Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:

Iaca m-am
iar 2 saptamani cu tot cu net da' de azi cine sta calare pe calculator? ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
irolf1 spune:
Anaxena eu i-am dat lui Alex sa suga pana la 1,5 ani, dupa care direct uht, nu a vazut lapte praf decat in prima luna de viata. El manca destul de bine branzica, iaurt, diverse cu lapte uht (cereale, orez...) asa ca am continuat sa-l alaptez fara a-i da alt lapte cu bibe.
Stiti cumva daca metoda de intarziere a rusilor e valabila si cu anticonceptionale din alea pt alaptat? Si cum fac iau din ziua in care de exemplu plec in concediu si gata nu-mi vine pana nu le intrerup? sau trebuie cu o luna inainte?
estrella80 spune:
Anaxena incearca sa ii dai lapte normal dar in combinatie fie cu cereale sau orez cu lapte, gris cu lapte... budinci la cuptor si sa le pui si fructe(bucatele sau piure)...ma gandesc ca daca le pui fructe, un pic de vanilie, putina lamaie nu mai se simte asa tare mirosul de lapte!!!Ai incercat si asa?
Nici iaurturile cu fructe nu ii plac?
flo1980 spune:
Andreas de Sisialberg, Andreas, Mircea Victor, Bogdan Victor de struluta, Julia Sara de ariadnabr, Victor Ioan de truli-luli, Alexandru Nicholas de Figuelle, Ioana Rebeca de bufi, Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo, Ana Sofia de Marina, Adina de maria86
Oana, Clabur
Vacanta placuta fetelor!
Sanatate bolnaviorilor!
Gata am recuperat insa ma cheama datoria.....
David are gingiile inflamate si urmeaza o explozie de dinti ![]()
Camy ma
ca bebe sa fie ok, eu am avut 1,5 kg la nastere si am supravietuit, sanatos sa fie!
_
ooka spune:
salu
in sfirsit am net
![]()
la multi ani pepenasilor de azi sa fie sanatosi voiosi!
legat de lapte: nici la noi nu a functionat intotdeauna treaba cu lapte praf, am incercat o multime de soiuri, pana la urma a ales ea ceva.
io una insa dimpotriva o sa incerc sa ii scot o masa de lapte, ca prea are gaze si regurgiteaza si tot asa, i'as da cereale in loc de lapte, as lasa lapte numa' dimineata ca si asa is aproape 250ml.
mami de Sofi
flo1980 spune:
ooka bine ei revenit, si tu fara net?
Ce mai face Sofi? Poze?
Cu laptele...hmmm David ar bea intr-una, dupa fiecare masa, dar ii dau 3 bibe/zi a cate 200ml.
Alex a fost cu problema legata de lapte...intre 1 si 3 ani avea perioade cam la 2 sapt. cand nu bea decat cativa zeci de ml apoi dupa 3-4 zile revenea la cantitatea obisnuita.
Completam lipsa cu iaurt, branza...
Xena inghetata apropiata cu Polar e cea de la Napoca, cum e si reclama... am vazut si eu Milka insa nu am incercat-o, acum siguuur nu mai scapa ![]()
_
struluta spune:

Victor Ioan de truli-luli
Alexandru Nicholas de Figuelle
Ioana Rebeca de bufi
Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo
Ana Sofia de Marina
Adinutza de maria86

Sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ceea ce e mai frumos pe lume!
Clabur
struluta spune:
Ieri am facut si noi "revizia tehnica de un an"
, azi am primit si rezultatul analizei de sange si totul este OK
, feciorasul meu are 10,70 kg si 82 cm.
Apropo de lapte, am intrebat si eu medicul daca pot sa trec pe lapte de vaca, el zice ca se poate dar e recomandat ca pana la 2 ani sa primeasca formula totusi...eu cred ca o sa-i dau pana la 1 an jumate![]()
Anaxena, am avut si eu aceeasi problema cu Bogdan cand i-am schimbat laptele praf, insa am reusit sa-l pacalesc punandu-i in laptic o masura cereale de Burtica Sanatoasa, de la Nestle. Ii schimba radical gustul.
struluta spune:
tot uit
...ATB FELICITARI 
pentru curaj. Sa ai parte de o sarcina usoara
Si eu as vrea bebe 2, dar nu am curaj acum, si parca vad ca mai incolo mai greu am sa ma hotarasc. Hm, grea decizie
...apropo de "revizia anuala" eu am ramas cu 4 kg in plus si cu niste pete oribile pe fata
ElizaClara spune:

Victor Ioan
Alexandru Nicholas
Ioana Rebeca
Maria Alexandra & Ioana Teodora
Ana Sofia
Adina