Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenefr spune:
Voua va merge Yahoo ? messenger si mail.Io incerc de dimi, sor-mea aseara era panicata, nu ptea intra pe mail, credea ca i-a spart cineva parola(din nou).
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenefr Voua va merge Yahoo ? messenger si mail.Io incerc de dimi, sor-mea aseara era panicata, nu ptea intra pe mail, credea ca i-a spart cineva parola(din nou). poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aici Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007 |
La mine merge acu'
Mai devreme n-am fost acasa, deci nu stiu...
Kitty spune:
Un gand bun pentru toata albinutele care isi sarbatoresc azi ziua numelui si pentru toti cei ce va sunt dragi si poarta acest nume!
Noi azi am sarbatorit ziua tatalui meu si azinoapte aproape de miezul noptii ma certam cu un tort care nu vroia sa ma asculte.. si azi am fost la tara sa petrecem, lume multa, 7 copii 0-10 ani, am jucat baschet, fotbal cu ei si am facut concurs de rostogolit prin iarba , de am fost decretata "mama nebuna" de la meu tata .
Carmen am gustat marea ta, fiecare val, fiecare spuma de val, fiecare baticut portocaliu de Bretonica .
Messu merge. De alergat dupa masculi...haha, mai facem glume cand suntem la teren - ca mai alearga mai multa lume si eu mai spun fetelor cand trece unul mai "fain": hai dupa asta....ca sa avem pofta de alergat.
Paxela ma bucur ca ai scris..dar banuiesc ca iar numai in vizita ai fost in stup...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
paxela spune:
kitty in vizita trec zilnic in stupnu mai apuc sa scriu, de fapt nu prea mai apuc nimic
am amandoi piticc acasa c e vacanta , ziua ii fugaresc saracii prin oras cu treaba , seara in parc, intre ele renovam balconul si o camera.....
cam cu asta ne-am ocupat noi vara
in iesiri mai mari, in rest weekenduri pe la mare, tocit de triciclete prin parc, deja delia merge singura pe ea
pozesialte poze
pampers nu mai avem de mult si nici accidente nici macar nocturne, de vorbit se bate cu fratisu care sa vorbeasca mai mult , in secunda care tace unul incepe celalalt, il imita in toate cele, dar multe din ce zice nu le inteleg, canta, spune poezi, numara , coloreaza , picteaza , nu plecam din casa nerujata, si fara gentuta( decat in cazurile care geanta este transformata in carut cu bebe)
la greutate .... aici cum ne stiti pe noi ea 11 el 13 ajunsesera la 12 si respectiv 14 dar nu ia tinut prea mult, dar culmea acum mananca, amandoi.... iar despre greutate sincer din ce vad din ce in ce mai des pe straada ma bucur ca e asa
avem aprope zilnic plimbarea de seara o tura de IOR pe bicicleta /tricicleta
si cam atat despre noi acum
pupam tot stupul
laura_oana spune:
buna fetele
ne-am returnat si noi acasa...si ceee bineeee eeeee!!!
sunt franta de obosita, edy a facut alergie la muscaturi de insecte ..e plin si pe putza si corp.. peste toooot! ca deh nu a mai avut alergie de cateva luni.asa patim mereu cand mergem la tara in Oltenia.
a inceput sa manance din ce in ce mai putin , si mi se pare ca a slabit..parca e un matz plouat ..daaar, alearga cat e ziua de lunga.nu are astampar nici macar 5 minute, bea apa pe fuga, la fel si mananca , la fel si doarme la pranz ( cam de o sapt. face asa..e posibil sa fie si de la alergie..cel putin asa sper, ca nu imi place deloc ..parca ar trai cu aer, lapte si atat!)
de aprox o sapt jumate daca ii vine sa faca pisu noaptea se trezeste si imi cere olita ...eu as vrea sa incerc sa il las noaptea fara dar il mai las o saptamana asa cu pampi la somn si apoi treptat il scot pe cel de la pranz apoi pe cel de noapte..sa vedem cum va fi.
avem ceva perle la activ dar sunt prea obosita sa mi le amintesc.
filmultele si pozele trebuie sa le descarc zilele astea.
va pup si ne auzim maine la cafea.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
gaia.nevia spune:
Hello si de la noi, va pup pe toate!
Noi am fost la munte, asa muciosi cum eram, si ne-am intors sanatosi voiosi.
Si-au tras mucii baietii mei, au luat nurofen si eurespal, si au alergat toata ziua.
De fapt, in fiecare zi au stat afara de la 8 la 23.30, cu doua ore pauza la Teo pt somnicul de ora 15, ca pe cel mic l-am adormit in carucior.
As putea sa spun ca si Radu a alergat, de unde se deplasa numai taras, cum l-am pus in iarba a inceput sa execute mers de-a busilea si numai asta a facut...
Din ciclul "asa nu", am avut si scena horror cu Teo...
Am avut nevoie la baie odata si m-am dus sus, 10 min, am rugat-o pe mama sa tina un ochi pe amandoi copiii.
Nu stiu ce s-a intamplat, probabil Radu a facut scandal, cert e ca mama l-a scapat din ochi pe Teo care a disparut. L-au cautat (mama si o prietena care era si ea cu copiii ei, tot doi) de au capiat, si ca sa n-o lungesc, dupa palpitatiile de rigoare, l-au gasit pe mititel intr-o Skoda din parcare.
Gasise usa deschisa, se urcase la volan, inchisese usa dupa el si era foarte fericit
Totul cu gasit copil cu tot a durat 10min, eu cand am coborat veneau cu el de mana... dar m-am speriat rau si mi-au trecut cateva scenarii oribile prin cap.
E clar ca nu trebuie scapat din ochi o secunda.
La intrarea in curtea pensiunii era un rau, un pod, un parapet incomplet... pe Teo il tot atragea ceva in apa, cred ca era o papusa aruncata acolo ca zicea ceva de niste ochi, si cum nu eram atenti o lua intr-acolo...
deci am alergat si eu non-stop.
Pensiunea super faina, curata, loc mare de joaca (spalau seara iarba cu furtunul!!!) si mancare suuuuper buna, pacat ca tot pe graba cu o mana pe copil am mancat, dar ce sa-i faci.
Pacat ca locul de joaca nu era ingradit (si cu lacat eventual )...
Teo a mancat din farfuria mea, si snitele, si mamaliga, si omleta, si paine cu gem, si cartofi prajiti si a fost un dragut mai tot timpul.
S-a jucat cu baietelul prietenei, care are 4 ani, asa frumos s-au jucat ca nu-mi venea sa cred! A invatat de la el sa-si sufle nasul , doar ca sufla numai cand vrea el...
Daca as avea cu cine sa mai plec, as pleca si maine, a fost super, si racoare, of ce bine a fost.
Mama nu mai merge ca trebuie sa se interneze pentru ceva investigatii... si singura clar nu am cum, cu zvarluga de Teo si cu Radu-alarma.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
si am o intrebare, despre caca!
Teo face mereu foarte moale, de doua ori pe zi minim, si criminal de puturos. Face asa moale cam de cand l-am diversificat... si sigur-sigur face asa de puturos de anul trecut cand a avut o enterocolita, pe care am tratat-o cu regim si biseptol.
Cand a implinit doi ani i-am facut analize de sange si fecale, nu a iesit nimic suspect, dar stiu si eu dupa ce se uita ei?
Deci... sunteti careva cacaciosi ca noi? Sa ma ingrijorez?
Multumesc.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
riloasa spune:
Si noi am venit de la mama din Vrancea. A fost frumos, doar ca Mihai o batea pe nepoata mea mereu. Stefan rade toata ziua, e un grasun, a luat 2 kg in 2 luni. Pe 30 il botezam, abia astept.
Rein, de ce il intarci? Eu vreau sa ii dau mai mult decat Mihai. Pe el l-am intarcat la 1 an si 4 luni.
Pe 15 septemnbrie il dau la gradinita, abia astept, am mari emotii. El nu vrea sa mearga, nu stiu cum sa il conving.
Sherbi, aveti o casa superba, sa o stapaniti sanatosi. In cat timp a fost gata? Doar voi 3 stati in ea?
elpower spune:
Vazut Teodora mumoasa cu mami si tati la mare! familia relaxata!
Vazu si familia "distractie maxima", Alexa&comp. Bravo voua! Se vede ca va distrati bine! Multi pupici de la noi!
Gaia, si Thea mea intotdeauna s-a cacacit muult mai moale decat altii si destul de mirositor, dar nu mi-am facut mari probleme din asta. Nici macar n-am dus la analize kk, desi am recoltat de cateva ori. Nu stiu ce sa zic, dar daca nu iese nimic la analize, asa or fi ei, mai kkciosi . Sper sa nu te superi pe mine.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
elpower spune:
Lauraaa, sa vii tu in Oltenia si sa nu dai un fluier peste deal, vale, ceva? Ntz, ntz!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."