Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ankussa, la serviciu intotdeauna te vor lua de odihnita, de buna, de fresh... oricine ai fi si oriunde te-ai duce.
(nu stiu daca te consoleaza, dar na...)

Iti sunt alaturi si iti doresc putere si inspiratie. Si evident, sa te odihnesti noaptea!

asa ca o paranteza... mi s-a intamplat sa lucrez pana la 2-3 noaptea, la cererea sefilor.
Si cand am anuntat ca a doua zi vin tarziu, mi s-a spus de catre aceleasi persoane care m-au rugat sa raman asa tarziu ca ce bine ar fi sa fac un efort, ca ar trebui sa vin cat mai repede ca sa continuam (adica nu conteaza ca n-am dormit, seful a dormit si e gata de idei noi pe care trebuie sa le punem in practica si sa le prezentam la client ASAP...) ce sa mai ceri? cui sa ceri... la noi acisa in ro, cel putin...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

claudina m-am indragostit de razvanel al tau1!!!ce frumos zice el a-pa-papasi arata si cati ani arebravo!!!

eu i-am facut deja lui david galuste cu tot cu albus sincer nici nu mi-am dat seama cu toate ca stiam ca nu are voie pana la 1 an
...asta e...de acum

sunt pachet de nervi ca ii comandasem lui david masinuta aia 4in1 de la chicco pe quelle de pe 9iulie deci de aproape o luna si n-a venit,sun acum si zice cucoana aia ca nici n-o sa vinaimi venea s-osi zic:bine , dar nu se putea trimite un mail sa anuntati ca nu aveti stoc??si zice ooo dar noi asteptam sa vina in septembrie si v-o trimiteam atuncifereasc Dzeu !!!

acum ce sa fac?de unde s-o iau??mamicile de baietei ce masinute/motociclete/atv-uri sau alte minuni au baieteii vostri??al meu e inebunit dupa ele dar nu gasesc sa-i iau ceva indicat pt varstta lui...pls help

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nushulica noi avem masinuta 4in1 de la Chicco dar Andrei nu e prea incantat de ea acum imi si pare rau ca am dat banii pe ea dar poate mai incolo o fi mai incantat cine stie.De acum inainte eu am zis ca nu ii mai cumpar jucarii decat cu el de fata sa vad daca apare o licarire in ochisorii lui cand le vede.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

aici e o caldura de mori... aerul e aproape irespirabil la 34 de grade, oare cum e la 40 cite au fost in Ro?
Eu m-am intors de la scan, se pare ca acea 'chestie' care o am intre vezica si uter ar fi un hematom, tot ce e posibil de la cezariana. Si se mai pare ca am fost operata pt niste amarite de chisturi functionale... dupa ce trecusem prin 2 eco si un scan. Daca as fi fost intr-un mic sat din Africa, as fi mai zis... Asta e! Oricum prefer asa, decit sa fi avut cine stie ce tumori maligne.
Va trebui sa ma duc din nou la o eco de control in sept.

WOW, azi e ziua lui Chris! La multe luni Chris drag! Bianca, si tie iti urez la fel. Sa cresteti mari si frumosi.

nikole, hai nu fii asa rea, sotul tau are dreptate, doar ai doua maini si doua picioare, ce faci cu ele? Le tii asa fara nicio ocupatie? Mai greu daca urmatorii vor fi gemeni. Dar mai bine i-i pasezi lui din start, ca si el tot doua membre are, si inferioare si superioare, nu? . drum bun in elvetia! nu vii si la mine? (cu toate membrele sa ti-o pasez putin si pe Elsa...)

ankussa, mult curaj, mamico!

CD, chiar vroiam sa intreb de tine. Distractie maxima la mare!

de Kid mai stie cineva ceva? si mai erau si alte fete de care vroiam sa intreb, dar ma lasa neuronu'

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nushulica noi avem masinuta 4in1 de la Chicco dar Andrei nu e prea incantat de ea acum imi si pare rau ca am dat banii pe ea dar poate mai incolo o fi mai incantat cine stie.De acum inainte eu am zis ca nu ii mai cumpar jucarii decat cu el de fata sa vad daca apare o licarire in ochisorii lui cand le vede.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

de unde ai luat-o?si cat a costat?nu o vinzi,daca tot nu e incantat andrei de ea?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nocom, cred ca deja raspunsul meu vine prea tarziu. eu mai congelez in recipiente de urocultura. si da si in pungi speciale de congelator.
pup si sa aveti un cncediu de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

claudinna, ce haios e Razvan! Si e atit de dulce! Stie deja sa arate ca are un an!!!!! WOW! M-a lasat cu gura cascata, pe bune.
Ma maninca invidia, sa vezi ce militarie fac eu cu fiimea sa arate si ea ca are 11 luni... sa ia si din degetele de la picioare, nu-mi pasa.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nushule, direct de la chicco de pe site, poti? adica o gasesti? si eu am vrut s-o iau ptr huni, nu mai am finante acum, asa ca am renuntat...

dya, ma bucur mult ca e mai bine Andrei!
acum fac ciorbita de perisoare, tu mi-ai dat ideea mai deunazi...

va multumesc mult pentru raspunsurile privind pastele.

acu' vine alta intrebare: verdeata de la plic ati dat bebeilor? gen marar, patrunjel, busuioc, cimbru... sau doar proaspat? ca eu nu gasesc mereu proaspat.... vad ca altceva decat verdeata respectiva nu contine plicul, nici nu-s trecute ingredientele...
multumesc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nushu, piolica

Lumi, nu i-am pus de la plic, dar nu vad de ce nu...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razva doarme de la 3...si tac-su a zis ca daca azi e frums afara, pleaca cu el la plimbare!!

ma asteapta dezmatz mareeeeeeeeee! (epilare...probat in hainele mele vechi) abia astept!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput