Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 7
monalac spune:
LA MULTI ANI,CLARA!SA FII SANATOASA SI SA AI O COPILARIE FERICITA!
dana,sa ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!
CAMI,daca bebe a fost ok la eco,nu ti face probleme,inseamna ca placenta e ok.si eu am avut de prin luna a 5 a grad de maturare 3 la placenta si uite ca bebe a fost mare si sanatos.
stiu ca iti faci probleme,e normal si te inteleg perfect,pt ca si eu sunt la fel ca tine.
SERENITY,astept sa ne mai scrii.
NATI,ce mai faci?
IROLF,ATB,DR ANCA
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa_teo mama mea mi-a promis ca saptamana viitoare imi trimite pachet pt fete ca ea din pacate nu mai apuca sa ajunga nici anu asta in Ro,nu a vazut fetele deloc,decat in poze,asa ce ciuda imi este cred ca si ei la fel, ca mai mereu incepe a plange cand ii arat fetele la web...si al meu sotz mereu imi scoate ochii pe chestia asta ca eu mai am 2 frati care au si ei fiecare cate un baiat si ei sunt in italia dar in orase diferite de ai mei si cand au nascut sau le-a luat din motz si alte evenimente ai mei s-au dus dar la noi nu vin si chestii din astea...ma apuca cateodata dracii pe el,dar trec cu vederea prostia asta de gelozie ce o are. In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/ |
Daa... stai linistita ca soacra-mea e in aceeasi tara cu noi si a vazut fetele de doua ori de cand s-a nascut Erika, si alea vai de ele de intalneli.... Una de 2 zile ca a avut cumnata-mea treaba aici si a adus-o si pe soacra-mea, si inca una de 2 zile cand ne-am dus noi de Pasti....
Mai des le vede frate-miu pe fete, ori el e la 3 mii de km! Ca sa nu zic, ca fata de fratii si sora lui barbatu-miu, ce le cumpara si ce le trimite, cat le iubeste, si vorbeste cu Eliza la telefon... Ce sa mai zic... Si zau ca a vazut-o pe Eliza mult mai multe zile adunate decat toti fratii lui barbatu-miu la un loc!!! Pe Erika e drept, nu a vazut-o decat in poze si pe webcam, ca ei nu au mai putut veni in tara.
Una peste alta, relax... Sotul tau sa inteleaga bine, e mai important ca ea, mama ta, vrea sa le vada si totusi nu poate, decat sa nici nu te intrebe de ele, cum e cazul la astia ai lui barbatu-miu. Zau daca nu ma intreb... oare stiu ei bine cum o cheama pe asta mica?? De ziua ei nu au sunat, deci na...
irolf1 spune:
LA MULTI ANI CLARA!
Bujo mersi de info cu pilula, deci se pare ca n-am sanse sa scap in concediu
moni_or spune:
CLARA
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
monalac spune:
GINI,multumim pt informatie.o sa l trimit pe sotul meu la carrefour zilele astea.
legat de cumparaturi,noi am fost zilele astea in carrefour si am cumparat o gramada hainute pt la anul,cu 50 la suta reducere.mi se par super hainutele de la tex si disney,la noi nu gasesti asa ceva,doar 2 magazine de copii au hainute dragute,dar au niste preturi..pt nunta le am cumparat baietilor 2 perechi de pantaloni scurti,55 ron o pereche.pai de la carrefour am luat 5 perechi cu 55 ron si sunt la fel de frumosi.
avem si noi magazine cu hainute ieftine pt copii,dar sunt numai chinezisme din alea naspa...
la deichman au acum promotie,daca iei 2 produse,pe cel mai ieftin ii iei la jumatate de pret,daca iei 3 produse,unul e gratuit.
monalac spune:
si mai voiam sa ma laud cu ceva
,cris a invatat sa recunoasca toate cifrele de la 1 la 10,fara sa l stresez vreun pic.e meritul lui tati,care l a invatat imediat,jucandu se cu el...
i am tot luat din carrefour carticele cu activitati practice,rezolva imediat sarcinile,doar cu cele legate de numere erau probleme.
si acum imi spune imediat cu ce litera sau sunet incepe un cuvant si tot asa,fara sa l stresez prea tare,pur si simplu a venit el la mine si a inceput sa mi spuna''mami,t e de la tractor,ma e de la mami etc]
si a inceput sa ma pupe,din proprie initiativa,fara sa i cer eu asta,pt ca pana acum nu suporta sa ma pupe,desi il rugam...ieri i am luat un pistol si stiti ce mi a spus''sunt multumit ca mi ai luat pistolul,mami.multumesc,mami.si m a luat in brate''.mi s au umplut ochii de lacrimi,pt ca nu credeam ca va face vreodata gesturi de afectiune cu mine.se pare ca l am subestimat.
pe codrin il iubeste f mult,il pupa,dar cel mic nu prea sta si asa cum povestea si ana a ,codrin e f gelos,il impinge pe cris daca il luam in brate...,plange sa l luam pe el..bine ,nici cris nu e mai prejos la capitolul gelozie...
iriss27 spune:
Am fost si eu azi la carrefour, mi-am facut de cap, nu gluma, cu reducerile astea de 75%. Am fost o data dimi in colentina si am luat majoritatea pt party si cateva hainute. Si dupa amiaza zic ca ma duc sa iau si restul de haleala, dar schimb si ma duc in feeria, adevarata feerie, cred ca mi-am luat eu vreo 10 bluze, cea mai scumpa 7.5 lei. Si la copii o gramada de bluze si de pantaloni pt la vara. Setul ala clasic de 3 maieuri sau 3 tricouri, era 4 lei. Pantaloni scurti cu 4 lei, 7 lei, etc. Set de colanti pt fii-me 6.7 lei/2 buc. Eu am avut o problema ca nu am gasit marimi mari, de 2 si 3 ani cu greu am gasit.
M-a apucat si ploaia acolo, asa ca am zacut bine de tot. Si tot imi pare rau ca nu mi-am luat o rochie, dar nu statea tocmai minunat pe mine, dar cred ca mi-o iau maine, poate mai dau si eu din sunci, ca rochia e bestiala.
Deci am luat juma de plasa d-aia de-a lor de rafie, cu ele impachetate si cred ca am dat 100 lei.
Mi s-a facut un dor de Dav ... ma intreb daca o sa ma mai recunoasca cand ma duc sambata la el. Maica-mea e capiata la propriu, ca sta numai de gatul ei, nu vrea la taica-miu in brate, nu vrea la frate-miu, nici la cumnata, ea e calul de bataie. Laptele sa nu-l vada, ii da peste mana sau se joaca cu biberonul de sare lapte pe toti peretii. Doarme numai in pat cu ei (deci vai de mine).
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei