Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

lauramar iti tinem pumnii si ne rugam la DD ca totul sa fie bine!

sherbi ooo ... ooo ... ce casa!! de maine imi dau demisia si vand ziare si pe sot il bag in somaj. deci asa nu se mai poate! david

biky deci am inteles de ce n-ai mai scris: ai fost ocupata sa pui copilu' la munca!!! protectia copilului!!! alooo!!! sa se sesizeze careva!!

pup stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

mah, cumatra Jo, n-am scris ca nu ai scris nici tu....si muream de suparare!
Copilul munceste ca sa stie cum se castiga banu' ca nu mai faceam fata la cosmeticale si alte alea-alea de fitzoase!
Si pe Cati am pus-o cu mana intinsa in fata gardului, dar n-o stat

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineataaaa! Asa mai merge pupezelor!

Multumesc frumos pentru sfaturile legate de pielea Giuliei. O sa merg la farmacie sa iau crema cu vit A si intre timp incerc sa-i dau alimente care contin aceasta vitamina.
AAA, sau mai degraba incerc sa o spal...nu m-am gandit ...sigur e din cauza jegului, mersiiiic Roxi, esti o adevarata pretenaa, mai ales cand imi repeti a miiiiiaaa oara ca toate problemele mele vin de la ....ceva.

Sherbi foooaarte frumoasa casa , felicitari, sa fiti fericiti in ea! Cred ca ati muncit mult, dar a meritat. Noi in drum spre mare am dormit la Slobozia....ne-ati fi lasat sa punem cortul in fata conacului ?

Lauramar haide spune-ne ca totul a trecut cu bine! Si eu am tremurat saptamanile trecute in asteptarea unor analize, din fericire sunt destul de bune.
Pantofiorii f frumosi si preturile bune! Arianna...o printesa mica!

Cumetrelor...Biky si Jo....pai asa maaai, "pupat toti piata independentei" ca era acum deja prea mult....hai o imbratisare mare de grup , ca m-am saturat de cand tot fac respiratie "bouchon la bouchon" stupului....si e destul de greu....doar suntem niste viespi, nu?
Atat de disperata eram cu stupul mort ca intr-o seara faceam scenarii cu o viespe,(persoana importanta, nu spui cine ) sa creem un scandal artificial....na, poftim...acum nici credibilitate n-o sa mai am cand ma enervez pe bune...

Biky...ce faci? Pe una o exploatezi si pe alta o infometezi? Denaturatoooo!

Sa ma laaaaud...ieri am trecut pragul celor 4 km alergati!

A si va dau vesti: Ama, Anamana si LumiNag cu bazaitorii din dotare sunt bine....doar ca sunt prinse in vartej...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Gata am scapat! Totul a decurs destul de bine interventia a durat o ora jumate deoarece am sangerat f.tare,si acum sangerez dar sper ca o sa fie bine va multumesc inca o data pt.sprijinul acordat.Luni o sa merg la control sa vedem daca e ok.

Arianna e o scumpa stie ca am fost la medic ca mami are buba la burtica si vine si ma mangaie si imi pupa burta ca sa ma fac bine sa o pot lua in brate.

Nu am voie 6-8 saptamani contact s...,dar a zis ca de Craciun ne da liber la bebe ca si asa suntem acasa mai liberi,eu nu ma gandesc la asta acum vreau doar sa ma fac bine sa imi cresc copilul pe care il am,iar daca Dumnezeu mai vrea sa ne dea unul il primim cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eram convinsa ca va fi bine si sa vezi ce bine va mai fi, cu pupicii Ariannei te inzdravenesti cat ai zice peste

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna ziua la stup!

Mai bazai si eu pe aici din cand in cand.
lauramar, ma bucur mult ca totul s-a redus la aceasta interventie si ca esti bine! De-acum, spor la facut bb 2!
Sherbi,, nu merge webshots acum, nu pot sa vad pozele.
Kitty, vad ca te-ai pus serios pe miscare, bravo, o sa te iau de exemplu. Am mai scapat si eu de ceva kilograme din ianuarie pana acum, dar pana la greutatea mea ideala este cale lunga.

Domnisoara mea este bine, creste frumos. Ce nu-mi place in perioada asta la ea: micile crize, tavalitul pe jos, vreau asta, vreau altceva etc...stiti si voi. Nu sunt dese si nici nu dureaza mult, de regula reusim sa-i distragem atentia catre altele, totusi...
In schimb, imi place mult felul cum vorbeste, cat de repede invata lucruri, sclipirile de logica precum si micile nebunii/nazdravanii pe care le face. Exemplu de raspuns de la ea: avea la un moment dat doar chilotel pe ea si mi s-a parut ca da semne ca face ceva. Am intrebat-o: mami, ce faci, pisu? kk? Nimic, zice ea. Eu, amenintator: Si ce sa-ti fac eu tie daca faci kk pe tine? Ea: Baiee! Logic, nu?

Cam asta e, ma intorc la treburi. Pup pe toata lumea.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

lauramar multa sanatate Ma bucur ca totul a decurs bine.

Trebe sa-mi laud baietii... de la o vreme nu mai fac pipi decat la nani, si nu atunci mereu... la pranz apoape deloc, noaptea in schimb ma imereu, dar mai au nopti cand nu fac deloc... Iar afara, inca n-am curaj sa-i scot in chiloti ... dar nu mai fac nimic in pampers de multa vreme... De ex. ieri am fost inot cu Elena, ei au fost in parculetul de lang, cu tati... apoi pana la mama... 5 ore n-au facut pipi deloc... problema e ca-i trecea, dar nu vor sa faca la copac sau la wc ... decat la olitele lor ... nici n-am prins vreun baietel cunoscut, sa le faca demonstratia cu pipi la copac

La capitolul vorbit... au inceput sa mai zica cate ceva... dar f. stalcit... da-te (di-di), piiii (pipi), oala, vreau / nu vreau ... ultimele nu stiu sa le reproduc ... dar le recunosc cand le aud Incepem sa ne intelegem cat de cat...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

BUNa....lauramar ma bucur tare mult ca esti bine!

Razvi nu mai are pampers deloc ziua nici la somn,aum ma anunta,nu se mai scap,dar noapte pampersul e full,rare sunt zilele cand nu face noapte...imi zicea cineva cand am sa ii scot pampaersul nici el nu o sa mai faca,cu conditia sa ma trezesc cam de 2 ori pe noapte sa il pun pe olita...dar ink nu am curaj...voi cum ati facut????

Rein ce mai faci???
stefanya tu ce mai faci?carl?

va pup!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

, Helau!

Ce face fetele?

Lauramar
, ma bucur ca totul a decurs ok si tinem pumnii ca rezultatele sa fie bune.

Sherbi, aveti o casa superba, sa o stapaniti sanatosi. Cat despre David...un finut si un dulce.

Kitiloasa...4 kilometeri?????????????????? Bravos si la mai mare.
Aaaaaaaa, era sa uit...spala si tu fata aia pe maini.

Cine vrea sa vizioneze, vi-l prezint pe DJ Vlad de Maramu'.

Pupici pe botici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mady nu-l trezi noaptea. se va invata asa si dc nu-l trezesti va face pe el. se formeaza reflexul. nepoata mea de 5 ani jumate si acum face in pat fix la ora 5 dimineata. asta deoarece cumnata mea a fost invatata sa trezeasca fata noaptea sa o puna pe olita. mai rau e ca ea pune si ceasul sa sune, ca sa se poate trezi. eu zic ca ai nostri inca sunt mici, chiar dc noi avem pretentii mult prea mari de la ei. probabil ca la un moment dat nu vor mai face in pampers. matei se trezeste uneori noaptea si nu vrea sa faca in pampers, vrea la baie. dar nu mereu.

Mergi la inceput