Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am uitat si eu...

Atb depinde cand a fost ovulatia, la Alex mai devreme, ca la 6 saptamani dupa UM i-am vazut si auzit inimioara , la David mai tarziu....
Sarcina usoara! La fel si pentru dragele Diana si Monica

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

camy nu te mai stresa, o sa fie bine bebele. uite eu am o verisoara care s-a nascut la 900 g, doctorii au zis ca nu traieste, nu a dat semne la inceput, insa o asistenta a vazut ca respira si a pus-o la aparate si acum e bine mersi, dezvoltata normal si fizic si psihic, gandeste optimist, trebuie sa fie bine bebele, nu e primul copil care se naste prematur.

a fost soatza sa le ia copiilor tricouri cu filtru uv. al ioanei este cu maneca lunga si al lui david cu maneca scurta, ei i-a luat si sapca cu trena toate acestea de la decathlon.

sunt reduceri de 75% la carrefour, daca va interesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Salutare!
va multumesc din suflet pentru urari! vai ce emotii am avut. aseara dupa 12 nici nu puteam sa adorm. Ma gandeam cam ce se intampla cu un an in urma....Am inceput sa rasfoiesc prin arhivele odiseei noastre si am gasit mesajul meu cum v-am anuntat scriind de pe telefon...
Azi dimineata am vrut sa-i fac poza exact la 9:06, asa cum are ea prima poza la 6 minute de viata....Dar dormea ca valiza in gara si mai mult i-am pozat fundul ca fata era in jos....
Azi am petrecut in familie. urmeaza maine o tura de prieteni si duminica vin nasii sa se ocupe de mot, turta etc. Am incercat i nseara asta sa fac bulete de cascaval la cuptor dar nu mi-au iesit cum trebuiau. s-au turtit si arata ca niste biscuiti ma gandesc ce as putea face din ele ca sa le mananc asa goale mi se par prea inecacioase. vad io...

Sofia a fost destul de vesela astazi. s-a bucurat de prezenta noastra si de cadouri. tot azi a venit si bunicul(tatal meu) din grecia si s-au jucat toata ziua...
am uitat sa o masor in lungime dar presupun ca are cam 75 cm. daca reusesc o masor maine. In schimb ma pot lauda cu 8,4 kg (cu tot cu o felie de paine de care nu se putea desparti). nu are chiar triplu ca la nastere dar cred ca e ok.
Face cate 3-4 pasi dar destul de rar inca. in schimb umbla prin toata casa cu caruciorul de papusi care e din lemn si foarte stabil. Are un mare talent la catarat, asta trebuie sa filmez si sa va demonstrez.... cuvintele de baza sunt : mama , papa, bum-bum si buba, in rest nu prea pot sa reproduc. ii place sa tupaie si sa o dansam. isi mai pune manutele la ochi la jocul cucu-bau. de ieri a m remarcat sa stie sa bata din palme. Dintisorii inca nu au rasarit dar in cateva zile ne vom bucura de cei 2 de jos.

hai ca m-am laudat prea mult, ma duc la culcare ca e 2.
pup

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

La multi ani Clara Andreea! sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ana Sofia!

Adina!

Clara Andreea!

Marina, la ce bunatati faci tu, imi si inchipui ce mese apetisante o sa fie.

Vad ca unii dintre puiuti nu mai vor lapte. La Irina dimpotriva, ea ar manca numai paine si ar bea numai lapte daca s-ar putea. Acum bea Nestle Junior (fara miere) si ii place foarte mult.

Edit: Legat de poze, acum e oferta la pozele 10x13 (0,19 lei) in multe magazine: Carrefour, DM, Auchan si or mai fi si altele.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

Edit: Legat de poze, acum e oferta la pozele 10x13 (0,19 lei) in multe magazine: Carrefour, DM, Auchan si or mai fi si altele.

O zi buna.

gini, ai vazut tu la carefour oferta de poze? Pe site la ei nu apare. Mie mi-ar conveni sa fac la caref, ca este mai aproape decat cora :)
Vreau sa ajung si eu la caref sa ma uit la hainute, cu barbate-miu dupa mine nu poci, ca el concluzioneaza urjent ca pt la anu nu ne trebe hainute de acum ... si ma lasa cu ochii in soare

Vreau sa ajung si la o piata cu tarani sa iau legume pt party, deci ce piata cu tarani imi recomandati?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

iriss, uite aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Multumim din suflet pentru urari.
Toti bebeii sa fie sanatosi si se ne bucuram de ei in fiecare clipa.

Va pupam!

Bufi

Mergi la inceput

Clara Andreea de dana81

O copilarie frumoasa si mult noroc in viata!

_

Mergi la inceput

Giny multam de stire, ma bag acum cu comanda

Iriss la noi in Rahova mai intalnesti si tarani, dimineata pana in 10, ca poate ai vazut si la stiri cum marii smecheri "colorati" racoleaza bietzii oameni de la 4 dimineata si ii "usureaza" de marfa ca de' ei sunt negustori cinstiti...

Din cate am auzit eu piata Rahova ar fi cea mai ieftina, bafta la cumparaturi!

Cu sotul si reducerile si eu tot asa stau, moare nene daca merge prin magazine, e vre-un sot care are rabdarea de a merge la cumparaturi? (nealimentare, ca aici nu trebe' moft ) ...din pura curiozitate...

O zi buna tuturor!

_

Mergi la inceput