Bucurii de sept-oct 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, nuuu, n-a aratat sub 70, ca am fost ieri la Mc'Donalds, unde mi-am facut de cap!

Floricel79, sarcina usoara in continuare! Felicitari graviduto!

Acum sa vedem ce face cu "feeling-ul" AdineiF, ca o sa ai in burtica un baietel!

Chantal, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea! Dumnezeu a avut grija si de sufletelul tau!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Mamici, eu pentru Maria n-am pregatit nimic, ca la noi se se sarbatoreste cea din septembrie, nu asta din august.
Xandrutza, chiar voiam sa scriu ca postezi mai rar in ultimul timp!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sa va povestesc: de 9 zile nu mai avem suzeta. Nu ma laud ca nu e cazul, Maria si acum intreaba de ea si ma pune sa merg sa-i cumpar alta. Nu a fost nimic planificat, pur si simplu am fost cu ea la Mc Donald´s si a pierdut-o acolo. Nu ne-am dat seama decat acasa. Cand e obosita mi-o cere, uneori se smiorcaie putin dar nu insista foarte mult. Intreaba de ea zilnic, nici acum, dupa atatea zile nu a uitat de ea. Si ma astept sa ma mai intrebe inca aprox. o luna de-acum incolo unde e sica ei. Noaptea e mai greu. Primele 3 nopti a fost cat de cat ok, nu se trezea decat o data, plescaia mult in somn, semn ca o cauta, dar era suportabil. A patra noapte a fost teroare, nu am inchis un ochi dar a si coincis cu faptul ca a racit din nou. De atunci doarme in patul nostru iar noi pe o saltea gonflabila. Cand o sa se mai obisnuiasca, o sa incerc incet-incet s-o readuc in patutul ei.
Sunt putin suparata ca tocmai am alfat ca Maria a plans la gradi rau de tot. A lasat-o sotul 5 minute singura pentru ca de-acum va trebui s-o lase singura acolo din ce in ce mai mult si fii-mea s-a speriat rau si a inceput sa urle. I-a spus el ca pleaca doar putin si se intoarce repede dar degeaba. Si sunt foarte suparata pentru ca sotul meu nu suporta s-o auda plangand, deci chiar nu stiu ce vom face daca nu se obisnuieste repede singura...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Felicitari ca ati scapat de suzeta! Macar si astea 9 zile si speram sa nu-si ma aduca aminte de ea.

Lexi, sa stii ca si Maria a plans 8 zile la rand cand o lasam la cresa. Apoi i-a placut, statea pe langa alti copii care inca mai plangeau si isi deschidea usa singura sa intre inauntru.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ramo, plec spre Romania din motive f. triste, tatal meu a murit aseara, D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Imi pare rau sa stric sirul de vesti bune ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vai Adina, Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte si voua sa va dea putere sa treceti peste un astfel de necaz. imi pare sincer foaaarte rau

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca iar pe voi sa va intareasca! Imi pare nespus de rau!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Adina, imi pare rau sa aud vestea ta... dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. si tie multa putere sa treci peste necaz.

Florina, ma bucur pentru tine, felicitari, sarcina usoara si asteptam un nepotel sau nepotica, sanatos sa fie bb ca sexul e mai putin important. dar asa, ca o mamica de fata si baiat, daca iti doresti mai multa liniste, mai mult calm si mai multa intelegere, eu zic sa fie fata. daca vrei nopti nedormite, un copil gen duracell, sa fie baiat!

Lexi, felicitari pt suzi! cat deespre gradi, eu zic sa mai aveti rabdare... puteti sa mai stati voi cu ea putin la gradi, sau nu va lasa?

Gety, si noi avem o finutza pe nume maria si, tot asa, o sarbatoresc in septembrie, ca acum cica nu s-ar spune nici "la multi ani", ca e de fapt Adormirea Maicii Domnului si nu poti spune la multi ani la moartea cuiva... ma rog, noi sarbatorim mai mult pe 15, nu stiu de ce....

ma bucur tare mult pt vestile despre Chantal... Doamne, ce bine ca i-a dat in sfarsit dumnezeu ceva ce isi dorea atat de mult!

Lili, intrebare intrebatoare: daca as vrea niste margelutze/ coliere si bratari pt daria si pt finutza mea, ca o completare la cadourile pe care le vor primi, ai ceva in colectia ta si pt copii? ideea e ca cercei daria nu poarta decat de aur, deci nu m-as baga sa-i fac, dar i-ar placea niste margelutze colorate si bratari. poate chiar si un inelus micutz. i-am luat pana acum de pe la diverse meli melo si altele asemenea dar le-a rupt pana a ajuns acasa. si nu din vina ei, cred ca le rupeam si eu la cat de prost erau facute. deci, astept sa vad ce-mi spui...

despre noi: Daria e la fel, schioapata mai toata ziua. suntem in continuare pe tratament, deocamdata nu vad vreun efect. asta imi da o stare de stres continuu, dar incerc sa privesc pozitiv inainte. ma bucur totusi ca, chiar daca schioapata si are glezna f umflata (deja cateva perechi de sandalute mai fixe nu-i mai incap in piciorul stang) ea nu se plange de durere. mananca cu placere bilutele homeopate si sta f linistita sa-i dau cu crema la piciorus.

Victor imita tot ce vede. daca ma lovesc de mobila si ma vait, imediat se tavaleste pe jos si se vaita si el; daca gaseste tubul de crema, se preface ca se da cu crema pe tot corpul. plus ca intelege tot. uneori tr sa vb in engleza cu sotul meu, ca sa nu-si dea seama despre ce vorbim (de exl daca vreau sa ma spal pe dinti si vreau sa-i spun asta sotului, tr sa spun in engl, caci lui v ii place la nebunie sa se spele pe dinti si nu scap de el. sau daca ii spun sa cumpere paine, ii spun in engl, ca daca aude victor trage de mine sa-i dau paine). are doar 1 an si aproape 2 luni si mi se pare ca evolueaza f bine. cred ca asa este la al doilea copil.

intreba cineva, nu mai retin cine, despre al doilea copil... eu mi-am dorit f mult 2 copii, doar ca victor a venit putin mai repede decat ma asteptam. si a fost foarte greu. 1 an a fost foarte greu, inca mai este. mi-a fost greu si sa impart dragostea in mod egal. si asta este un stres in plus. sincer va spun, stresul ca nici daria si nici victor sa nu se simta mai putin iubit a fost si este foarte obositor. dar nu regret absolut nici o clipa faptul ca il am pe victor. este extraordinar sa am doi copii, sa stiu ca se vor avea unul pe altul toata viata, sa ii vad ca se joaca impreuna, s-o vad pe daria cum il ocroteste si il iubeste pe victor, sa-l vad pe victor cum rade si alearga spre daria cand o vede, sa le fac baie amandurora. fiecare clipa este unica si imi va fi dor de momentele astea. asa ca daca va doriti un al doilea copil, doar daca vi-l doriti cu adevarat, ganditi-va ca va fi foarte greu dar si foarte frumos. si eu zic sa riscati... dar doar daca vi-l doriti foarte mult.

va pup, ca am scris de v-am obosit... pt o saptamana intreaga

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Adina, sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau! Suntem alaturi de tine!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

In sfarsit am terminat de trebaluit prin casa....

Adina condoleante si multa putere sa treci peste aceasta mare durere....
Chantal felicitari. Sa fiti sanatoase si ma bucur din suflet pentru aceasta veste minunata!

Roxana asa de frumos ai vorbit despre copii tai incat mi-au dat lacrimile.Sa stii ca te admir pentru puterea si optimismul tau.
E nu a'si mai fi in stare sa fac inca un bb....nici nu a;si avea cu cine...avand in vedere situatia ce va urma.....

Llino...ai emotii pentru ziua de maine?? stii tu vorba aia "curaj gaino ca te tai" asa ca bafta maine la job.

Lexi felicitari Mariei ... odata si odata trebuia sa scapati de acest chin.Cu plansu la gradi...nu stiu cum sa te incurajez....eu plecam plangand si la servici eram in stare sa sun educatoarea din ora in ora.... cred ca am exasperat-o cu telefoanele

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput