Bucurii de sept-oct 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique_new spune:
Adriana
exact asta astept eu de la gradi pt Cosmi, dar sa vedem.
Ramo incearca sa o aspiri bine daca ai batista bebelusului, poate este trasa de curent doar.
Vroiam sa va intreb : cum aveti de gand sa sarbatoriti cea de-a 3 aniversare a bucuriilor?. Multi fac la MC dar mie chiar nu-mi place acolo. Azi este ziua mamei mele si cu ocazia asta a venit vorba de torturi, ce credeti ca faceam dimineata ....studiam tortuletele pt copii de la diverse cofetarii, Cosmi si le-ar fi dorit pe toate...doar sa fie albastre
.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumim pentru aprecieri si complimente.
Referitor la numarul de la picior, Maria pana de curand a purtat 23. In primavara i-am cumparat niste sandalute marimea 23 care acum ii sunt fixe-fixe. Acum i-am luat incaltaminte 24 dar ii sunt putin maricele. Pentru iarna are o pereche de cizmulite 24 care sunt sigura ca-i vor veni chiar putin mari. Am observat ca ei nu-i creste piciorul foarte repede, e chiar posibil sa-i mai vina ghetutele si cizmulitele de anul trecut.
Monique, in primul rand la multi ani mamei tale!
Multa sanatate ii doresc. Sa stii ca si eu ma gandeam zilele astea sa deschid subiectul "aniversarea celor 3 anisori" dar nu referitor la torturi ci la cadouri. Din pacate la tort nu prea am multe optiuni aici, fie il fac eu, fie il cumpar de gata, pe comanda nu am gasit nicaieri sa fac. Si partea nasoala e ca nu am vazut torturi pentru copii, toate sunt...neutre. La mine insa marea problema sunt cadourile. Habar nu am ce sa-i cumpar. Initial ma gandisem la un trenulet Lego dar cand ma gandesc ca imi va imprastia piesele prin toata casa, imi piere tot cheful. Am vazut undeva pe un site un set de curatat cu aspirator, mop, maturica, solutii de curatat, etc dar mai studiez site-urile ca sa ma inspir. Voi la ce v-ati gandit?
De sarbatorit vom sarbatori acasa, asteptam musafiri si din tara, sa speram ca vor veni...
Ramo, multa sanatate lui Patri.
Noi pentru mucisori, cand sunt foarte incapatanati, folosim Vibrocil.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
ramomar spune:
Adriana, Moni, lexi, Gety
multumesc pentru sfaturi. Am sunat-o pe mama si i-am zis sa-i dea oscilo, le am in casa preventiv, dar uite ca nu mi-a picat fisa![]()
In pauza de munca sau la sf programului cumpar si colargolul.
Moni,
LA MULTI ANI mamei tale
, sa aibe parte de o viata santoasa, multa sanatate si multa fericire alaturi de fetele ei! 

Pentru petrecerea de 3 anisori inca nu suntem hotarati, dar cred totusi ca va fi la restaurantul (unui prieten), cu familia si cativa prieteni, unde a fost si botezul si petrecerea de 1an (cu loc de joaca si mult spatiu verde). Ne-am gandit la aceasta varianta, deoarece in familie doar verisorul ei Edi va fi de-o seama cu ea, in rest toti copii sunt mai mari,mult mai mari, pot chiar sa nu le mai zic copii
, iar prietenii nostri toti sunt fara copii, incaa.
princess spune:
Neatza, fetelor!
Lexicut, tare frumoasa este Maria ta!
Pacat ca n-am vazut mai multe poze, dar este de inteles, avand in vedere situatia cu care te-ai confruntat! Chiar imi spunea sotul zilele trecute sa am grija cu pozele postate pe net pentru ca au aratat la tv un caz cu un copilas a carui poza aparea pe un site de adoptii!Te ingrozesti, zau asa!
Moni, La Multi Ani mamei tale!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Petrecere frumoasa!
Nici eu nu am fost de acord sa il las pe Rares in fundul gol pe plaja, dar nu am avut cu cine sa ma inteleg! Cum ajungeam, statea putin si isi dadea slipuletul jos! Asa ca m-am consolat repede! Ii mai facusem si stoc de slipuleti (i-am cumparat vreo patru perechi).
Eu m-am gandit sa ii serbez ziua lui Rares la un spatiu de joaca si la gradi cu viitorii colegi.
Gety, am trimis ploaia si la Iasi! A ajuns? In final, unde ai intins rufele?
Ramo, eu i-am dat lui Rares Sinupret si Olynth spray pt copii. Am folosit si batista bebelusului de cateva ori. Acum vad ca a invatat sa sufle nasul in servetel.
pentru Patri ca sa termine cu mucisorii.
O zi reusita!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
Monique_new spune:
Multumesc dragutelor pt urarile adresate mamei.
Sa ne fie sanatoase toate mamele si sa ne bucuram de ele.
Lexi nici legat de cadou inca nu am inspiratie dar studiez. Sa sti ca set cum spui tu i-am luat de Craciun.....dar zace undeva pe balcon strans.
Ramo asa mi-ar place si mie undeva la iarba verde.
1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Aaa, un lucru interesant pe care mi l-a spus ieri educatoarea la gradi, apropo de ziua de nastere a copilului. Cica aici asa e regula (nu stiu daca doar in orasul in care locuim noi sau peste tot) ca nu se sarbatoreste ziua copilului la gradi decat incepand cu 4 ani. Am fost foarte uimita dar mi-a explicat educatoarea ca in general copiii de 3 ani se sperie cand vad atata zarva si tevatura in jurul lor si ca in loc ca petrecerea sa le faca placere, poate deveni o experienta neplacuta. Bineinteles ca nu toti copiii sunt asa, dar in general cica asa se cam intampla. Drept pentru care m-am scos: de ziua Mariei o sa aduc doar o praji si eventual niste suc la gradi si cam atat.
Apropo de cadouri: Princess, daca nu ma insel tu i-ai luat lui Rares anul trecut (nu mai stiu daca de Craciun sau de ziua lui) un trenulet Thomas cu sine si accesorii. Poti sa-mi spui te rog de unde l-ai luat? Eu aici nu am vazut asa un set, fie se vand piesele toate separat si habar nu am ce sa iau ca nu sunt sigura daca se potrivesc sau nu intre ele, fie exista seturi dar din lemn. Iar eu as vrea din plastic. Maria isi doreste trenulet de ziua ei, am intrebat-o mai demult si asta mi-a spus ca ar vrea. Dar sa vedem daca gasesc ceva sa-mi convina. Ca set din acela pentru colectionari chiar nu-mi permit.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AndraPG spune:
Lexi, am vazut pozele, ce mare si frumoasa s-a facut Maria si ce ochi superbi are. Ai sa vezi ca la gradinita o sa se dezvete incet-incet si de scutecel si de suzetica, mai ales cind o sa-i vada pe ceilalti copii, care fac la olita sau merg la wc.
Princess, Carinuta mea nu mai bea din biberon de la 1 an si jumatate, asta pentru ca i-am cumparat o canita din aceea cu pai si i-a placut asa de tare incit a renuntat singura la biberon, eu cind vreau sa o fac sa renunte la un lucru, ii prezint ceva nou sub o forma cit mai frumoasa, ii arat desenele de pe lucrul cu pricina, ii spun ca acolo incape mai mult suc sau lapte si multumesc lui Dumnezeu, vad ca metoda a dat roade aproape de fiecare data. Acuma bea cel mai adesea din sticluta de apa de jumatate.
Monique, LA MULTI ANI mamei tale, sa fie sanatoasa! Carina are la piciorus 23-24, depinde de incaltaminte.
Noi plecam la munte miine, asa ca va uram de pe acuma week-end placut si va pupam dulce.
P.S. Poate imi aduce si mie cineva aminte cum se pun pozele ca am uitat, treaba aia cu url, etc.
princess spune:
Lexi, Rares are acum o cutie din aceea mare de plastic cu sine si trenulete Thomas, cu care se joaca aproape zilnic. Creeaza tot felul de trasee, vorbeste cu trenuletele... Este pasionat de ele. Sinele sunt din plastic, iar trenuletele din metal. Sinele le gasesti separat in seturi ca acestea: http://www.clevertoys.ro/produs/720/set-de-sine-thomas-friends-lc76650a.html, iar trenuletele, tot separat: http://www.clevertoys.ro/produs/684/edward-lc76007.html.
Sunt cateva tipuri de seturi cu sine: cu poduri, cu gara, cu curbe, cu macaz, cu bariere, iar trenulete sunt mai multe. Rares are vreo 6 trenulete. Se potrivesc toate numai sa fie de acelasi producator. Eu vorbesc de seturile Thomas produse de Learning Curves. Mai sunt si cele produse de Tomy. Acelea cred ca sunt din plastic si trenuletele si sinele, trenuletele sunt mai mari decat cele pe care le are Rares.
Eu i-am luat mare parte din ele din Selgros, dar si din magazinele din benzinarii sau i-am comandat on line, chiar pe site-ul pe care ti l-am dat.
RARES are...
lilina spune:
buna
sa raspund si eu la toate subiectele deschise
incep cu Alina, care nu are internet acasa deci nu poate intra mai des pe forum, ea e bine, i-a venit si sotul si isi petrec timpul impreuna, sapt.viitoare vor pleca in concediu
Vlad poarta 25 la picior
Adriana, exact asta e metoda, sa fie tinut ocupat TOT TIMPUL
moniq, sa iti traiasca mama, sa fie sanatoasa, eu m-am blocat pe swaroski la cadourile pt doamne si am mare succes cu ele ;), am o prietena care face bijuterii cu swarvoski si are preturi fff accesibile, adica poti lua si un pandantiv care arata fff bine si dai intre 30 si 60 lei pe el, ceea ce nu mi se pare mult !!! are si seturi, cercei, bratari, o nebunie, pe site nu se vad ff bine, dar eu am fost la ea acasa si am innebunit
sunt bestiale
ziua lui Vlad o sa i-o facem ori la iarba verde ori tot la un loc de joaca (daca vom avea finante
), tortul cred ca va fi cu masinile din The Cars, ca el e mare fun
ca si cadou, m-am gandit la o masina cu pedale, ceva fff usor ca eu o sa ma car cu ea de nebuna, i-am promis-o si imi aduce aminte tot timpul ca el o sa primeasca de ziua lui o masina cu pedale, "ai promis mami, ai promis"
fug sa ma pregatesc pt alt interviu, revin cu detalii mai tarziu, multumesc pt sustinere
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
princess spune:
Andra, multuumesc pt raspuns! Sper sa reusesc si eu cumva sa il fac pe Rares sa renunte la biberon! Pana acum nu l-am convins cu niciun fel de canita, dar ceva i-a dat de gandit ca nu este bine sa mai bea din biberon: a vazut intr-o revista o poza cu o fetita care purta aparat dentar si nu i-a placut. M-a intrebat de ce are fetita dintii urati si i-am raspuns ca din pricina biberonului. De atunci, cand bea cu biberonul, ma intreaba mereu daca are dintii urati! ![]()
Sa aveti parte de vreme frumoasa la munte!
RARES are...