Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea si suc!
Cu scuze pentru intarziere urez si eu la multi ani lui mini_me, sarcina usoara, bebe sanatos iar tie multa multa sanatate si fericire alaturi de puii si sotul tau!
De asemenea la multi ani mamei tale, Adina! Sa fie sanatoasa, asta e cel mai important!
Lilina, chiar ca esti buna de baut, felicitari pentru noul job!
Yoanna, eee, am spionat eu. Ai spus tu mai demult ca esti leoaica, asa ca am intrat la subiectul leoaicelor si te-am vazut. Mai am de spionat doar anul nasterii.
Sa va spun ce-a mai facut Maria ieri la gradi. Era sa il bata pe un baietel mai mare pentru o jucarie. Noroc ca era sotul acolo, ca altfel eram de pomina de la inceput. Oricum am inteles ca aici ii lasa pe copii sa-si rezolve singuri conflictele insa Maria trebuie sa invete ca un conflict nu se rezolva cu violenta. Educatoarea l-a intrebat pe Cristi daca Maria e seful in casa. Si-a dat repede seama ce poate fii-mea.
Adina, multumesc pentru pontul cu tortul.
Ramo, ce scumpa e Patri si ce incantata atunci cand gaseste mure.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna, tuturor!
In primul rand La multi ani! sarbatoritilor, va doresc toate cele bune!

Multumesc pentru raspunsurile legate de independenta, sper ca se va descurca Toma la gradi cu mancatul.
Lilina, si Toma e maaare fan "cocosel". E fascinat ca ii "creste". Si ca poate el sa o faca sa "creasca", ar face asta mai toata ziua, dar ii gasesc ocupatie. Am sesizat ca daca ii atrag atentia sa isi lase puta in pace mai abitir trage de ea. Asa ca ii distrag atentia si atat. Sper sa ii treaca. Barem in public . Bafta la noul job!!

Toma, poarta 24 - 25 la picior.

Lexi, nasol cu pozele. Eu nu pun poze pe net. Cel putin nu poze cu noi, am pus, cred, o singura data pentru voi cand erau copii mai mici, dar le-am tinut ff putin si nu am repetat experienta. Prefer sa procedez asa din motive de securitate. Nu mai stiu, parca aici pe forum sau la tv am vazut o mamica ce a descoperit siderata ca poze de pe blogul ei fusesera descarcate si copilul ei figura pe un site pentru adoptii.
Lullabay, eu mereu am sustinut ca la alegerea gradinitei personalul este factorul decisiv. Ce bine ca Stefan are o educatoare de care sunteti multumiti!
Alina, concediu placut!

Legat de zile de nastere, inca nu ne-am hotarart. In iunie am facut ziua lui Petru (onomastica anticipat): am inchiriat o vila undeva in Baneasa, de fapt spatiul special amenjat pt asta la parter, clovni, un mic teatru de papusi, a fost ff frumos. Mancarea am dus-o noi: am comandat pizza pt copii, tort, sucuri, pentru adulti idem plus fursecuri, alune, cafea, bere. Noi nu suntem fani MC. Anul trecut i-am facut ziua la gradi finnd dupa accidentul auto, era cu fractura proaspata si nu ne-am aventurat la loc de joaca. O varianta pentru noi ar fi la Toma fie la gradi, ca sunt inca mici si poate fi suficient, fie la Kids Planet. Cu cadoul..inca ne gandim ce ii luam lui Petru care face 6 ani luna asta pe 14, pana la Toma mai avem.Ai mei nu sunt fani Lego, nu stau bine la capitolul rabdare.

Copii mei inca sunt la mama, se simt ff bine cu verii lor. Mi-e tare dor de ei. Eu invat in continuare ca examenele le am in septembrie, merge tare greu, ca e materie ff multa si de saptamana viitoare intru si in santier ca am niste chestii de rezolvat in casa.

Va pe toate si va doresc numai bine!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ziua buna si de la noi!

Lexi, am uitat sa iti mentionez ca trenuletele Thomas pe care le are Rares sunt mecanice (fara baterii), iar cele produse de Tomy sunt electrice, deci merg singure.

Ioana, un mare de tot!

Adina, La multi ani pentru mama ta! Sa fie sanatoasa si fericita!

Ramo, am vazut pozele voastre de la cules de mure: sunteti o familie frumoasa si fericita, iar Patri este o dulceata mica!

Cu intarziere, La multi ani, Mini me! Tot ce iti doresti si un BB sanatos si cuminte!

Lulla, un lui Stefan ca sa nu mai planga la gradi!

Eni, spor la invatat si bafta la examenele din septembrie!

Intrebare: v-ati facut o listuta de cumparaturi pt gradi? Ce v-ati gandit sa treceti in aceasta lista? Poate ne dau idei si mamicile care au deja copilasii la gradinita.

Va doresc un weekend placut in continuare!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Multzumesc fetelor de urarile pt mama mea, o sa i le transmit .

princess, eu in afara de gentutza nu vad ce-ar mai trebui sa cumpar?
Poate niste papucei mai usori si comozi pt inauntru, si cred ca mai avem nevoie de un costum de ploaie de lasat acolo, in rest .

eunice, spor la invatzat, si la mine cred ca tare greu ar mai merge dupa o pauza asa lunga. Tu te respecializezi, sau pt ce invetzi?

Am observat ca sarbatoritele lunii august sunt toate nascute in '78, mai ramane de dezvaluit misterul cu Yoanna .

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Princess, pentru gradi..depinde ff mult de gradi. Daca e la program lung sau scurt, la stat sau privat.
Ca idei: rucsacel, cutie pentru pachetel (la noi Petru merge la program lung, Toma la program scurt, gradinita asigura masa de pranz si gustarea de la 16, dimineata copii au mancare de acasa), periuta de dinti cu capac plus pasta de dinti, papucei pentru interior, muulte bluzite si pantalonasi pentru interior (la noi Petru transpira mult si tb sa ii dau pt schimb, plus ca are un talent in a rupe haine). In plus, la gradi la care se doarme - pijama. Iar la gradi de stat se mai cer (dar depinde de gradi) rechizite (gen hartie glasata, tempera, bloc de desen, creioane colorate, etc).
Momentan alte idei nu am.

Adina, nu as spune chiar ca ma respecializez. Eu sunt consilier juridic si invat pentru examenul de admitere in barou. Multumesc pentru urari.
O duminica placuta!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Am uitat sa raspund la intrebarea cu independenta:
Stefan de micut e foarte independent,as zice mai degraba incapatanat:mananca singur si nu accepta sa fie hranit,vrea sa se imbrace singur si nu accepta sa fie ajutat,vrea sa mearga singur pe strada fara sa fie tinut de mana etc.....mama zice ca a reusit sa il mai domoleasca in sensul sa il faca sa inteleaga ca uneori trebuie ajutat.
Eunice spor la invatat si bafta la examen,eu te cred ca ti_e dor de copii..mai ales cand ai o activitate asa de "placuta".Stefan mananca mai bine la gradinita decat acasa ca se ia cu ceilalti copii, dimineatza mama nici nu ii da de mancare ca are gustarea la 10 la gradi.Eu zic sigur ca Toma nu o sa ramana infometat,dupa mine mancarea cu multa lume la masa e cea mai buna si mai satioasa :))
Princess noi pt gradinita nu am luat mare lucru:un rucsacel,papucei de interior,pijamale care le schimbam in fiecare saptamana,iar in ghiozdanel in fiecare zi ii punem cateva lucrusoare de schimb_bluzita,tricou,pantalon.Cand ajunge la gradi il schimbam cu haine de interior.Atat,nimic altceva.Nu am cumparat rechizite dar e gardi particulara si platim suficient,ar fi si culmea sa mai dam bani si pe rechizite.De unu martie am dus pene la gradinita :))) trebuiau sa faca martisoare si am rugat_o pe bunica sotului sa ciufuleasca gastele si ratele
Sa va povestesc ceva super amuzant:eu neavand masina personala(si chiar daca as fi avut nu as fi stiut ce sa fac cu ea ,cred ca trebuie sa activez la forumul cu "mi_e frica sa conduc")circul cu autobuzul si azi plecand de la un centru comercial in autobuz aud la un moment dat MANELE in spatele meu.Involuntar am atintit urechile crezand ca o sa aud romaneste,in schimb surpriza :doi francezi get beget tineri care pareau foarte incantati de genul acesta de muzica,ba chiar o si fredonau.Si,va jur,maneaua era suta la suta romaneasca,nu as sti sa va spun autorul dar se vaicarea din mp player intr_o romaneasca curata.asa ca fenomenul devine international :)))
Mai sunt cinci zile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lullabay, mie nu mi se pare amuzant , ci mai degraba ingrijorator .

eunice, bafta itzi doresc sa-tzi iasa planurile

Eu am fost super usurata cand au inceput ai mei sa manance singuri, e o adevarata relaxare sa stam totzi 3 (uneori 4 ) la masa, fiecare pe scaunul lui, fiecare cu nasul in farfuria lui. A durat ceva pana l-am invtazat pe Alex ca are voie sa se ridice doar cand si fratele lui a terminat , altfel ii distragea repede atentzia.

La noi tuna si fulgera, urasc genul asta de vreme, bine ca au adormit rapid piticii mei.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Adina da o sa fie epidemie/pandemie ca la gripa A
Si focarul o sa fie Romania!O sa faca control la granita cu detectorul de manele
Eu ma intreb oare de unde o fi cumparat?
nu stiu ce are dc_ul merge asa de greu,niciodata nu mi s_a intamplat sa stau 5 minute sa se incarce o pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess multumesc mult pentru precizare, eu cu baterii as vrea sa-i iau dar sa vedem, mai nou intra in plan si un pian micut pentru copii cu microfon si scaunel. Ei ii place tare mult sa cante si cred ca ar incanta-o asa ceva. Sa vedem, inca nu m-am hotarat.
Pentru gradi noua ni s-a spus ca are nevoie de rucsacel, papucei pentru interior, un set de haine de schimb care sa ramana acolo, saculet de sport cu tricou, pantalonasi scurti si tenisi/balerini pentru sport, sapca/palariuta si crema de soare, costum de ploaie cu cizme de cauciuc si cutiuta pentru sandvisul de dimineata. Bauturi le dau ei acolo, noi trebuie sa le dam la pachet micul dejun. Aa, si foarte important, etichete de lipit pe lucrusoare, ca sa stie educatoarea ale cui sunt. Eu am gasit chiar niste etichete speciale pentru textile.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, fetelor!

azi noapte am avut ceva de treaba cu victor, care s-a tot marait, iar la 3 noaptea m-am dus la el ca mie mi-era frig si vroiam sa vad daca ei sunt ok si victor al meu era ud tot. se pare ca tudor ii pusese ca a tr sa ii schimb toate hainele, pampesul, patutul. in plus daria s-a trezi la 6 dim (chiar cateva min inainte de 6) si era si ea uda. nu s-a mai intamplat de mult timp sa faca pipi in pat, dar uite ca azi a facut. si s-a trezit si victor, asa ca suntem deja la mijlocul zilei noi.

Lili, felicitari pt job! care au fost caile prin care ai cautat? ce site-uri sunt ok? ca din septembrie tr sa fac si eu ceva, asa ca tr sa ma pregatesc.

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput