Bucurii de sept-oct 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
AdinaF spune:
hehehe, misterul fu elucidat ![]()
Florina, sa creasca samburelul mare (io tot cred ca va fi baiat) si sa-l iubitzi tare si voi si surioara 
yoanna, LA MULTI ANI! Aniversare placuta itzi doresc.
Imi pare rau ca a trebuit sa te despartzi de un parinte asa tanara fiind ... si eu deja imi pregatesc bagajele pt Romania :((.
Duminica placuta va doresc!
xandrutza_76 spune:
Buna seara, in sfarsit am reusit sa parcurg paginile pe care le-ati scris voi.
La multi ani fericiti, cu multa sanatate si bucurii, Ioana!
La multi ani Mini_me si Martha! Scuze pentru intarziere.
Florina, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos!!
Andreea si Roxana, multa sanatate puilor vostri.
Sanatate Bucuriilor bolnavioare!
Lilina, felicitari pentru job.
Eni, spor la invatat.
V-as fi scris mai multe dar e Diana mofturici, nu mai pot sta. Noi suntem bine, sanatosi toti.
Am reusit sa vad pozele, toate; va pup cu drag, ma gandesc la voi, sper sa redevin activa.
anangel_lexi spune:
Florina, felicitari pentru bebe 2, sarcina usoara si bebe sanatos tun!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
mexxa spune:
Buna dimineata
multa 
si o saptamana cat mai buna.
Florina Felicitari pentru bb2
bucuriilor si mamicilor ce si-au serbat ziua de nastere
Revin mai acusi
all
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
ramomar spune:
Buna dimi 
Patricia Maria
va multumeste pentru urari! si ne cerem scuze ca nu am putut intoarce urarile, decat cu intarziere, asadar dorim si noi tuturor Bucuriilor, mamicilor, taticilor...ce poarta numele Sfintei Marii sa le calauzeasca viata, sa le dea sanatate, fericire si noroc! LA MULTI ANI!
Ioana draga
LA MULTI ANI! sa ai parte numai de zile senine, bucurii si multa sanatate!

Dumnezeu s-o odihneasca pe maicutza ta!
E grea si de inteles viata asta si nimeni si nimik nu poate umple golul ramas dupa asa o pierdere...
LA MULTI ANI Martha! multe impliniri si multa fericire! 

floricel mii de felicitari pentru
13+ 
. Sa ai parte de sarcina usoara, un bb sanatos si norocos! Cum te simti? Roxana ce mai face? 
Adina
sper ca tatal tau e mai bine si ca bagejele pt Ro le pregatetsti pentru concediu! Multa sanatate ii doresc, iar tie multa putere!
Alina
imi pare tare rau ca iar te supara stomacul
. Multa sanatate! Cat despre crizele lui Rares, sunt cat de cat normale la aceasta varsta, iar daca ignoratul functioneaza cu atat mai bine.
-am dulce frumuselul mamei sa-i treaca supararile!
Andreea 
draga sa va dea Domnul multa sanatate si putere sa treceti peste toate greutatile si mai ales puiul mic sa scape de tota durerea!
Adriana concediu minunat si sa va umpleti bateriile, iar mucisorii si durerea de gat sa dispara!
Gety bafta in lupta cu kg! cum arata cantarul azi, sub 70? 

xandrutza te asteptam cu drag sa revii in fortza!, dar te inteleg perfect!
Multi pupici Dianei "mofturici", dar si Narcisei si Ralucai!
O zi minunata!
princess spune:
Buna dimineatza, dragelor!
Cu scuzele de rigoare, pentru ziua de ieri:
YOANNA, LA MULTI ANI, DRAGA MEA! SA FII SANATOASA, IN PRIMUL RAND, FERICITA SI INCONJURATA DE IUBIRE! SA AI PARTE NUMAI DE BINE SI DE FRUMOS IN VIATA TA! CU TOATA DRAGOSTEA 

Floricel, felicitari pentru bb2!
Sarcina usoara si un copilas sanatos si cuminte! 
Rares nu a mai facut acele crize in weekend. S-a comportat normal. Saptamana aceasta este foarte fericit pentru ca o are pe verisoara lui in vizita, deci are partener de joaca. Noi ne-am tinut numai de distractii sambata si duminica. Am sarbatorit ziua onomastica a sotului si acasa, si la terasa, si la padure. Eu ma simt mai bine astazi. Va multumesc pentru urari!
Va pup pe toate!
Sa aveti o saptamana reusita!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am trecut-o pe Florina in listuta de gravidute. Mai avem amatoare? ![]()
Andreea, sper din tot sufletul sa scapati cat mai repede de toate problemele astea si Sebi sa se poata bucura de copilarie in liniste.
Yoanna, cum ati sarbatorit ziua de ieri?
Monique, Lilina, Itzy, Roxana01...pe unde sunteti?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Fetelor, va mai amintiti de Chantal? Pe 7 august m-am gandit la ea si la puiul mic plecat atat de repede la ingerasi.
Azi am citit o veste extraordinara la subiectul Sufletistelor:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Chantal Putina lume de aici cred ca-si mai aduce aminte de mine, n-am scris de foarte multa vreme. Despre mine vreau sa va zic ca am facut acelasi lucru pe care l-a facut Michelle, adica am pastrat secretul si am o fetita de 5 luni si un pic. |
Sper ca Chantal sa nu se supere ca am postat aceasta veste aici, dar eu una tin s-o felicit din tot sufletul! Draga Chantal, sa va traiasca micuta Maria, sa fie sanatoasa si sa va umple vietile de fericire! ma bucur nespus de mult pentru voi!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

PENTRU SEBI

princess spune:
Da, Lexi, eu imi amintesc de colega noastra Chantal! Pe 7 august chiar am vrut sa scriu un mesaj pentru ea, insa nu mi-am gasit cuvintele potrivite si asa am ramas doar cu gandul la ea si ingerasul ei.
Multumim pentru asa veste buna!
Chantal, sa iti traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea! Sa fiti fericiti si sanatosi! 

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
buna
noi am fost plecati la casa de vacanta a socrilor (pe langa Campina) unde ne-am balacit la strand si am facut plaja, ne-am indopat cu tot felul de bunatati
acum am revenit acasa, mi-e groaza ca maine incep serviciu din cauza programului incarcat pe care il voi avea, insa abia astept
La multi ani sarbatoritilor de Sf Maria, cu intarziere caci nu am avut acces la net
felicitari Florinei pt sarcina, Doamne ajuta, sa fiti sanatosi
felicitari si lui Chantal, ma bucur enorm ca are deja un copilas, sa dea Domnu' sa fiti si voi sanatosi si sa aveti noroc in viata
fug la spalat de rufe si curat si revin mai incolo
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania