Bucurii de sept-oct 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
AdinaF spune:
Smecherelor, umblatzi subtil dupa indicii ? ![]()
De la mine nici "pas" nu mai auzitzi pe tema asta , eu am vrut doar s-o provoc putzintel pe distinsa doamna sa ne impartaseasca minunata veste ... s-o vad cat cat se mai poate abtzine
.
yoanna, eu daca as gati atetea feluri de mancare in decurs de nici 2 zile, cu sigurantza as arunca 3 sferturi la gunoi. Eu gatesc doar un fel pe zi, maine e retzeta lui ramo la rand.
lullabay, chiar, ce framantari ai tu la ceas tarziu de noapte
.
Ai mei se intzeleg foarte bine, chiar n-am de ce ma plange, dimineatza de ex cel care se trezeste primul asteapta maxim 10 minute , dupa care trece la "desteptarea" celuilalt. Cred ca li se pare ciudat sa-si inceapa ziua fara "jumatatea" cealalta. Sper sa ramana si pe viitor la fel.
Am disparut la nani.
Noapte bunaaa!!
anangel_lexi spune:
Lullabay, si eu tot la Beatrix m-am gandit, mai ales ca tin minte ca o data mi-a spus ca iubeste copiii atat de mult incat ar mai face 5 pe langa Eric.
Drum bun acasa!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:

Na, ca au inceput sa apara indicii, chiar voiam sa mai citesc mesajele Adinei, sa vad ca ne mai zice!![]()
AdinaF, ai dreptate ca e firesc sa lasi viitoarea mamica sa ne dea vestea, daca o sa vrea, dar nu-i asa ca-i greu sa pastrezi asa un secret?
Intre mine si sora mea sunt 4 ani diferenta si cand ne intelegem foarte bine, cand scartie...
AdinaF, vorbeam cu sotul zilele trecute ca mai bine faceam si eu gemeni, mai ales cand o vedem pe Maria ca vrea sa stea mai mult pe langa copii...
Asta e cosmarul meu cand o sa inceapa gradinita: imbolnavirile.
Lexi, multa sanatate Mariei si sotului tau!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Ma rog nu mai e chiar asa dimineata.
Cafeluta si freshul sunt gata, va astept sa le servim impreuna. Si la cererea expresa a lui Lullabay, va ofer si micul dejun.
Noi am dormit ceva mai bine azi noapte, nu a mai respirat chiar asa de greu insa tot are muci la greu si cam tuseste. Totusi va merge azi la gradi insa nu va sta prea mult.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! 
Azi nu prea sunt in apele mele...
Se fac 13 ani de cand sufletul mamei mele s-a ridicat la ceruri...

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, maicuta buna! 
Am crezut ca o voi visa...mi-am dorit sa se intample acest lucru...dar...nu...

Offf... 
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
GETY spune:
Lexi, cred ca era bun pestele gatit de sot!
Vreau si eu o portie!
Yoanna,
.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.6,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Yoanna, 

Gety, el spune ca a fost bun. Nu cred ca mai este, cred ca l-a mancat pe tot dar data viitoare iti trimit si tie.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
Adriana mica spune:
Roxana, imi pare rau sa aud ca Dariutza nu se simte bine. Sper din tot sufletul sa gasutu remediul care sa ii aline durerile.
Ramo, concediu placut! Si multumim pt reteta, chiar am intrat in pana de idei.
Duminica plecam si noi la Albena. Dudu tuseste iar pe mine ma cam doare gatul, dar sper sa fie un concediu reusit, din care sa ne intoarcem cu bateriile incarcate.
Monica, in ceea ce priveste aniversarea zilei de nastere, sunt foarte dezamagita de faptul ca locatiile care au spatiu de joaca te obliga sa consumi absolut totul de la ei. Asa incat, cu tot cu animator, costurile cresc foarte mult. Suntem la stadiul la care incepem tratativele cu gradinita Bambi, stiu ca ei sunt mai flexibili din acest punct de vedere; in plus, daca avem noroc de vreme buna vom putea folosi locul de joaca din curte, si ar fi super. Cand am o oferta concreta, ti-o pot trimite si tie.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
mexxa spune:
Nu am mai intrat de ceva timp...insa nu am internet. Astazi am reusit cu modemu verisoarei mele....
Yoanna
si un
dulce dulce sa treaca supararea. Sunt alaturi de tine...
Noi am fost luni la spital....se pare ca nu am scapat de pioceanic,,,deci nici de infectie. De acum 6 luni de zile luna de luna va fi bagat la sala ca sa il zona inflamata de polipi, infectie si tot tacamu..
...toate acestea in speranta ca va fi salvata scarita.
Ma simt tare aiurea ca nu am putut sa il ajut cu mai mult....chiar daca cu ajutorul vostru am avut cea mai buna echipa de medici....mie ciuda de mor pe sistemul medical romanesc.
Stau si ma gandesc cand o sa scapam de acesti stafilococi.
....ce va urma...ce ne asteapta.
A fost mama 10 zile la noi....astazi a plecat
acesta este inca un motiv sa fiu suparata....
Sebi sa simtit super alaturi de bica lui...au iesit afara, Sebicu mereu o strangea in brate ....a fost asa frumos...insa nevoia de bani ne face sa fim departe de cei dragi.
Astazi dupa mult timp m-am simtit singura intr-un oras mare....pe zi ce trece realizez ca totul se darama in jurul meu. Nimic nu mai e cum a fost.
Poate unii ma acuza...insa toata oboseala....stresu ...certurile incep sa le resimt.
Stiu ca trebuie sa fiu puternica in continuare pentru SEBI....realizez si constientizez insa mereu am impresia ca voi cadea de pe acel fir de speranta care il am.
Lexi sanatate Mariei si sotului.
Noi am intrat iar a pampersu de noapte....Sebi face noaptea pe el si nu mai rezist sa schimb patu si hainele de 3 ori pe noapte.
Roxana imi pare asa rau de vestile ce le citesc. Ma scuzi ca nu te-am mai sunat...dar timpul a fost asa de scurt....Va pup dulcee
Lilina Felicitari pentru job....parca asa am citit...
Daca ziua ar avea 24 ore...ar fi tare bineeee
Lullabay drum bun spre casa...abia astept sa te vad![]()
Am vazut ca vorbiti de ziua piticilor...noi u stiu ce vom face...avand in vedere ca toti prietenii si rudele sunt la Iasi.....
Acum va pup si va imbratisez...acum ma pregatesc sa mergem la aspiratie...mergem la fiecare 2 zile.
Sper cat de curand sa intru pentru a va da vesti despre noi.

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
princess spune:
Buna, fetelor!
Yoanna,
suntem alaturi de tine, puiule! Stiu ca golul din suflet nu ti-l poate umple nimeni si ca doare...Dumnezeu s-o odihneasca pe maicutza ta!
Lexi, multa sanatate sotzului si Mariei! ... Si mie mi-ai facut pofta cu saramura de peste! 
Ramo, mai ai putin pana la vacantza
! Voi incerca si eu reteta scrisa de tine!
Adina, ce frumos ca se inteleg baietii tai! Ei, de fapt, se completeaza unul pe celalalt, nu sunt in competitie.
Hmmm, ce ai pus tu fetele pe jar pe aici! Oricum, multumim pentru vestea buna pe care ne-ai dat-o! 
Roxana, drum bun spre casa si sa ai parte de o revedere placuta cu puiul tau!
Moniq, pt la gradi, eu cred ca voi opta pentru tenesei din aceia cu arici tocmai ca sa se poata incalta singur.
Gety, tu esti mai mare sau sora?
Mariei
Eu am o durere de cap cumplita, stomacul ma supara din nou, intr-un cuvant ma simt "minunat". De vreo doua zile, Rares face crize de rasfat, cu tipat, batut, tavalit pe jos (cam una-doua pe zi). Daca il ignor, in maxim doua minute ii trece, daca il bagam in seama, se prelungeste la nesfarsit. Oare acest crize fac parte dintr-o noua etapa a dezvoltarii lor sau este al meu prea rasfatat? In rest, n-am ce sa ii reprosez, este un baietel bun si intelegator!
Va doresc un weekend placut, cu mult soare!
Va pup pe toate dulce!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...