Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, mult succes in gasirea unui loc de munca bun! Cum se mai simte Daria cu glezna?
Mexxa, voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine, nu te-am mai vazut nici pe mess nici pe forum!
Haideti toate la cafea si fresh

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Lexi, saru'mana pentru cafea! Mie imi prinde foarte bine ca-s cam adormita astazi!

Fetelor tin sa va multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre. Imi sunt extrem de utile. Rares va merge la gradi de stat. Eu il voi lasa la program scurt, initial. Daca dorinta lui va fi sa faca nani acolo, il voi lasa, daca nu, la ora 13 il va lua acasa mamaia. Papica este de la gradi. Saptamana aceasta avem de facut cateva analize pentru gradi: exudat si copro pt Rares, iar pt noi RBW.

Am plecat la treaba!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, eu am asa o stare de somnolenta ca, daca n-as fi avut rusii recent, ma gandeam la altceva. Mai am nevoie de CO, asta e clar!

Princess, deja pragatiti analize pentru gradi? Sa merg si eu pana la gradi a mea, sa ma interesez.
Oricum voiam sa-i fac niste analize Mariei, mai greu o sa fie cu sangele de luat, ca n-as vrea sa o aud plangand. O coprocultura, ca nu i-am facut niciodata si un exudat neaparat.

Tocmai cand ne bucuram ca am scapat de pampersi definitiv, Mariuca mea se pisa pe ea noaptea. Asa ca... "back to pampers".

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Gety, lasa ca o sa renunte ea si la pampers-ul de noapte, important e ca nu-l mai tine ziua.
Ieri nu stiu ce a apucat-o pe fii-mea seara ca l-a pus pe taica-sau sa-i dea pampersul jos si sa-i aduca olita. Si a produs "apa la olita" ca asa spune ea cand face pisu la oala, "am facut apa la olita".

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Mey...acusi...gata cu vara...... Cel putin...in Bacau asa se simte... Aseara, cand am iesit la plimbare...era chiar racoare...a trebuit sa ma imbrac cu un hanorac... Si lui Mitzu i-am dat strampi si hanorac...iar, la un moment dat...avea manutele reci...reci...

Andreea, ce faceti,puilor?!Sunteti ok? Nici un semn de la voi...

Lexi, am servit un fresh... Mercic!
Deh...1981...acesta e anul...dar vad ca, deja, l-ai "descoperit"......Esti tare simpatica!
Asadar...Mariuca se impune...la gradi'...
Ah... mercic pentru ca m-ai inspirat cu un eventual cadou pentru fii-mea... Uitasem, de fapt... ca am vazut, acum ceva timp, in Real pian (sau orga) cu masuta si microfon... Ar fi ideal pentru micuta mea...Plus ca si ei ii place sa cante...peria mea de "blush" e microfonul si canapea ii tine loc de pian... Mercic...pentru ca m-ai luminat...
Ehei......felicitari micutei pentru "apa la olita"... Ti-am spus ca va decide singura cand e momentul...
Bravo Maria!

Lilina, felicitari pentru noul jobb...
Ah...se pare ca, ai nostri copilasi sunt pe aceeasi lungime de unda... Deh...ma gandesc, cateodata (rar...mi se intampla acest lucru...recunosc... )...ca...fii-mea...imi seamana...oarecum...si eu sunt o fire energica, pusa pe sotii...si, sincer, m-am capacit, si eu, cu un copil...doi, cand eram...la scoala... Nu sunt mandra de acest lucru...si nici nu incurajez acest comportament...sa nu se inteleaga gresit...

Ramo, he, he...acusi plecati la mare... Concediu placut, relaxare totala si distractie placuta!
Vazut pozici! Ce bine o prinde rochita roz pe Patri! E o scumpa! Tare draga e "bronzoliciu"... Si dumneavoastra, doamna, ce bine aratati in tinuta sport!!!
Bune murele?! Cred si eu... Daaaaaaaar...prunele arata...delicios de bine... Si...ce multe sunt!!!
Mey...faine pozici...si, chiar asa...vreau si eu la pisciiiinaaaa!!!! Nu mi-ar strica nici mie...asa desfat...

Monique, fetele!

Eunice, spor la invatat! si spor la curatenie...

Princess, va , dragutilor!
Si eu, de cateva zile,ma tot gandesc ce tre' sa cumpar pentru gradi'...Anul trecut, cand Mitzu a mers la o gradinita particulara, a trebuit sa duc pijamale, periuta de dinti si prosopel, rucsacel cu papucei si hainute de schimb, bidonas sau canita cu apa si cam atat... Eu am intrebat de lenjerie pentru pat, vesela etc...si au spus ca nu este necesar...pentru ca asigura ei pentru toti copiii...toate... la fel...sa nu existe diferente...
Anul acesta nu stiu ce va trebui sa duc...avand in vedere ca e gradinita de stat... Am sunat zilele acestea la gradinita, nu a raspuns nimeni... a trecut si sotul...dar la gradi' nu sunt decat cateva ingrijitoare...si nu le-am intrebat pe ele ce si cum...Ce m-a ingrijorat cel mai tare e ca am trecut pe langa gradinita si curtea acesteia, care dealtfel e mare si are un loc de joaca minunat, acum e plina de gunoaie si mizerire...M-am ingrozit... Sotul spune ca e vacanta si ca vor face curatenie pana la inceputul anului...Dar totusi...e spatiul de joaca pentru copii...

Ah...si mai am o problema...ma gandesc (v-am spus...rar...dar mult...) la periuta de dinti...Adica...sper ca doamnele ce ii vor insoti pe micuti la baie, pentru ca acestia sa se spele pe dintisori...ii vor supraveghea cum trebuie...Adica...sper ca periuta fii-mii sa nu ajunga in gura altui copilas...si ea sa "beneficieze" de periuta altuia...sau sa atinga periuta de chiuveta, sau, mai stiu eu...sa o scape pe jos etc... Sunt prea exagerata?! Oare?! Nu stiu...dar mai bine o lipsesc de spalatul pe dintisori la gradi...oricum, dimineata si seara se spala acasa... Nu se va spala dupa masade pranz...dar cel putin stiu ca o va face acasa, igienic... Depasesc limita?!

Adina, La multi ani, mamei tale! Sa fie sanatoasa, fericita si implinita din toate punctele de vedere!
Ah...si...misterul fu elucidat...

Xan, fetele! Cum sunteti? Nu mai dai nici un semn de viata...

Gety...incetul cu incetul...va renunta si la pampersul de noapte... Vorba lui Lexi...bine ca ati scapat ziua de el...

Itzy, mamica si printesa! Concediu placut!!!

O dupa-amiaza placuta, sa aveti dragutelor!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Yoanna, sa nu ne bucuram prea curand cu apa la olita. Stai sa vedem ce si cum.
Cat despre spalatul pe dinti la gradi nu esti exagerata. Eu nici acum, la varsta asta, cand merg pe undeva si ma cazez la hotel, vila, etc, nu pun periuta nici pe marginea chiuvetei nici pe policioara. Adica o pun dar capul il las cumva in afara, sa nu se atinga de nimic. Pur si simplu nu as putea s-o pun pe policioara, indiferent cat de curat e. Eu nu imi fac griji de genul asta cu gradi pentru ca Maria oricum nu se spala pe dinti. Eu trag nadejde ca va incepe sa se spele dupa ce-i va vedea pe ceilalti copii ca o fac.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Revin...

Tocmai ce am vorbit cu Andreea la telefon...are probleme cu net-ul si nu se poate conecta... A spus ca urmeaza ca, in cursul acestei saptamani, sa vina cei de la firma in cauza sa rezolve problema...dar nu stie exact ziua...

Azi dimineata a fost cu Sebicu la spital...unde iar, l-au curat, sub anestezie... A inceput, iar sa curga urechiusa...si, se pare ca nu pot "invinge" polipii si operatia nu se "inchide" cum ar trebui...fiind si umed locul...Fapt pentru care, medicul a decis ca cel mai bine e, ca de acum inainte, o data pe luna, sau chiar si la doua saptamani, micutul sa mearga la spital pentru a fi curatat...astfel poate evita si "imbolnavirea" scaritei... Spunea Andreea ca nici medicul nu-si explica,,,cum de atata tratament cu antibiotic nu si-a facut efectul pentru a elimina definitiv polipii... Are sa scrie Andreea mai detaliat, cand intra...

Cat despre micut...se simte binisor, da-te fiind conditiile de fata...si e foarte fericit ca a venit la el "bica",mama Andreei, pe care,din cate am inteles, nu o mai vazuse de ceva timp... A primit si cadouri din partea acesteia si...sta, toata ziua, numai langa "bica" lui...

Multa sanatate,pui mic si scump! Sa dea Dumnezeu sa te vindeci, in curand!
Te Andreea si crede-ma ca, te apreciez foarte tare...esti o luptatoare, ca si puiul tau!

Perlutzele...

Mergi la inceput

Lexi,mercic, scumpo! Ma bucur ca nu sunt singura...in "nebuneala" mea... Imagineaza-ti ca la mare, in hotel, tineam periutele, atat ale noastre cat si a fii-mii, in saculete speciale, in compartimentul troll-ului...doar ca ma gandeam ca intra menajera, sa faca,,,curat (venea zilnic...)si...mai stiu eu...trece prin baie...si...mai sare una-alta sau...No...ca sunt
Pe fii-mea o spal eu...pe urma o las si pe ea...dar mai mult se joaca...adica nu perie cum trebuie dintii...dar o las ca altfel refuza total...aceasta activitate...

micuta! E un inceput...draguto!

Perlutzele...

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ca de obicei, va invit la o cafeluta si un fresh!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, lexi multumim de tratatie, ah ce-as bea si eu un asa suc, nu mai zic de cafea, acum o torn in cana ca fara ea sunt leguma

eu am fost cu Vlad ieri la mama la curte, a fost cam nazdravan, mai ales ca nu a vrut sa doarma la pranz, noroc ca a dormit in masina pe drumul de intoarcere, iar seara la fel ne-am chinuit cu el si acum inca nu s-a trezit
cel mai rau m-a suparat ca lovea pisicile fara nici un motiv, le dadea cu piciorul de sareau saracele in sus dar si ca da in noi cand se enerveaza ca nu iese totul ca el

eu caut o masina electrica pt Vladut, dar ceva convenabil ca pret, adica pana in 200 euro si sa fie ceva mai micuta (respectiv usoara), fetelor, daca vedeti ceva VA ROG sa imi ziceti si mie, mai ales fetele de afara, Lexi, Adina

pup si o zi buna

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput