Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

nikolici mie mi-a spus foarte frumos un steward cand m-am dus sa pompez lapte acolo in spatele avionului langa closet: Madam that's life. you don't have to be ashamed. Si au tras un fel de perdea si m-au lasat singura bine merci sa imi vad de pompe. Nu iti face nici o grija, eu am o vb cui nu ii place sa nu se uite. Ai luat declaratie notariala de la sot ca e de acord ca tu sa iesi doar cu Karina din tzara?

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Oh daaa...mama lor de lege, am luat, stiam de procura de cand s-a dat legea cu iesitul minorilor romani din tzara, cica vor sa controleze a se citi stopa traficul de carne vie.
De fiecare data cand iesi, iti trebuie procura, este fix pe date...mai face si notarul un ban dc tot nu mai merg imobiliarele.

Cat despre laptic...nu e pb sa o alaptez in public..ma rog acolo pe scaun frumos intr-un coltz, dar ea dc o iau in bratze, trage instantaneu de haina...la asta ma refeream, meregand prin aeroport sau avion cu tzitile pe afara

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

amik nu cred ca o mama ingrijorata pentru puiul ei, poate sa fie numita nebuna. Sper sa te inseli si sa nu aiba nimik.
Acum sincera sa fiu, nu l-am gustat inca pe pici sa vad daca e sarat dar si noi transpiram , mai ales la somnic. Face lac in jurul lui. SI tind totusi sa cred ca si la el e putin sarat dupa urma alba lasata pe caruciorul inchis la culoare. Poate tocmai am spus o tampenie, dar asa cred, ca e sarata transpiratia si la el. Totusi daca ai dubii si sigur ai ( dupa measjul tau scris asa inteleg) e mai bine sa vorbesti si cu medicul vostru pediatru. O parere competenta nu strica VA tin pumnii sa fiti bine !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

babytza, pe cuvant ca nu stiu cum reusesti sa fii mereu asa de scumpa! sarumana

nici eu nu m-as fi gandit sa il gust pe vladi-transpiraciosul. dar uite cum o revistuta oarecare baga mamicile in boala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am ajuns la pagina 4 cu cititul,dar sa raspund,ca ma iau cu altele
Lala,eu alaptez dimineata ,seara,o data in cursul zilei,iar noaptea de 2-4 ori.Sanii nu mai sunt asa plini ca in primele luni,dar de ex.azi i-am dat sa suga dimineata pe la 7,am fost plecata,iar la 17 cand m-am intors ii simteam plini.De obicei suge de la ambii sani,mai putin noaptea.Eu simt ca am lapte suficient,acum a terminat de mancat(seara sta mai mult la san,cam 30 de minute,mai citesc si eu pe forum), am prins sanul sa vad daca iese lapte si iese,deci am.nu stiu cum e la tine,dar banuiesc ca ai...Si a mea se mai foieste in timp ce suge,n-am dat prea mare importanta.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Miruna, merci ca m-ai scapat de pagina 13.
babytza, adica ai o italianca si un suedez? asta da familie europeana.
mi-am amintit ca tot vroiam sa te intreb cum se numesc pastilutele alea homeopate. Se gasesc numai peste ocean?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica nu doar acolo sunt. Am inteles de la Irina (musette) ca mai e o firma care le face, cu aceleasi ingrediente Poate intra ea si ne spune cum se numeste firma asta.
Astea pe care le astept eu sunt de la firma Hyland si da, sunt doar in America.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare

Fetele..am si eu o mare rugaminte..mai ales la cele care s-au confruntat cu problema mea. Trebuie sa recoltez proba pentru urocultura..si nu prea imi iese..Adica am pus pungutza colectoare la fata ..dar fie nu a facut pipi in ziua/ noaptea respectiva..fie s-a scurs pe linga...fie a facut in acelasi timp si kk..asa ca de trei zile ma lupt sa recoltez proba asta ..si nu imi iese deloc..

Are cineva vreun pont..?

Si inca una bucata dilema : in analizele de singe au iesit mai multe valori deviate..dar cel mai tare ma ingrijoreaza nr de trombocite 584 in loc de 142-424 interval pt valori normale...e oare asta semn de infectie ????????
Trebuie sa ajung la pediatru...dar fara urocultura aia...nu ma primeste ..asa ca .imi incerc si eu norocul...babymom ..poate esti prin zona

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lidia imi pare tare rau...tot asa cu pampersi uscati???Nu stiu ce pont sa-ti dau...:(

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

mamidestefan, pungutza tb sa stea max 30 de min. Daca o lasi toata noaptea se contamineaza si nu e proba buna. Iti spun ca sunt patzita .
Eu m am chinuit la fel. La Medicover i deschidea bine fofo dupa aia lipea si apasa intre vagin si anus sa se lipeasca in zona aia. bafta

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

mamidestefan, pungutza tb sa stea max 30 de min. Daca o lasi toata noaptea se contamineaza si nu e proba buna. Iti spun ca sunt patzita .
Eu m am chinuit la fel. La Medicover i deschidea bine fofo dupa aia lipea si apasa intre vagin si anus sa se lipeasca in zona aia. bafta

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

offffff..la noi e o adevarat aventura sa ghicim cind urmeaza sa faca pipi...poate face o data pe zi...maxim de 2 ori..
si daca nu e dimineata..nu am cum sa duc proba la laborator...deja simt ca lupt pentru o cauza pierduta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput