Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

piolica da, de fiecare data cand parasesc teritoriul Romaniei insotita de copii si fara sot trebuie sa imi dovedesc buna credinta prezentand declaratia notariala a tatalui. Eu, pentru ca port alt nume decat copii trebuie sa prezint, indiferent ca sunt sau nu cu sotul si certificatele lor de nastere pe langa pasapoarte pentru ca altfel nu ma crede nimeni ca sunt mama lor.

Te-au lasat sa treci pentru ca avea buletin strain deci ea nu era un cetatean roman ce trebuia protejat. Nasa mea pleaca cu copii, fara nas si trece cu pasaportul american tocmai pentru a evita acest du-te vino la notar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica vazand cu ochii mei anumite cazuri urate de divort cu lupta pe custodie, incep sa cred ca nu e o porcarie prea mare actul asta la notar.
In unul din cazurile de mai sus, divortul si custodia au durat aproape doi ani pana s-au finalizat ....a fost foarte urat si cu certuri mari si crede-ma ca la vama nu stie nimeni in ce situatie esti tu cu sotul/sotia....ca nu figurezi nicaieri ca esti in plin proces de divort cu abuz si alte treburi nasoale....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

piolica eu de anul asta am scapat de notar, ca de la 10 ani legea italiana permite copilului sa calatoreasca si singur. Asa ca am trecut pe pasaportul italienesc si nu mai avem nevoie de nimik. Dar pana acum am facut de fiecare data cand am plecat cu ea sau a plecat din tara.

Poze

Mergi la inceput

babytza subscriu. Eu cred ca desi este o tevatura este unul dintre lucrurile bune din tzara asta. E vb de primul post ca la al doilea nu am cum sa ma pronunt. Bine ca ati scapat totusi de drumul la notar. Inteleg ca Valentina are si pasaport italienesc nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nu vreau sa ma intind pe acest subiect, si mai ales nu vreau sa intru in polemici, inteleg f bine ce spuneti voi si poate ca aveti dreptate, insa mie mi se pare foarte ciudat si nedrept vis-a-vis de sute de alti parinti care nu au nici in clin nici in mineca cu asa ceva. credeti ca in alte tari nu sint divorturi, custodii, nebunii de genul asta? si inca cite!!! insa, in alte tari se considera ca fiecare cetatean are dreptul de a circula liber, iar exceptiile, gen divorturi, magarii, custodii si parinti care vor sa fuga cu copiii din tara trebuie luate ca exceptii si nu ca ceva normal, in Ro toti sint bagati in aceeasi oala si tb sa faci dovada ca nu e asa. Asta e mai mult sa nu dea bataie de cap autoritatilor, gen mama fuge cu copilul din tara, ce sa ne batem noi capul sa o cautam prin interpol. E chestia aia cu prezumtia de nevinovatie... care nu prea exista aici. In fine, m-am intins si poate nu era cazul.

apropos, voi platiti aceste acte notariale? banuiesc ca da! sa traiasca notarii atunci. Eu i-am facut lui sora-mea o fituica, o imputernicire sa ridice certificatul de nastere al Elsei, cel romanesc, si m-a costat 1 milion. Mi s-a parut cam nesimtire, dar asta e.

va pupacesc pe amindoua!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

babytza, Valentina are cetatenie italiana? Super!!!!
ai grija cu italienii sa nu ti-o fure la cit de frumoasa e!

Mergi la inceput

asa ca o paranteza, eu de fiecare data cind am scris pe pagina 13 am intrat in belea, adica in polemici, sper sa nu fie si acum cazul... (a se intelege ca de vina a fost pagina 13 si nicidecum ce am debitat eu pe acea pagina)
hai ca am limbarita si presimt ca o sa mi-o iau daca mai continuu.

chiar ca va pupacesc acum, ma duc sa-mi spal mindra

Mergi la inceput

piolica hai ca ma bag eu in seama ca sa nu ai motiv sa te certi cu cineva.

Daca e cineva avocat sa ne zica cum e cu prezumtia de nevinovatie in Romania ca eu daca ma uit doua zile la stiri am senzatia ca nu "se iegzista" asa ceva in Romania. Aici esti vinovat pana la proba contrarie sau pana la spaga.

Mergi la inceput

Piolica evident ca se plateste iti dai seama ca si pe mine m-a scos din sarite atatia ani sa fac aceasta declaratie si in cazul meu mi s-a parut o porcarie. Ai dreptate cu ce spui tu, dar pe de-o parte e bine ca e asa.
Miruna da, are si pasaport italienesc, ea are dubla cetatenie . Iar soricelul e si suedez si are pasaport de Suedia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

seara buna!

am o intrebare sa va pun: copiii vostri transpira mult si daca da, transpiratia este sarata?

vladimir al meu este mai mereu umed si lipicios. nu am vazut o problema in chestia asta, il aseman cu sotul meu.

daaaar...am luat zilele trecute din sensiblu revista farmaciei. si acolo am citit pentru prima oara de FIBROZA CHISTICA. printre simptomele care mi-au atras atentia apareau si pneumoniile/ bronsiolitele repetate (la nou nascut- sugar, ceea ce vladimir a avut, adica 2 bronsiolite in primele 6 luni ) si transpiratia si gustul sarat al acesteia.

l-am "gustat" pe vladi si da, e sarat cand transpira.

babymom... tocmai am colindat netul si mi s-au inmuiat picioarele rau de tot. spuneti-mi ca sunt nebuna!

(evident ca imi voi zapaci pediatrul cu asta!)

Mergi la inceput