Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, trimite si la noi niste ploaie!

Acum nu stiu unde sa-mi intind rufele: afara sau in balcon?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vai ce ploua....eu acum am ajuns acasa si cred ca mai bine aveam o barca decat masina, s-au facut niste inundatii mama ei de canalizare.

Lexi . Nu am reusit sa vad pozele mi se inchide pagina cand incerc.

Eu cu statul dezbracata la mare nu prea am fost deacord, nu stiu nu-mi place, nu am lasat-o niciodata goala. Cat despre privit cred ca v-am mai povestit cum reactionat Cosmi la primul baietel vazut gol... a facut niste ochi mari, se uita fix cand la "cocosel " cand la noi si reactia a fost " tatiii baietelul nu a fost cuminte si a tras de pasarel iar acum il are mare "Dupa care timp de vre-o saptamana isi tot amintea de baietelul care nu a fost cuminte. Si de fiecare data cand se juca cu vre-un baietel stateam cu ochii pe ea sa nu ii vina ideea sa se duca sa " studieze problema".

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna seara gagici

lexi, urata faza cu mesajele rusoaicei, e incredibil, asta mi-a adus aminte de faptul ca vroiam de mult sa imi scot de la semnatura linkul cu toate pozele noastre

vai ce ploua aici, e dezastru, abia am ajuns acasa, conduceam din inertie caci nu vedeam nimic inainte...am venit de la un interviu, maine am altul, asa ca in curand SPER sa reintru in randul clasei muncitoare

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Lilico bafta multa, unde incerci acum ? Chiar ma gandeam zilele astea ca tare m-as apuca sa mai fac si altceva pe langa ce prestez acum dar chiar nu-mi vine nici o idee.

Mergi la inceput

Neata. Este gataluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Moni , imi dai si mie o mare si tare?! Scuze ca am sarit ieri peste intrebarea ta, graba bat-o vina. Deci, Patri are sandalute si pantofiori atat 24, dar mai multe 25, caci 24 deja ii sunt prea fixe. Cred ca cele de iarna vor fi 26
lilina multa bafta la interviuri si sa-ti gasesti un job bun si pe placul tau!
lexi nasola de tot patania cu pozele. Asa e nu stii niciodata cine, de pe unde ne "admira"
La fel de frumoasa Maria. De cate ori ma uit la ea, parca vad o papusa cu ochii ei albastri, parul blond si bucalat.
princess exagerata rau socrela , dar ff bine zice: ei sa fie sanatosi, ca peste toate cele trecem
Alina ce mai faci? te pregatesti de nunta surioarei de nu mai dai pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

dragi mamici help: de vreo saptmana si ceva mogaldeata mea e cu muci si doar atat, nu febra, nu rosu in gat, nu tuse, doar muci si atat. Ii dau doar sinupret si panadol, la recomandarea pediatrei, dar nici o amelioarare, mucii sunt la locul lor.
La bucuriile voaste ce functioneaza?
pana acum functiona sinupretul, dar acum vad ca e apa de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, eu nu stiu cum sa-ti raspund sigur, Maria cand se imbolnaveste nu face nici muci si nici nu tuseste. Eu as folosi aparatul de aerosoli, daca ar face mucisori si nu s-ar trece cu altele.

Lilico, bafta sa-ti gasesti un serviciu bun. Am incercat si eu, dar la noi e oferta slaba.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Ramo da-i si niste oscilococcilum 2 doze /zi. Patri sa scape de mucisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ramo, noi aveam destul de des probleme cu mucisori inainte de operatia de polipi. Daca Sinupret nu este suficient, mai poti incerca Colargol (usuca foarte bine si nu are contraindicatii). Sau daca tot nu functioneaza, Ophtamesone N (1 pic in fiecare nara de 2-3 ori pe zi).

Lili, bafta la interviuri. Adevarata chestia cu temperamentul, nu poti schimba ceva cu care te nasti. La gradi va conta mult ca Vladone sa aiba o educatoare capabila sa ii stimuleze interesul pt activitati care sa il ajute sa isi consume energia, sa il tina in priza si sa nu se plictiseasca.

Monica, imi plac la nebunie perlutzele Cosminei!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput