Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)
Raspunsuri - Pagina 15
laureta spune:
mamidestefan eu am incercat de vreo 6 ori, nervi, pungutze, sculat dimineata , spalat pe Biancu, urlat, o mare nebunie. Am mers cu ea la Medicover, i au pus pungutza si am asteptat acolo pina a facut pipi. Asta de vrero doua ori ca prima data nu vroia sa faca si pace( nici nu papa bine).
Vezi ca face pipi imediat cum se scoala, sa fi pe faza daca i pui in casa.
Nu spun ca de vreo doo ori am ramas cu pungutza in mana desfacuta si ma uitam cum facea pipi, nu apucam
Nu te lasa.
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia imi pare tare rau...tot asa cu pampersi uscati???Nu stiu ce pont sa-ti dau...:( Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui laureta mamidestefan eu am incercat de vreo 6 ori, nervi, pungutze, sculat dimineata , spalat pe Biancu, urlat, o mare nebunie. Am mers cu ea la Medicover, i au pus pungutza si am asteptat acolo pina a facut pipi. Asta de vrero doua ori ca prima data nu vroia sa faca si pace( nici nu papa bine). Vezi ca face pipi imediat cum se scoala, sa fi pe faza daca i pui in casa. Nu spun ca de vreo doo ori am ramas cu pungutza in mana desfacuta si ma uitam cum facea pipi, nu apucam ![]() Nu te lasa. SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
multumesc mult de incurajare

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
babytza spune:
Lidia prin cate incercari treci cu puii
Offfff sa scapati repede si de analizele astea si apoi sa auzim numai de bine 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Lidia prin cate incercari treci cu puii Offfff sa scapati repede si de analizele astea si apoi sa auzim numai de bine ![]() ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
Multumesc mult ..Rox
...ce sa-i faci ..asa-i viata ..cu bune si rele
LIDIA
dyanira spune:
Lidia noi am recoltat de 3 ori dar banuiesc ca la baieti e mai simplu putin deci noi procedam asa: imediat ce bebe dadea semne de trezire adica foiala dimineata dezbracat rapid pus punguta si sta asa vreo 5 minute apoi dat laptele de dimineata 200ml apoi asteptat inca 10 minute apoi dat ceai sau apa si al noi a functionat a facut peste 70 ml de fiecare data.
Intreba cineva de perisoare cerd ca Preety le fac cu galbenus doar si in rest la fel cum le fac normal doar ca sunt din piept de pui.
Muuh scuze pt indiscretie dar de ce nu aveti acelasi nume?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Laureta de la ce face Biancu kk moale, febra e mare intreb ca si Andrei a avut ieri un episod de 4 scaune azi doar 2 dar ultimul mai moale febra nu are nu stiu de la ce o fi...Multa sanatate va dorim si apropo Biancu e super haioasa e de departe cea mai motrica bobocica impreuna desigur cu Alexia de Laura asta dintre bobocele ca nici boboceii nu stau prea rau, nu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Dya doi medici au spus ca probabil este virus, enteroviroza. Luam Hidrasec, Smecta, Ercefuryl si siroapele obisnuite pt febra. I scade imediat dupa nurofen sau eferalgan si rezista cam 6 ore fara febra. Si regim cu orez morcov etc. Laptele inca nu l am schimbat dar ma bate gandul sa i bag Milumil HN zilele astea.
kk ieri a facut cam de 6 ori, 2 scaune ok restul in ce in ce mai moale, azi a facut 3, nu sunt apoase dar sunt de parca nu digera.
Facem tratamentul si vedem. In rest ea e vesela se joaca alearga n are nici o treaba, zici ca n are nimic. Io is mai lesinata de la oboseala![]()
A inceput brusc a seara toata povestea. Sper sa isi revina rapid sa putem pleca, ca nu pot sa fac 1000 km cu ea asa in nici un caz.
Daca nu aveti febra atunci dinti, in cazul vostru masele in mod sigur![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
dyanira spune:
Febra nu facem deci m-am gandit si eu la masele.
Multa sanatate.Unde plecati in concediu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
julax spune:
Mamidestefan,imi amintesc ca la Alex nu am reusit cu punguta,se dezlipea,asa ca dimineata l-am lasat fara pampers si am stat la panda,cu un recipient steril(cutiuta clasica de recoltat urina,ca prind mai usor pishu).Am reusit dupa vreo jumatate de ora.Hmm,tu zici ca face rar...Poti incerca eventual tot dimieata sa-i sufli putin pentru a o raci,in general cand simt putin rece bebelusii urineaza,eu asa stiu.Nu stiu pe caldura asta cum reusesti,dar incerca,poate merge.Ca s-o laud si pe fica-mea,am recoltat usor,i-am zis"pish"de cateva ori(si sa impinga) si gata.Incercasem asta de mai multe ori ca de fapt eu vroiam sa faca kk(era constipata si faceam masaj pe burtica in acelasi timp)si am observat de mai multe ori ca ea facea pishu
,asa ca m-am gandit ca trebuie sa mearga ...Uite cum am luat-o pe aratura
.Sper sa reusesti azi cu urina
Ioana maraie,m-as culca,dar mi-e ca se va trezi chiar cand adorm si mai aiurea,mi-e si somn...hmm,cred ca risc merg la culcare totusi.
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete