Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess, multumesc mult.
Lilina, mult succes la interviuri!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monica, referitor la ziua de nastere, noi vom duce tort si sucuri la gradi si vom face o mini-petrecere la un loc de joaca. Inca prospectez "piata"; personal am fost pana acum la unul singur, la gradinita Bambi (la ziua nepoatei). Este curat si ok dpdv pozitie (pe langa Matei Basarab), obligatoriu de la ei trebuie luate doar meniurile pt copiii (snitel cu cartofi si suc), restul se poate duce de acasa (deci pretul este accesibil). Nu au insa nici o jucarie gonflabila, am dus noi de acasa cate ceva + un personaj inchiriat de la Blu. Ar fi mers ceva mai multa animatie, dar pana la urma cei mici s-au distrat si asa. Daca auzi de vreo alta varianta ok, te rog da-mi si mie de stire.

Lilina, torturi foarte dragutze am vazut la Alice, au diversificat gama. Noi tot cu Cars vom face.

Lexi, apropo de cadouri, am vazut la Toysaurus in Anglia Lego duplo (3-5 ani) cu Thomas. Parea super dragutz, eu m-am razgandit in ultimul moment din cauza ca nu mai aveam loc in bagaje.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Nimic nou...pe la noi, cu exceptia faptului ca ploua, de dimineata, incontinuu... Azi...nici o sansa de iesit la plimbarica...asa ca, consumam energia in casa......

Pentru inceput, permiteti-mi sa urez

La multi ani, Mini-me!!!
Multa sanatate, bucurii si impliniri!
Sarcina usoara si bebel sanatos!!!

Monique, La multi ani, mamei tale!!!
Plini de sanatate si fericie!

Ah...micuta mea are piciorusul mic...vara aceasta a purtat 22 la sandalute...si cred ca la ghetute ii voi lua 23 sau 24... nu stiu...pana nu probeaza...

Princess, !!! Noi avem o vorba ce ti se potriveste: "esti de pus la rana", scumpa mea!!! Iti multumesc!
Cat despre soacre... no comment...decat......deh...si mi-s pacifista, de obicei...

Lexi, vazut pozicile!!! Maria E o scumpa!!! Chiar se poate spune ca este ca o papusica! Are un chip atat de dragalas!!!
Despre problema cu webshot-ul... Urata faza!!! Bine ca ai reusit sa o indepartezi pe rusoaica... Cata nesimtire!!!!!!!!!!
Si, ca veni vorba, dupa ce am citit patania ta...am aruncat o privire assupra site-ului cu pozicile fiica-mii...De mult nu l-am mai accesat... Te rog sa ma scuzi... dar, abia acum am citit mesajul de la tine... Adevarul e ca nu am accesat niciodata "fereastra mesajelor"... te rog sa ma crezi...nu a fost nimic intentionat... Iti multumesc, din suflet, pentru minunatul mesaj!
Ah...inca ceva...smechero... mercic pentru ca m-ai adaugat pe lista de onoare...... ehe...cum ai aflat cand e ziua mea de nastere?! Esti o draguta!!!

Ramo, multa sanatate micutei! Si eu tot la Oscilococcinum m-am gandit... Vad ca , deja, ai pus in aplicare...

Gety, a ajuns ploaia la voi?! Ca in Bacau "toarna" cu simt de raspundere!!!

Lilina, bafta la interviu! Sa fie cu rezultat pozitiv!

Cat despre...

Citat:
cred ca e vorba de temperament sau nu stiu cum sa il numesc, e ceva cu care te nasti, nu are neaparat legatura cu educatia,

si eu sunt de aceeasi parere... Cand ies cu fii-mea in parc...niciodata nu o las nesupravegheata sau intorc capul cand are reactii violente...Intotdeauna ii explic ca nu e frumos, ca trebuie sa isi ceara scuze...o si pedepsesc... Intelege pe moment si se comporta nespus de frumos...ca dupa, ceva timp, sa revina la starea de conflict... uneori e provocata...adica primeste si ea...alteori, are placerea de a enerva ea pe altii...Si mai are un fix... cum vede un copilas ce se joaca,,, cu jucaria altui copilas...se duce o ia si o inapoiaza "proprietarului"...Oricat i-as explica ca micutul respectiv are "permisiunea" de a se juca,,, cu obiectul respectiv...accepta cu greu... Imi spune:: "nu a ui!!! (nu este a lui!!! indiferent daca e fata sau baietel...)"...
Ah...si cu faza: " sa raspunda cu aceeasi moneda"...nu sunt deloc de acord...Tocmai acest lucru incerc sa o dezvat si pe fii-mea... Ca a luat-o si ea...pana pe la doi anisori...de la alti copilasi... si niciodata nu am incurajat-o s dea inapoi...dimpotriva...Nu stiu...dar acest comportament agresiv...nu il are dintotdeauna... Recunosc, energica si zvapaiata a fost ...dar "batausa"... a devenit de ceva timp incoace...

Referitor la ziua de nastere a nazdravanei mele...la gradi' n-am cum sa i-o serbez...intrucat gradi incepe pe 15 septembrie... Nu stiu...nu m-am hotarat, deocamdata...anul trecut am petrecut la taica-miu, la curte, cu toata gasca... Anul acesta...n-am idee... Cat despre cadou...nici la acest capitol nu sunt hotarata...probabil ceva legat de Scooby-doo...ca e mare fan, in ultimul timp numai despre el vorbeste... ah...si despre Popeye...dar jucarii cu Popeye...n-am vazut ...nici pe net...

Adriana,

O zi minunata, in continuare, tuturor!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Monique, ce coincidentza! Si mama mea are azi zi de nastere. LA MULTI ANI amandurora si sa ne traiasca o vesnicie .

lilina, succes la interviu!

lexi, tortuletze pt copii gasesti la brutarii (tb sa intrebi ca nu-s afisate), majoritatea au cataloage de unde potzi comanda. Alor mei le-am comandat la prima aniversare un tort imens Spongee Bob, arata bestial.

Ai mei poarta 27 la picior, mi se par imensi papucii in comparatzie cu statura lor, sunt ca doi piticutzi (desi au un metru fiecare ) .

Anul asta nu vom serba decat in familie , la gradi nu stiu cum se procedeaza, voi intreba la momentul oportun.

eu am ochit 2 rucksack-uri foarte dragutze pt gradi, cam piperate la pretz, le voi considera cred cadou de aniversare, ca-n rest chiar nu le lipseste nimic.

princess, si ai mei se dezbraca tot timpul de slip, la un moment dat ma cam satur sa-i tot imbrac, oricum pe unde merg eu sunt doar familii cu copii mici, asa ca nu are rost sa-mi inchipui tot felul de situatzii ciudate.

Un weekend frumos si relaxant va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gata fetelor, am fost admisa, voi lucra in turism, incep spre sfarsitul lunii, deci mai am un pic de timp pt relaxare
multumesc inca o data pt sustinere, cu siguranta voi mi-ati tinut noroc, acum trebuie sa sun in partea cealalta sa refuz celalalt job :( care mi s-a oferit, ba nu gasesc de lucru, ba se bat pe mine

yoanna, cand ai descris cum se comporta Mitzu in parc, parca l-ai descris pe Vlad al meu, exact asa face si el

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

felicitari lilina! Dai si tu o berica - ceva pe canicula asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

noroc cu yoanna ca m-a luminat:
LA MULTI ANI Mini_me multa sanantate, sarcina usoara, copii cuminti si sanatosi!

LA MULTI ANI MAMA de Adina! sa iti traiasca sanatoasa si fericita!

lilicooo FELICITARI!!! ma bucur mult pentru tine!
deci, anul asta nu se mai pune, concediul e stabilit, dar pentru la anul te astept cu ofereteeee
De cand incepi munca?

si aici cateva poze... la cules de mure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

dau bere, va dau tot ce vreti voi

dau si cu oferte in voi, dar mai incolo, stati sa incep si eu munca si sa vad "cu ce se mananca"

v-am tucat

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani,mamici de AdinaF si de Monique!!!!Sa va fie mamele sanatoase si alaturi de voi mult timp de acum inainte!
La multi ani Mini_me!Sarcina usoara!Mai vino pe la noi!
Felicitari Lilina!Ce job fain ti_ai gasit!Mai tii minte cand povestea Lili ca avea o prietena care lucra in turism si jobul ei era sa se cazeze in hoteluri luxoase ca sa vada daca sunt ok!Iti doresc ca nou job sa fie daca nu la fel ,si mai fain!
Sa raspund si eu la cateva intrebari:
Stefan poarta 26 la papucei pt toamna i_am luat marimea 27 ,sper sa ii vina.
Nici Stefan nu a renuntat inca la biberon,nu prea avem cum sa il convingem ca nu e bun...despre "instrument" ,nu stiu daca e interesat dar mama nu mi_a povestit nimic,deci cred ca inca nu l_a descoperit :)) cu prea mult interes
Noi ii vom face ziua de nastere la un loc de joaca,am mai fost acolo si e super sper sa se distreze copilasii,avem cam 10-15 copilasi de aceeasi varsta.Tort vom lua tot de acolo,fara nici o forma speciala,ma gandesc ca inca e prea mic,mai degraba e interesat sa sufle in lumanari decat de forma tortului,dar la anul sigur ii cautam o forma diferita.
la jucarii de ziua lui chiar nu am nici o idee,eu vin acasa cu un geamantan jumate de jucarii :))cele mai multe lego;dar nimic extraordinar,sincer m_am tot uitat prin magazine dar nu gasesc nimic care sa cred ca ii poate capta atentia mai mult de jumate de ora.asa ca o sa urmaresc cu interes cu ce se joaca copilasi vostri sa imi fac o idee,poate nu stiu eu ce sa caut.
ii spune mamei mele,ca stie ca vina mama din Franta si ii aduce o masina mare :)))asa ca musai trebuie sa ii cumpar o masina mare ,dar nu stiu Doamne iarta_ma unde o mai pun si pe aia,cred ca o sa stau cu ea in brate in avion chiar de_ar fi sa ma cert cu stewardesele :))
cat despre violenta si non violenta in randul copiilor,noi cele cu mama de baieti cred ca trebuie sa fim undeva la mijloc,si eu ma intreb de multe ori cum e mai bine....nu as fi de acord niciodata sa bata un alt copil,sa ridice mana la altul primul dar daca cineva sare la el nu stiu daca as vrea sa intoarca spatele si sa primeasca suturi in fund,pana la urma e baiat,cand o sa creasca implicit o sa mai fie violente intre baieti si nu as vrea sa ia bataie
pana acum a tot luat-o,noi avem un finut mai mare cu 8 luni,ei se iubesc foarte mult,cand se vad ,sunt asa de caraghiosi cum se strang in brate,dar finutul l_a mai pocnit..si Stefan incepea sa planga ,si mi_a povestit mama ca de cateva saptamani da inapoi,fara sa ii zica nimeni sa faca asta.
acum sincer daca as sti ca la sase_sapte ani poate sa se fereasca de bataie explicandu_le celorlati baieti ca "nu e bine si frumos",as vrea sa puna metoda asta in aplicare.......dar tare ma indoiesc ca ar functiona
Noi inca nu ne_am hotarat unde mergem in vacanta mai sunt inca cateva zile pana plecam si noi nici macar destinatie nu o avem,daramite bilete.Ne_am dori Turcia dar tare sunt scumpe biletle,au sarit anul asta calul la pret ca niciodata.criza,criza dar preturi de mama,mama.
Mai sunt 6 zile!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Am uitat sa va spun ca mi_a povestit mama ca Stefan azi a urlat ca din gura de sarpe cand trebuia sa plece la gradinita.Merge din februarie la gardi si vreau sa va spun ca nu a plans niciodata pana acum,din contra mereu vroia sa mearga la gradi.Initial l_am lasat la program scurt si el mi_a cerut sa il las sa faca nani.
norocul nostru a fost ca era si finutul nostru acolo si Stefan nu a avut nici o problema de adaptare.
Plus o educatoare super,deosebita nu am decat cuvinte de lauda pt ea.
De asta si mirarea mamei azi ca Stefan nu vrea sa mearga la gradi.
Dar cum e vacanta la gradinita s_au mai comasat grupele si educatoarele vin cu randul,si acum e o alta educatoare si de asta Stefan nu vrea sa mearga pt ca nu e teacher Iulia pe care o iubeste foarte tare.
asa ca asta mi_a confirmat cel putin ce credeam si inainte,ca nu conteaza gradinita daca e particulara sau de stat daca sunt mai multi sau mai putini copii,ci conteaza foarte mult educatorul pe care il are
altfel cred ca devine un chin pt mititei sa mearga zi de zi la gradi
ce_i drept nici mie nu mi-ar place sa vin la serviciu intr_un mediu mai "ostil" cu colegi putin agreeabili.

Mergi la inceput