Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Venim si noi cu poze proaspete....am petrecut Sf Marie in familie si a fost super...avem familie numeroasa....
Nu ma asteptam sa ne simtim asa bine, la Raisa ma refer care e mai timida la lume multa...si pe o verisoara si pe parintii ei nu prea i-a vazut...dar s-a acomodat bine cu toata lumea si a ras si s-a distrat....

In rest bine...a primit bebe care face pisu la olita dar ea mai bine ii pne pamparsu...si ii zice" lasa beeb ca nu are nimnic ca si eu mai fac pe mine"

Eu credeam ca scapam definitiv de el...asta este
Alta perla...cele 2 verisoare ale ei sunt mai mici una are 9 lunisi cealalta 4 luni si le zice:
"Voi sunteti verisoarele mele dar cand va faceti mari o sa fiti prietenele mele
Asta e puiul meu scump si drag de
de Sf Marie

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

la printesa Delia,e tare dulce

Eu ma simt mai bine astazi merg la control,ieri am fost si noi la plimbare,gradina zoo,parc,terase,Arianna e tare incantata ca mami e mai bine si asteapta sa-mi zica nenea doctoru ca pot sa o i-au in brate si sa mergem la plaja,sper ca o sa-mi dea voie ca ma dispera sa o i-au in brate acum ca nu am voie.

Saptamana asta mergem sa ne reinnoim garderoba pt. gradi nu stiu la astea particulare de cand incepe de la 1 sau 15,maine ma duc sa platesc si vb cu patronul.

pupici si revin deseara cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am revenit si noi, dpdv al vremii a fost un concediu aproape ratat, peste tot am fost tot cu ploaia dupa noi dar am stat cu Alex, si asta conteaza. Si cum am niste nemultumiri, Alex va reveni cu noi din octombrie. Deci cand o sa pun poze cu casa sa nu va asteptati sa vedeti obiecte decorative, va fi excelent daca vom avea bani de mobila pentru toata casa

Serbi, frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi! Mi-a ramas in gand baia voastra, si chiar mi-am trasat si eu in minte niste modificari de decor la a mea, inspirate de la voi Superbe si patul lui David, si mansarda, si dressingul mare, si obiectele de decor... mi-au ramas in minte si galeriile de la perdele, altfel decat cele standard drepte
Eh, abia astept sa pun si eu pozici cu a noastra... in prima faza cu ea la rosu, apoi cu ea gata am inceput sa nu mai reusesc sa adorm seara gandindu-ma cum sa fie cate un colt /gresie /parchet /culori /materiale /perdea /panou etc. Macar am stabilit in linii mari culorile si stilurile numai sa gasim mobilier potrivit, nu prea scump (spun eu in momentul de fata, cand n-am nici autorizatia de constructie )

Alex e ok, o sa revin si cu poze.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!
Deci, cu yahoo, la mine treaba sta cam asa: mi-a dizolvat adresa de mail , pe motiv ca am incalcat conditiile ...Asa ca am ramas far' de adresa si mai ales am pierdut cateva sute de adrese pe care le aveam la contacte...Cand voi avea net la serviciu, o sa-mi fac o noua adresa ...Offf
Culmea e ca si sora-mii i s-a intamplat la fel.

Multumim de aprecieri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor e inspre bine a zis ca se vindeca doar sa nu fac efort,baie nu am voie doar dus si pana luna viitoare voi fi ca noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna

Ela...noi am fost la 60 km de Severin, si toata saptamana am facut curatenie cu socrela ca seara picam lata , nici pap si nici mancare nu imi trebuia , doar sa vad patul si sa bag cornul in perna.bunicii sotului sunt batrani nu au ei timp pt curatenie.asa ca nu va zic cat am curatat, spalat, sters si iar spalat .. am mai fi avut nevoie de o luna sa facem totul luna.
atat am plecat de "acasa" sambata de Sf. Maria am fost la Maglavit la Manastire si a fost super, e atat de frumos, liniste ..superb.o sa pun poze si de acolo dar alea inca sunt pe card trebuie sa le descarc.

acum ma chinui cu pozele si filmuletele dar merge super greu site-ul si sunt si ele destul de multe.

trebuie sa ii fac bagajul lu` Edy camaine pleaca in "deplasare" pana duminica la Nadlac la bunicii mei cu ai mei parinti.raman su sotul din dotare singura , sambata suntem la nunta..deci distractie si voie buna!

revin cand termina de incarcat pozele.

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

poze si filmulete

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

I'm back in biznis!!

Uitati un www.flickr.com/photos/33881321@N03/3833619904/in/photostream/" target="_blank">copil si www.flickr.com/photos/33881321@N03/3832826727/in/photostream/ " target="_blank">papica lui

Mergi la inceput

Ma da' Valiug si Crivaia astea sunt in Romania? ca frumoase mai sunt...
Si Edy bucuros de natura..

Diana, ce frumosi sunteti! Raisa e tare fericita ca va are.

Diana jors, hai, te-ai linistit dupa contzed? asteptam pozele alea..

Mergi la inceput

Pfui ce ma 'nerfeaza preturile la astea de mai jos, mai bine era cu Alice lacrimogena...

Mergi la inceput