Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)
Raspunsuri - Pagina 12
preety spune:
Lumi si noua ne e dor de voi
.
Eu i-am dat Sorinei oregano si cimbru la plic si n-a avut nimic, chiar papa mai bine daca condimentez putin mancarea... si nu le pun la fiert ci la final cand blenduiesc.
Voiam sa intreb si eu ... mamaliguta cat lasati malaiul la fiert???
Totodata... Sorina are 9 luni jumate... pot sa-i dau branzica fagaras sau almette???
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
Tot ptr Lumi - ref peste eu i-am dat Sorinei salau, pastrav si somn... l-a mancat ok pe fiecare...
Babytza 
Galustele si perisoarele le faceti doar cu galbenus??? Pp ca il puneti crud in compozitie si apoi fierbeti galusca / perisoara???... io nu-s blonda dar acu nu ma duce neuronu ' ![]()
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Nikole asa si tati nostru ![]()
![]()
![]()
Ticker Sorina Gabriela
c.valy spune:
[red]Eu si una si alta am facut cu oul intreg si crud
poate e bine poate nu dar atunci numai de albus nu-mi mai aminteam,iar la mamaliguta o fac din malai din comert o fac un pic mai moale si o fieb normal si pe,,almete,,il adora si cu painica si gol,cred ca si cu mamaliguta o sa-i placa(ii fac maine)
,eu consider ca deja sunt mari si pana la 1 an ar trebui sa incercam sa le dam cam de toate asa ca o luam treptat,treptat asta e parera mea(de blonda
),acum fiecare face ce vrea si ce crede...
Luca Daniel - 22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy Eu si una si alta am facut cu oul intreg si crud poate e bine poate nu dar atunci numai de albus nu-mi mai aminteam,iar la mamaliguta o fac din malai din comert o fac un pic mai moale si o fieb normal si pe,,almete,,il adora si cu painica si gol,cred ca si cu mamaliguta o sa-i placa(ii fac maine) ),acum fiecare face ce vrea si ce crede...![]() Luca Daniel - 22.10.2008 povestea noastra ![]() [red] un votic pentr-un pitic ![]() |
Eu sunt curioasa de ce crezi tu ca pana la 1 an ar trebui sa le dam de toate. Si cand spui de toate cam la ce te referi, daca poti sa imi zici si mie.
laureta spune:
Noi am amanat plecarea ca Biancu a facut febra si kk moale, asa ca astept sa isi revina , poate plecam sambata sau duminica, vedem.
N am apucat sa citesc am fost intro forfota de facut bagaje, cupil cu febra , noapte alba tot tacamul
Biancu nu se opreste merge in toata casa, acuma ajunge unde vrea ea mult mai usor, alta treaba in plus pt mine![]()
O sa intru dupa ce culc galagiile sa mai citesc, pup
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Laureta Bianca e cea mai tare !!!!!! M-am topit cat e de dulce
Abia astept sa mearga si soricelul ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
piolica spune:
Miruna, Roxana, merci pt raspuns. Chiar nu ma asteptam la asa ceva. Deci voi trebuie sa faceti asta de fiecare data cind treceti granita cu copilul fara celalalt parinte? Mi se pare nebunie curata, asta inseamna ca by default se crede ca vrei sa fugi cu copilul din tara, deci tb sa faci dovada ca nu e asa. (asta oare o fi in linie cu regulile UE in ceea ce priveste libertatea fiecaruia de a circula in afara granitelor?) Inteleg ca e nevoie de un astfel de act cind copilul nu e insotit de niciun parinte. In fine... vorbesc si eu asa sa ma aflu in treaba, ca altfel, sincer, nu inteleg cum poti sa ceri asa ceva.
Eu am trecut cu Elsa cu buletinul ei, aici se fac buletine la pici de citeva zile, insa fiind cetatean strain acum imi dau seama ca nu a fost nevoie de nici un alt act la vama, eu intorcindu-ma cu Elsa in Franta singura.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Biancule, m-ai spart! Esti fenomenala! 

Si eu abia astept sa mearga Elsa. Maine o sa faca ture cu walkerul pe aici prin casa, cel putin asa sper eu (sau poate ca nici nu o sa-l bage in seama...)
Mamica fericita de bebelina Elsa