Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Adriana, sa aveti un concediu minunat si vreme buna! Multa sanatate si lui Dudu!

Andreea, sa nu incetezi sa lupti pentru puiul tau! Daca pana acum ai fost puternica, vei reusi si de acum inainte! Imi pare tare rau ca Sebi sufera in continuare! Multa sanatate si noroc!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, of mi-as fi dorit sa auzim vesti mai bune de la tine. Stiu ca va este greu, va tin pumnii sa depasiti cu bine aceasta perioada.

Monica, pr gradi noi in general am evitat pana acum tenisii. In schimb, am gasit la Titan incaltari de piele ceva mai ieftine (acelasi pret cu tenisii). Ce-i drept, sunt productie China, dar pana acum s-au dovedit super rezistente. Sau puteti folosi niste sandalute mai tocite, pe care nu le mai poarta. Ideal este sa fie usor de incaltat - descaltat, dar in sezonul rece nu este intotdeauna posibil asta.

Princess, multumim! Adevarul este ca asteptam de multisor aceasta plecare; am platit biletul inca din luna martie (pt a beneficia de reducere) si in afara de vreo problemutza de sanatate, nu voi lasa pe nimeni si nimic sa ne faca sa nu ne simtim bine.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI BUCURIILOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA ONOMASTICA! COPILASI, SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
Sophie Marie Theodora
Maria Elena (Mitzu)
Patricia Maria

David Constantin Marian
Alexia-Maria
Maya-Maria
Maria-Cornelia
Roxana-Maria

Mario

Ana-Maria
Maria-Diana
Diana Maria (Xandrutza)

La Multi Ani, Yoannamarie! Draga mea, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!

La multi Ani, Martha78! Sa ai parte numai de bine in viata ta!

De asemenea, urez LA MULTI ANI tuturor mamicilor, taticilor si bunicilor de Bucurii care poarta numele Sf. Fecioare Maria!

Va doresc petreceri frumoase!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Acum am terminat de spalat frigiderul si ma odihnesc un pic, ca-i si Maria plecata afara cu tati.

Princess, sora mea e mai mare!
Maria nu face ce-ai scris tu, are si ea chestiile ei, cateodata mi se pare ca nu intelege cand ii spun "ai rabdare", ca repeta la nesfarsit cand vrea sa obtina ceva.

Probabil e o faza trecatoare, care trebuie tratata cu multa rabdare si tact. Maria isi mai baga degetul in nas si atunci ii explic foarte serioasa ca nu-i frumos ca daca o vad copiii si rad de ea, sau daca merge la tataia, ii spun sa nu mai faca ca o vede tataia si-i rusine.

Oricum, acum bunicile imi povestesc ca acum asculta si e mai intelegatoare, fata de un timp in urma cand nu statea nici sa o schimbe de pampersi.

Yoanna, m-ai intrebat odata de amigdalele Mariei. Acum sunt bine, nu stiu daca s-au mai micsorat, suntem pe a 3-a saptamana cu vit. C + Tonsilotren. O sa mai mergem la dr. sa vedem el ce parere isi da, dar sa mai fac vreo 2-3 sapt. tratamentul asta.

Mexxa, multa sanatate lui Sebicu si putere parintilor!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, multa sanatate si tie!

Concediu placut Ramomar si Adriana_mica!

Ma lupt cu kg. mele. Vreau sa scad sub 70 pana luni dimineata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Desi noi, in Moldova, sarbatorim Sf. Maria pe data de 9 septembrie, cunosc si respect traditia celorlalte zone din tara si urez:

LA MULTI ANI!!!

tuturor bucuriilor ce, azi, isi aniverseaza onomastica:

Patricia- Maria
Maria- Cornelia
Ana- Maria
Maria- Diana
Alexia- Maria
Maya- Maria
Roxana- Maria
Sophie- Marie- Theodora
Diana- Maria
David- Constantin- Marian
Mario

Sa aveti parte de multa sanatate, bucurii, copilarie frumoasa si de tot ce e mai frumos in viata!!!

Totodata, imi face placere sa felicit si sarbatorita zilei...de nastere:

www.magnolia.ro/Images/Produs_miniatura/00000818/00001344_medium.jpg" target="_blank">La multi ani, MARTHA!!!

Cu sanatate, fericire, bucurii si impliniri...
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Revin...

Nu sunt, nici azi in apele mele... m-a luat, de ieri, o durere de masea......de-mi vine sa ma dau cu freza de pereti...de durere......Am bagat la pastile...dar au efect, doar, pentru o perioada scurta...si cand spun ca am scapat...o ia de la capat... De fapt, se umfla...si pana nu-si face damblaua...cred ca n-am sanse sa scap... E clar...luni aterizez pe scaunul dentistului...sper sa rezist pana atunci...
In Bacau, e o vreme de...fugit in lume ...ploua......si, ieri, m-a prins o ploaie...dar, urata rau...cu spume...torentiala... cand eram la mormantul mamei... In doua minute eram murata cu...simt de raspundere... Mi-e ciuda ca n-am reusit sa prind, cum trebuie, coronita pe care am cumparat-o... Asa ca, acusi plecam iar, la cimitir...sa termin treaba... s-a oprit ploaia si profit...
In rest, nimic nou...pentru maine nu am pregatit nimic si nici nu voi face ceva...cu maseaua asta nici nu am chef... Mi-ar fi placut sa tragem o fuga pana la Piatra Neamt...dar cu vremea asta...nici o sansa...
Deh...bafta mea de aniversare...

Gety, multumesc!
Ma bucur ca micuta si-a revenit! Multa sanatate!

Lexi, multumesc, draguto!
Cum se mai simte Maria? Multa sanatate!

Alina, sarut'mana, scumpa mea! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
Iti multumesc si pentru urari!
imi pare rau sa citesc cum ca iar ai probeleme cu stomacul...Multa, multa sanatate!!!
Cat despre "crizele" micutului...si fii-mea are momente cand o apuca...nu se tranteste pe jos...dar urla si tranteste ce ii iese in cale... sau vine si ma pisca... o pedepsesc, interzicandu-i jucariile, desenele, ii explic pentru ce am luat decizia aceasta si, dupa...nu mai vorbesc cu ea...pentru ceva timp... Are rezultate...dar, din cate vad....doar de moment...ca...uneori, iar, o apuca... Nu stiu ce sa spun...
Un mare pentru Rares si, sper ca acest comportament, al micutilor nostri sa fie doar ceva temporar...

Adriana, drum bun si concediu placut! Multa sanatate si voua!

Va pe toate si sa avem un weekend placut, toate!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor Bucuriilor si mamicilor de Bucurii care azi isi serbeaza onomastica: Sophie Marie Teodora, Maria Elena, Patricia Maria, David Constantin Marian, Alexia Maria, Maya Maria, Roxana Maria, Mario, Ana Maria, Maria Diana, Diana Maria de xandrutza plus yoannamarie si Martha78. Martha, tie iti urez la multi ani in primul rand cu ocazia zilei de nastere, dar daca imi aduc bine aminte, azi iti serbezi si onomastica. Asadar la multi ani cu sanatate si multe impliniri!
Multumim mult pentru urari princess si yoanna! SI noi sarbatorim onomastica tot pe 8 septembrie dar tot primim urari de la multi ani pentru Maria. Nu am facut nimic deosebit, am primit vizita unchiului meu care locuieste la 200 de km de noi si i-am aratat putin orasul. In oras s-au organizat azi diferite jocuri romane, lupte cu gladiatori, turniruri... A fost interesant, dar nu am intrat la spectacol pentru ca nu mai aveam timp si de asta, ne-am uitat printr-un gard. Maria era innebunita sa vada calutii. O sa va arat ceva poze cand le voi descarca.
Am ajuns cu Maria la 5 dupa-amiaza acasa si am fost nevoita s-o culc pentru ca era rupta de oboseala. A dormit pana la 21.30, asa ca probabil ne va prinde miezul noptii treji. Noroc ca eu una am dormit cot la cot cu ea, deci ma simt odihnita.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Yoanna, iti doresc multa, multa sanatate, bucurii alaturi de cei dragi si impliniri! Pentru tine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Helou helou

daca isi mai aminteste cineva de noi

Uitati aici noua mea semnatura

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 13+

Mergi la inceput