familie ramine vesnic ala de fata, iar la epouse (sotie) se trece numele sotului. Dupa care, ca sa fie si mai si, in diverse acte exista o rubrica care se numeste nume de familie folosit. Insa in Fr, de fapt la ambasada Fr la Budapesta astia nu au vrut sa treaca numele meu de familie + numele sotului de familie, asa cum as fi vrut eu si cum sint pe actele din Romania, asa ca numele meu de familie uzitat e tot cel al sotului. Iar eu nu ma pot obisnui cu asta. (mai ales ca eu nu folosesc primul meu prenume ca nu l-am folosit niciodata in 35 de ani, ci pe al doilea, iar in Franta in fata autoritatilor se foloseste numai primul prenume, asa ca eu sint cu numele sotului si primul prenume, in cond in care eu eram obisnuita cu numele meu de familie si al doilea prenume...). Cred ca v-am zapacit... asa ca ma opresc aici.
Eu as vrea sa fac niste demersuri sa mi se treaca la prenume uzitat pe cel de-al doilea, dar asta inseamna sa ma duc la tribunal, sa fie decizie judecatoreasca...ca parca sint un extraterestru aici, nu ma pot obisnui deloc. Nu stiu ce a fost in capul parintilor mei sa-mi puna doua prenume si sa-l foloseasca NUMAI pe al doilea.
Mamica fericita de bebelina Elsa