Bucurii de sept-oct 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Ups, e ceva ciudat cu Maria Mirabela, am dat sa mareasca poza iar distributia nu e romaneasca. Totusi in descrierea filmului se povesteste filmul pe care il stiu eu. Taaare ciudat...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Roxana01 spune:
dupa cum am zis, lexi, parca as cauta niste documente secrete fbi sau cia, ca nu reusesc sa dau de cineva care sa vanda filmele astea, in romaneste!!!! si sa fie si site romanesc, in care sa am cat de cat incredere... ca dadusem de unii de prin canada, unde plateai inainte prin cartea de credit si, nu stiu, nu prea mi-au inspirat incredere...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, am gasit ceva:
http://www.okazii.ro/catalog/31244986/DUMBRAVA-MINUNATA-DVD-FILM-ROMANESC.html
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
eunice78 spune:
Adina, sincere condoleante.
Roxana, eu scot cam orice pata cu Sano Oxygen. Iau de la piata, e un produs Sano, pt pete, e singurul cu care ma impac, restul sunt apa de ploaie.
Legat de filmele de care zici tu, vezi ca sunt unele parca la Jurnalul Na#355;ional, eu am luat Veronica si Veronica se intoarce. nu am mai avut timp apoi si nu mai stiu ce au mai scos. Toate panzele sus si sunt si altele. Cel mai simplu te duci la un chiosc de ziare, ii spui vanzatorului ce vrei si ii dai 10 lei. Ti le aduce de la nu stiu ce depozit. Eu asa am luat la mine, ca sa monitorizez saptamanal nu am timp.
Florina, sarcina usoara si bb mancacios!
LMA, celor care s-au sarbatorit perioada aceasta.
Legat de bb...eu mai vreau unul
, de fapt as vrea una, dar sotzul e inca neconvins si mai trebuie sa ne si mutam. Dup#259;a ce ne vom muta insa la 4 camere ..eu cred ca voi mai face un bb. Parca nu pot sa accept ca am terminat cu maternitatea..
In rest, baietzii mei sunt bine, eu am niste probleme, mi+au aparut niste vanatai pe corp fara sa ma fi lovit si sunt cam stresata. Dr au vrut sa ma interneze si am refuzat, ca nu am timp, fir ar sa fie de timp..
Va
si va doresc sanatate!
Baietzii mei
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Am pregatit cafeaua si fresh-ul. Poftiti va rog.
Eu sunt suparata cu gradinita. In loc sa mearga inspre mai bine, merge inspre mai rau. De unde la inceput ii placea sa mearga acolo si tragea de noi si in weekend sa mergem, acum imi spune zilnic ca ea nu mai vrea la gradinita ca nu-i mai place. Ceilalti copii o izoleaza pentru ca nu vorbeste limba si se simte data la o parte. Si asta in conditiile in care sotul meu inca sta acolo cu ea. Ca sa nu mai spun ca acum, mai nou, plange dupa mine cand sunt la servici, ceea ce inainte nu se intampla. Nu stiu ce-o sa facem, sunt tare amarata pe tema asta.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
GETY spune:
Lexi, eu zic sa mai aveti rabdare... Poate incepe sa invete si limba germana, ca la varsta lor invata repede limbile straine. Eu abia astept sa inceapa sa vorbeasca romaneste mai bine, ca sa incep sa o invat engleza.
Eunice, vrei o fetita... Sa sea Dumnezeu sa o faci cat mai repede.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, stiu ca trebuie sa avem rabdare, dar pentru noi e tare greu si e un stres in plus. Cine stie ce-o fi si in sufletelul Mariei...
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
Yoanna, pe unde esti? Sper ca esti bine.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
Roxana01 spune:
eun, multumesc de pont! si mult succes cu convingerea sotului! al meu era destul de nemultumit de sarcina cu victor, e adevarat ca isi dorea al doilea copil dar, v-am spus, victor a venit mai repede decat ne planuisem. dar acum in continuu imi spune ca nu credea ca-l va iubi asa de mult, nu credea ca va putea iubi alt copil la fel ca pe daria si victor a realizat imposibilul: este super indragostit (daca pot spune asa) de amandoi copiii acum.
Lexi, gata, am facut rost de filme. m-a indrumat Monique, am batut-o la cap toata dimineata azi.
cat despre probl cu gradi, numai cu rabdare o sa treceti peste hopul asta. stiu, oare puteti sa-i dati jucariile preferate sa le ia cu ea... sau poate ii promiteti, inainte sa mearga la gradi, ca, daca nu plange macar un timp scurt, va primi o bombonica/ ciocolata/ orice altceva (jucarie) cadou. si, cum tatal merge cu ea, daca sta acolo sa-i aduca aminte ca va primi ceva bun daca nu plange. cand o vede ca mai are putin si plange, daca a trecut o perioada, sa ii dea recompensa si sa o laude ca a fost curajoasa. chiar daca nu a plans doar 10 min. si sa-i promita ca daca nu plange pana la final va merge cu ea intr-un loc unde ii place ei sau, ma rog, o alta recompensa care sa functioneze. imi dau si eu cu parerea, nu-i neaparat sa functioneze...
sa va spun ce i-a spus ieri daria lui victor, cand ne pregateam sa iesim in parc. "ce babat fumos esti mai, nana, mai!" (asa ii spune ea lui victor, nana). am ramas cu gura cascata, eu faceam bagajul, eram prinsa cu pregatirile si, deodata o vad pe daria ca-l imbratiseaza pe victor si-i spune ce barbat frumos este!!! Doamne, sper sa nu uit momentele astea niciodata! astazi se certau ei pe o jucarie si daria l-a cam imbrancit pe victor, nu tare, dar el s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de usa. a inceput sa se miortzaie, iar eu i-am spus dariei ca daca era ea mai atenta victor nu s-ar fi lovit. saracutza, mi-era mai mila de ea, ca era ingrozita ca il lovise pe nana al ei. m-a intrebat"unde s-a iovit nana, sa pupe daia?"i-am aratat ca s-a lovit la cap si l-a tot luat la pupaturi si zicea"iasa, ca tece, pupa daia si tece". cam asa ne petrecem noi timpul si de aceea este minunat sa ai doi copii.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, ce mult imi place cand povestesti de copiii tai!
Sa stii ca si eu m-am gandit la ideea cu recompensa, o voi pune in aplicare in momentul in care sotul (sau eu) o vom lasa singurica la gradi, chiar si progresiv. Uff, e greu, dar nu avem voie sa renuntam.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI