Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Felicic76 ms o sa caut asa ceva dar la Constanta ca-ci in Mangalia la mine nu am gasit decat burtiere supraelastice ce se termina drept in mijlocul burtii,bine ca ai zis ca exista si in comert o sa caut pana o sa inebunesc.

Luca Daniel - 22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

La multe lunite baby_boypupici si sa cresteti mari si sanatosi,pt julituri sa treaca repede.

Luca Daniel - 22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza.

noi luptam energic cu mucii (la Teo). La 3 s-a trezit Radu in plina forma si s-a foit prin pat pana la 5. Ne culcaseram la 12... se tot ducea peste Teo, asa ca am stat la prindere pana a adormit din nou. La 8 erau in picioare amandoi.
Ioooo.... varzaaaa...
Ratonelule, esti o eroina a nesomnului, nu stiu frate cum rezisti!

Ca tot vb de burtiera... www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=60704>v=1&cex=5103&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_generalsub_sem_google_1_burtieraburtiera&referrer=google_sem&gkw=burtiera&gclid=CPS15er-kJwCFQESzAod_jBRhw" target="_blank">asta... e pe bune?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la cafea

Multumim de cafelutza ..Rox..ce buna e ..dupa ce te trezesti la 5 dimineata..abia am asteptat momentul asta

Nu am reusit sa colectez nimic...pentru ca nu am reusit sa ma mobilizez sa citesc aseara ce ati mai scris voi..am fugit repede la

Acum parca mai am ceva idei..si sper sa imi iese miine dimineata..

Apropo..multumesc mult de ajutor ..si multe floricele pe cimpii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

neatza.

noi luptam energic cu mucii (la Teo). La 3 s-a trezit Radu in plina forma si s-a foit prin pat pana la 5. Ne culcaseram la 12... se tot ducea peste Teo, asa ca am stat la prindere pana a adormit din nou. La 8 erau in picioare amandoi.
Ioooo.... varzaaaa...
Ratonelule, esti o eroina a nesomnului, nu stiu frate cum rezisti!

Ca tot vb de burtiera... www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=60704> v=1&cex=5103&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_generalsub_sem_google_1_burtieraburtiera&referrer=google_sem&gkw=burtiera&gclid=CPS15er-kJwCFQESzAod_jBRhw" target="_blank">asta... e pe bune?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

baga-i mami ceva homeopat...in doza mare ch200...poate il mai ajuta .. si sanatate multa

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic, merci de sfat. N-am sa adaug faina, doar o lingurita de smantana, cartofii sunt garnitura asa ca va fi ok. Sper sa si pape.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi....am fost plecati intr-o excursie ieri intr-o zona absolut minunata,am respirat aer curat si ne-am odihnit.
N-am apucat sa citesc tot din urma,spert ca toata lumea e bine.

Anca felicitari ptr Crala

Feli ma bucur sa te citesc.

Lidia,Ada multa sanatate puilor.

Carla treci la raport.

Oana

babyboyptr Raducu si sa treaca repede julitura.

Laureta imi pare rau ca e Bia bolnavioara

Roxana,Dya,Muuh

Nikolici drum bun.

valy

sarbatoritilor de azi!!

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Ca tot vb de burtiera... www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=60704> v=1&cex=5103&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_generalsub_sem_google_1_burtieraburtiera&referrer=google_sem&gkw=burtiera&gclid=CPS15er-kJwCFQESzAod_jBRhw" target="_blank">asta... e pe bune?

Eu despre asta vorbeam. O are o prietena si este foarte multumita . E adevarat ca este scumpa, dar isi merita banii

Am bagat la cuptor o musaca de pui pentru piticut

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daca vreti sa va distrati un pic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140390&whichpage=1

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

laura, iata-ma
neata
sunt la serv...sunt in focuri ca mai am una-alta de terminat...pana plec....si acasa e totu gata: bagaje, carucior, patut, scaund e masa....toate-s spalate , calcate si puse in masina....
si-apoi ma ciupeati si ma trezeam!
n-am facut nimic!
nici costum de baie n-am- are cineva timp sa se duca..macar d-asta sa-mi cumpere?
aaa...si sasha e plin de bube...ii dau fenistil gel....e a 3 oare in ultima luna cand se umple de bube...multe, multe..cat mai multe!
(poate sa aiba roseola si doct astia sa nu-si dea seama? adik se poate roseola si fara febra...si alte simptome?)

Mergi la inceput