Bucurii de sept-oct 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
AdinaF, condoleante!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
fetelor, o intrebare rapida: cu ce scot petele de inghetata/ sirop de tuse/ picaturi de nas de pe hainute???? am cateva tricouri frumusele si sunt patate, dar nu reusesc nicicum sa le aduc in forma initiala. am dat cu vanish la greu, de cateva ori, lasat chiar si o zi intreaga la vanish si nimic. nu mai vreau sa cumpar produse care in reclama spun ca scot toate petele si in realitate nu fac 2 bani. din experienta voastra, cu ce ies petele? bluzitzele sunt colorate, asa ca nu pot pune clor...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
GETY spune:
Roxana, petele de inghetata am gasit pe un site ca se scot cu zeama de lamaie si apa.
Despre picaturile pt. nasuc, cred ca este vorba de colargol, care nici la mine n-a iesit de pe hainute. Iar despre sirop de tuse... tot nik n-am gasit.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
seara
mexxulica 
da, de maaare curaj am nevoie, ma enerveaza ca trebuie sa ma re-adaptez unui nou colectiv si eu care tin la imagina mea
sunt fff stresata, am vrut si io sa-mi fac manechiura sa ma aranjez un pic, dar stau cu Vladone pe cap, ca taxu' a plecat la o intalnire de afaceri cica
barbatii astia....nu imi zice ca ai probleme cu al tau, sa stii ca intotdeauna, intr-o familie tanara problemele dezbina cuplul mai degraba decat sa il uneasca, dar o sa treaca si problemele voastre, sunt convinsa de asta, trebuie sa fiti uniti si la bine si la rau si sa va aduceti aminte de clipele frumoase care v-au adus impreuna si care v-au convins sa faceti un copil atat de dragalas. multa rabdare si veti trece si peste problemele astea
sa stii ca si pt noi anul 2007 a fost GROAZNIC din toate punctele de vedere, de fapt, in general ultimii 3 ani au fost foarte grei, o tinem tot intr-o nebunie si nu vad finalul (nu unul fericit), am avut foarte multe probleme, de la cele de sanatate pana la cele financiare, si crede-ma ca au fost probleme FOARTE mari, deci te inteleg perfect, trebuie sa gasiti puterea sa treceti peste toate, dar e nevoie de foarte multa rabdare
in alta ordine de idei, maine dupa serviciu ma vad cu niste prietene, una dintre ele are o afacere tot cu bijuterii dar de swarovski, abia astept, o sa ma lipesc si eu de 2-3 seturi
asa ca dupa prima mea zi de munca la noul job voi ajunge acasa la miezul noptii 
roxanica, pup dulce, ti-am trimis un mail 
gety, 2000 de
si de
, sa nu mai calci stramb, iti acceptam mica escapada de la MC Donald's dar sa nu se mai repete in urmatoarele 30 de zile ![]()
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
pufymic spune:
AdinaF sincere condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau si voua sa va dea multa putere sa treceti peste durere....
Mexxa imi pare rau ca nu e ok Sebi.....am mai citit asa fugitiv pe aici si am vazut si ultimele vesti....nasol rau pioceanicul asta
. Si imi pare rau si de restul problemelor....va tin pumnii sa reusiti sa treceti peste toate impreuna!
Roxana sanatate multa Dariutei!
Mi-a placut tare mult cum ai vb despre cei doi pui ai tai....e cumplit de greu sa ai 2 copii cu o diferenta de varsta atat de mica, dar si f frumos....ai mei cand se trezesc dimineata se pupa si se imbratiseaza cu atata dor si drag de parca nu s-au vazut de un car de ani....e atat de frumos sa-ti vezi copiii ca se iubesc....
Lexi felicitari pentru scapatul de suzeta! Si cu gradinita trebuie sa fiti tari! Voi! Ca ea e ok....incearca doar sa va impresioneze si sa profite de slabiciunea voastra. Stiu ca e greu....dar dupa aceea veti vedea cat e de bine...pentru ambele "tabere"! 
Despre noi....nik interesant...miercuri incep serviciul(am avtu si eu putin concediu)(intre noi fie vorba: DE-ABIA ASTEPT!!!
)....si cam atat; piticii sunt ok, cresc atat de frumos impreuna....ii ador!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
ramomar spune:
Adina sincere condoleante; imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! iar tie sa-ti dea puterea de a trece peste...
in aceste momente cuvintele sunt de prisos...
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Pufy, ce bine imi pare ca ai aparut!
Va invit la o cafea si la un suc.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:

Lilino, imi ardea gatul dupa un
. Ce sa fac?
Mexxa, multa tarie! Probabil iti da Dumnezeu o forta, de poti sa faci fata atator greutati.
Pufymic, iti lipseste adrenalina de la servici?
MamiLili, doar 2 postari? De cate ori anunta ca incepe un nou sezon "Dansez pentru tine" imi aduc aminte de tine.
Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
multam Gety de pont. voi incerca si iti spun daca a mers.
pe repede inainte: Andreea, banuiesc ca e f greu sa intretii o relatie cu atatea probleme pe care le are sebi. iti marturisesc ca si la noi lucrurile stau destul de prost in cuplu, cu toate ca in societate suntem cea mai fericita familie. dar copiii f mici, creditele mari, problemele cu daria, operatia lui victor (pe care va mai trebui sa-l operam in septembrie) toate au spulberat relatia cu sotul. si de multe ori s-a ajuns la vorbe grele. asa ca iti inteleg f bine problemele si sper ca veti avea rabdare cu voi, sa treceti peste astea cu bine. cum spunea lili, si la noi parca nu reusim sa ne punem pe picioare, sa avem macar un moment de respiro si asta dauneaza. dar sper ca toti sa trecem cu bine. sa fim sanatosi si restul le rezolvam noi cumva.
fetelor, caut de vreo luna "MARIA MIRABELA", "VERONICA" SI "DUMBRAVA MINUNATA". Doamne, nu gasesc deloc! ma enerveaza ca se gasesc tot felul de dvd-uri cu desene care mai de care mai tampite si mai violente dar filmele frumoase ale copilariei noastre nu se gasesc. voi aveti idee de unde sa fac rost de ele????
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, uite:
http://www.amazon.de/Maria-Marabella/dp/B000KF0F8W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1250599851&sr=1-1
http://www.amazon.de/verzauberte-Eichenwald-Diana-Musca/dp/B001AC6SQC/ref=pd_bxgy_d_img_b
Veronica nu am gasit. Partea hazlie e ca Maria Mirabela nu e in romana ci doar in germana si engleza. Dumbrava minunata in schimb e si in romana.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI