Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
Kitty spune:
Buna dimineata!
Mady si eu spun la fel ca Ioana, eu nu as trezi-o, prefer sa mai pun scutec pana se mai intampla accidente...ceea ce e destul de rar, uneori odata pe saptamana. La amiaza nu mai e cazul la noi.
Arissa crizele de care vorbesti, le experimentam multe mame de albine si bondari...nervi tari. Pupam domnisoara logiciana .
Vladu de la Maramu e total....dj cum e!
Elyanne felicitari pentru progresele facute de baieti, bucuriile sunt duble!
Eu ieri am reusit sa-mi fortez glezna ca m-am vitejit sa sar si coarda peste alergatul - care a depasit 4 km cu destulde mult ieri. Si am venit cu groaza acasa - capcaunul e destul de turat pe mine ca sunt un fel de kamitaze - ma cam arunc cu capul inainte si ba cad, ba ma lovesc, ba nu tin seama de care imi sunt limitele fizice si ma epuizez de apoi sunt ca o leguma. Nu stiam cum sa ma ascund ca schiopatam.
Reeeeein!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata
Sunt pe fuga....ma bucur mult ca s-a reanimat stupul cat de cat....sunt la zi dar am mult de munca la job...la Calafat a fost frumos..a stat numai in apa....tremura din roate incheieturile o intrebam daca ii e frig...ea nu mai stau...normal ca o scoteam cu urletele de rigoare...
Si-a facut o prietena in clasa a 8-a mare dar a fost de bun augus..ca a mancat singura cu mana lucru pe care nu il facea deloc inainte...pisu suntem inca in invataturi...mai in olita mai la wc...sau in chilotei
Va salut pe toate si transmit de pe acum pt maine
La multi ani! tuturor Mariilor si Marinilor cu mic cu mare
La multi ani pentru iubita mea Raisa Maria si l multi ani scumpa mea mama...fara tine nu stiu ce m-a face
Va pup si cand ma intorc de la Slatina sa va regasesc cu bine
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
carmenefr spune:
Buna seara!
Io-te ca am aterizat si noi, sapt trecuta am fost la mare, nici nu stiu cand au trecut zilele...Iar de luni am luat-o de coada, la servici...Ehhh, noroc ca mama si tata au fost in concediu, si-au avut grija de Teodora. Urm 2 saptamani o sa stea cu sora-mea, asa ca am rezolvat-o...vacanta asta.
Sper sa-mi puna net la munca, sa citesc tot, ca acasa ajung franta, si nu mai am timp sa calculatoresc.
Ma duc sa pun poze in album.
carmenefr spune:
Tot io.Am cetit 5-6 pag, sa graiesc si io 2 vorbe:
Lauramar bine ca ai scapat.Doamne-ajuta!
Sherbi , bine ai revenit! Am admirat poze cu casa voastra, e superba, aranjata cu mult bun-gust.Cel mai mult imi plac baile, camera lui David , scara interioara si mansarda. Piscina aia goala e a voastra sau a vecinilor?Si Davidut, ce baiat mare s-a facut! Si dragut foc!Iar cu pampersii, stai calma ca scapati voi.V-ar fi mai usor, daca in grupul vostru ar fi un baietel , care sa-i fie exemplu lui David (ca poarta chilotei, ca face pipi la oala/toaleta/copac ) Si sa-i spui mereu ca e baiat mare, ca baietii mari nu fac in pampersi. Trebuie sa constientizeze ca e mare si ca o sa poarte chilotei, ca baietii mari.
La noi asa a functionat operatiunea "renuntatul la pampershi"
paxela spune:
La multi ani! tuturor celor care serbeaza astazi ziua onomastica, sa aveti o viata plina de bucurii, realizari si zile senine
elyanne spune:
La muuuuuuuuulti ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume!
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, cu mic cu mare !!
Eliana, ai baieti mari, ce mai ! Cat de curand iti vei dori sa fi forbit bebeluseasca inca o vreme !
Kitty, io n-am priceput pt ce ai alergat 4km, ca la vreun maraton n-ai fost. Ai alergat vreun berbat care nu se lasa prins ?
PS :vb invidia din mine, ca io n-as fi alergat atataaaaa...as fi mers normal, dar de fugarit...