Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)
Raspunsuri - Pagina 11
piolica spune:
Lumi, eu nu i-am dat Elsei niciodata verdeata de la plic, insa ma gindesc ca verdeata aia e uscata si atit, nu cred ca are altceva. Nu gasesti verdeata congelata? Sau mai bine congeleza tu verdeata. Eu cumpar mai multa si o parte o congelez. Eu pun cozile intr-un pahar cu apa ca sa tina mai mult, insa la cit de mari sint legaturile de verdeata aici, intotdeaua se usca o parte, asa ca m-am invatat minte, De ceva timp congelez o buna parte.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Lumi eu i-amn dat busuioc si oregano din borcanas de condiment.
Nushulica imi pare tare rau de masinuta
sper sa rezolvi pana la ziua lui 
piolica offff ce rau imi pare de rezultate la scan
Multa sanatate 

Kid e in concediu cu sotul ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
de unde ai luat-o?si cat a costat?nu o vinzi,daca tot nu e incantat andrei de ea? de DavidPoveste |
De la Quelle 2 mil si ceva nu mai stiu exact, deocamdat zicem sa o mai tinem poate prinde drag de ea ca asa e nou nouta nu am folosit-o.Si apropo noi am primit-o in 2 sapt.Am fost norocosi inseamna
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 acu' vine alta intrebare: verdeata de la plic ati dat bebeilor? gen marar, patrunjel, busuioc, cimbru... |
da, am dat, asta folosesc de regula.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
babytza, merci!
Asta e, macar stiu ca nu e nimic grav si asa putem sa planificam bb 2. (merci pt info despre kid)
nushu, te-ai uitat pe amazon? eu am dat o comanda azi dim si tocmai ce am primit conf ca a fost trimis cu UPS, maine ajunge coletul. Zi-mi daca te pot ajuta cu ceva, e acum o chestie cu premium delivery ceea ce am facut eu. Insa nu toate produsele pot beneficia de aceasta livrare. (plus ca la tine e in Ro, deci va dura putin mai mult). Zi-mi cum se numeste produsul si ma uit eu pe amazon.fr daca vrei.
Muuh spune:
nikolici mie mi-a spus foarte frumos un steward cand m-am dus sa pompez lapte acolo in spatele avionului langa closet: Madam that's life. you don't have to be ashamed. Si au tras un fel de perdea si m-au lasat singura bine merci sa imi vad de pompe. Nu iti face nici o grija, eu am o vb cui nu ii place sa nu se uite. Ai luat declaratie notariala de la sot ca e de acord ca tu sa iesi doar cu Karina din tzara?
piolica spune:
Miruna, scuze ca ma bag, dar chiar m-ai facut curioasa. daca copilul are pasaportul lui, mai e nevoie de o astfel de declaratie in Ro?
dyanira spune:
Lumi ciorbica cu perisoare din piept de pui e preferata lui Andrei tinem pumnii sa le placa si hunilor
, si eu am pus marar din borcanas cu condimente eu cred ca e ok, gustul e bun oricum.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
| citat din mesajul lui piolica Miruna, scuze ca ma bag, dar chiar m-ai facut curioasa. daca copilul are pasaportul lui, mai e nevoie de o astfel de declaratie in Ro? |
Da , are nevoie la fiecare iesire cu copilul din tara de o declaratie notariala, daca unul sau ambii parinti nu merg ( sunt cazuri cand pleaca bunicii cu copilul
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Muuh spune:
| citat din mesajul lui piolica Miruna, scuze ca ma bag, dar chiar m-ai facut curioasa. daca copilul are pasaportul lui, mai e nevoie de o astfel de declaratie in Ro? Mamica fericita de bebelina Elsa |
Daca are pasaport romanesc, adica e cetatean roman, indiferent ca parintii sunt sau nu casatoriti, copilul nu poate parasi teritoriul Romaniei fara acordul celuilalt parinte. Exista o exceptie, daca decizia de divort, ramasa definitiva si irevocabila incredinteaza copilul spre crestere si ingrijire parintelui insotitor. Daca pe langa pasaportul romanesc copilul are si alt pasaport, esti liber sa iesi din tzara cu celalat pasaport, astfel copilul iese de sub incidenta legii romane. Pe verificate toate ca sa zic asa chiar in vara asta.

de