Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor....multumesc pentru cuvintele frumoase.
Azi la 17:30 am prpgramare la Tg Mures...plec si cu bagajul dupa mine...desi nu as vrea sa raman acolo...mai ales in perioada asta cand peste 10 zile se face un an de cand darius nu mai este...

Voiam sa va mai rog, daca puteti sa incercam sa-l ajutam pe Alex, daca cititi povestea lui o sa intelegeti de ce doresc atat de mult sa-l ajut.

Povestea lui o gasiti la semnatura mea si la ajutor umanitar.

multumesc mult dragalaselor..si voiam sa va mai spun ca imi este foarte dor de voi, despre discutiile noastre despre sarcina...din pacate nu am mai dat peste o odisee atat de frumoasa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Clara Andreea

Camy fii optimista...ai incredere ca totul va fi bine

flo al meu sot nu are rabdare sa-si cumpere nici ptr el dar sa mearga cu mine la cumparaturi...el oricum se imbraca sport

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI, CLARA!! SA fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe, multe bucurii si realizari in viata !! Dana , sa va traisca scumpica !!!

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, ai grija de tine si Flavius!! Te asteptam cu vesti bune...

Flo, sincer, sotul meu are mai multa rabdare decat am eu
... El vede mereu in vitrine chestii super si imi zice hai sa le probam , hai sa vedem cum iti sta, hai sa mergem si acolo, sa ne uitam si acolo...Uneori, ma dispera; eu nu am chef mereu de cumparaturi..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Irolf cu pilulele de alaptare nu poti programa menstruatia. Pe astea oricum le iei fara pauza si menstruatia nu e regulata cand alaptezi. In plus, eu am avut sangerari mai ceva decat la menstruatie cand le-am luat. De asta am si renuntat la ele.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Camy multa sanatae si fi optimista,totul va fi bine.sunt atatea cazuri de copii prematuri care sunt acum ok,eu sunt nascuta prematur...aveam doar 1300g si din acest motiv parintii mei nu m-au declaratcand m-au nascut pe 4 caci au crezut ca voi muri asa i-au zis dr...si pe 5 abia m-au declarat si imi spunea mama ca astat cu mine in spital 3 luni ca nu luam deloc in greutate,tot ce papam dadeam afara si abia respiram si iata ca acum sunt bine si am dat nastere si la 2 fetite care au avut mai mult ca mine,una singura 2500,deci..capul sus si totul va fi bine,tinem pumnii si ne rugam la DD pt voi.

ale mele pitice...nu merg singure,doar asa tinute de o manuta,teo mai face 3-4 pasi de la tati la mami singura,dar atat.
stim sa zicem ha-ha (la catel) si "ssss" cu limba intre dinti la pisica,mama,tata papa si mai/bai/dai sunt la putere.stim sa face bravo.
petrecerea cea mare o vom face pe 15 ca atunci vine nanuta fetelor si vom avea 3 motive de sarbatoare,e si ziua Alexei(Maria),luam motzul si face si ziua la fete...

mama mea mi-a promis ca saptamana viitoare imi trimite pachet pt fete ca ea din pacate nu mai apuca sa ajunga nici anu asta in Ro,nu a vazut fetele deloc,decat in poze,asa ce ciuda imi este cred ca si ei la fel,ca mai mereu incepe a plange cand ii arat fetele la web...si al meu sotz mereu imi scoate ochii pe chestia asta ca eu mai am 2 frati care au si ei fiecare cate un baiat si ei sunt in italia dar in orase diferite de ai mei si cand au nascut sau le-a luat din motz si alte evenimente ai mei s-au dus dar la noi nu vin si chestii din astea...ma apuca cateodata dracii pe el,dar trec cu vederea prostia asta de gelozie ce o are.
vom pune si noi niste pozici proaspete pe picasa.

ne votati si pe noi aici,va rugam http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html Alexandra si Teodora Duca.multumim frumos!!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Multumesc pentru urari!!!
Eu sunt extrem de emotionata, ba plang ba rad ba o strang tare in bratze, mi-as lipi-o de suflet daca as putea, minunea mea e fata mare si e mai mult decat mi-am dorit vreodata, nu credeam ca poti trai atat de intens, ca poti iubi asa...ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt atat de privilegiata!!!!
LA MULTI ANI, IUBIREA MEA!!!!
Si eu ca si Marina am citit din urma, de la odisee si am retrait fiecare moment, pfiuuu ce nostalgie...
Fug sa pregatesc una alta ca la ora 18 e za big party!!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multzi ani sarbatoritilor pe care spre rushinea mea i-am ratat

referitor la lapte:pai vede bibe,e incantata,baga o dushca si apoi da nu din cap iar dc incerc sa-i mai dau se pune pe plans si-mi arata tzitzi,am incercat si lapte UHT azi,acelashi rezultat,ii fac acum orez cu lapte si taietei cu lapte,sa vedem dc avem succes,nici iaurt cu fructe nu serveshte,doar cashcaval...uff ma cam obsedeaza ideea asta cu laptele,ma gandeam sa il pun in canutza,ca de cand are dintzi tetinele sunt bune de ros

multzumesc mult pt sfaturi,am sa incerc sa pun miere poate functioneaza

si eu vreau bb2 si ma gandesc serios la asta,acum sa vedem dc am curaj,oare pot cu 2 bbei si cu salonul...ufff

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy ma gandesc mereu la voi si sunt sigura ca totul o sa fie bine,sper sa te intorci acasa cu veshti bune

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani, Clara!!! sa-ti dea DD o viata frumoasa si plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Anaxena, bafta la bebe2!!! Fii sigura ca te descurci si cu bb si cu salonul, eu o sa ma inscriu in septembrie la master si sunt sigura ca ma va ajuta DD sa fac fata si la facultate si la 2 copilasi.

Adriana 7+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput