Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 8
iriss27 spune:
Camy, sa-ti ajute Dumnezeu sa poti duce sarcina la termen si sa nasti un baiat frumos si sanatos care sa iti lumineze viata!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
gallyb spune:
MONA reducerile de 75% au inceput de marti. Am ajuns si eu marti intamplator in carrefour si am luat o gramada de hainute, asta dupa ce am luat si cu 50%.
ANAXENA referitor la lapte, ce lapte ii dai Mariei? Poae nu-i place gustul. Xeniei i-am dat pana la un an NAN, dupa am continuat cu NAN Junior, dar se constipa de la el si de cand am trecut pe Milumil, il bea cu placere. Abia dupa un an am vazut si eu bucurie in ochii ei cand vede biberonul cu lapte, caci pana acum plangea si oricum ea mai mult a baut in somn decat treaza. Am vazut ca exista si Milumil cu banana, eu nu l-am incercat, pentru ca ea si asa imi refuza banana.
iriss27 spune:
Mie mi-a zis o vanzatoare ca de azi ar fi inceput 75%, dar parca si eu stiu ca sunt mai de mult.
Oricum in seara asta era nebunie. La colentia erau jumate din standurile de femei goale, bagasera haine de copii. Deci banuiesc ca au inceput mai de mult.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
katalyna spune:
reducerile de 75% au inceput pe 4 august. le-am luat si eu cu 50 si acum cu 75%, nu te poti abtine, sotul mi-a facut ieri niste moace ca le-am luat prea multe, dar pe mine inca ma bate gandul sa mai caut de-un drum
bai n-am vazut ce chitra de om este, cred ca daca ar trebui sa-i imbrace el le-ar lua cate un schimb pe care l-ar spala seara si l-ar usca cu foehn-ul pt a doua zi
bineinteles ca nu merg cu el la cumparaturi.
katalyna spune:
mona, mi-au dat mie lacrimile, cred si eu ca te-a topit...dragu de el
david are saci de jucarii si taica-su cand il aude de masinute i se ridica parul in cap si ne ducem noi intr-o zi in car4 si stabilim de acasa ca luam un puzzle. ajungem acolo si isi alege puzzle-ul si vede o masinutza. ii explic eu ca am stabilit de acasa ca nu lam masinutze ca are destule si ca luam puzzle si intelege cica, dupa cateva minute de plimbari prin magazin trecem pe langa raionul de jucarii, vede iar masinutza (ieftina, dar daca am stabilit ca nu ii iau am vrut sa ma tin de promisiune) se mai duce o data la ea o ia si iar imi zice sa i-o iau, ii explic iar care e situatia si incepe sa planga si-mi zice: daca stiam eu mai bine stabileam de acasa sa nu iau puzzle ci masinutza!!!! mi s-a rupt sufletul si i-am luat si puzzle si masinutza

cand l-a vazut taica-su cu siroaiele de lacrimi pe fatza l-a luat in brate si l-a pupat fara sa mai zica nimic.
ieri ar fi dat marea pe o jucarie, ar fi fost dispus sa nu mai mearga cu noi
M&M spune:
Andreea Maria de ladymina77
Antonio Matei de AndreeaOr
Raisa Andreea de Michella
SA fiti sanatosi, cuminti si viata sa va ofere tot ce e mai bun si frumos...
Ma bucur tare mult pentru Camy..sunt bine si bebe si placenta

Adina, cred ca ii este mai greu mamei tale sa ajunga in tara. Ar trebui sa ii spui sotului tau ca te deranjeaza ca zice despre mama ta ce zice..
Mona, ce gest frumos din partea lui Cris..
Ma bucur tare mult pentru voi
Felicitari pentru progresele lui Cris.
Iriss, sa purtati sanatosi hainutele cu totii..
Eu am reusit sa racesc sambata , la petrecerea lui Mihaita..Deocamdata Mihaita nu are nimic si am asa un mare stres fiindca maine mergem sa facem vaccinul de un an..
In rest Mihaita e innebunit ca poate sa mearga , e atat de fericit , nu sta locului o clipa...alearga mai toata ziua ..
Multumesc fetele pentru comentariile de la poze
: Mona, Flo, Eliza, Sibylle..
Mamica de poznas
[/teal]
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
flo1980 spune:
Neatza!
???

Andreea Maria de ladymina77, Antonio Matei de AndreeaOr, Raisa Andreea de michellab
Sa aveti o copilarie de vis si muuult noroc in viata!
Mona ce dulce a fost Cris, felicitari pentru progrese!
Moamaaaa va invidiez, eu nu mai pot ajunge la Carrefour zilele astea, plecam iar din Bucuresti 
Sa poarte sanatosi copilasii noile achizitii!
Deci Camy e bine? Oooo ce veste buna! Multam Cris, sanatate multa!
Si pe mine ma chinuie gatul
Dar Madalinele ce mai fac?, Sun, Tecky, Kimmy (aaa tu esti la mare
), AnnaB, restul...alooooo mai dati un semn 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Si pentru ca in weeck-end nu voi fi urez de pe acum pepenasii urmatori (08.08.08)
:
David Alexandru de iriss27
Bianca Maria de baby_r7 (La multi ani si pentru mami (04.08)
)
Maria Sofia de ooka 
Sa fiti voiosi, sanatosi si petrecere frumoasa! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!