Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Flo, mersi..Stiu ca Misha e la mare si ea, parca in Grecia zicea ca merge( doar ea si sotul)..![]()
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
am si eu o intrebare pentru fetele care conduc:
Voi blocati usa masinii din dreptul pepenasului? Eu pana acum nu am facut acest lucru, dar vad ca de ceva vreme , Mihaita se chinuie sa ajunga sa deschida usa..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
vias spune:
Buna dimineata fetele ![]()
mda....am fost si la Tg Mures, aseara ne-am intors f tarziu...ca m-am dus cu Buburuza mea (sotul
) sa papam, sa ne luam si ceva dulce...si apoi sa-i cumparam si lui Flavius ceva..![]()
I-am cumparat o salopeta de blugi, un material asa de moale...si inca o pereche de pantalonasi...super...
Acum bebe are tot ce-i trebuie pt inceput...mai putin caciula,..nu am gasit ceva asa frumos care sa-mi placa mie f mult...
...dar o sa gasim noi...
Nu mai avem asa multe de cumparat,...oricum, eu am pata cu caruciorul frate...zici ca-s nebuna cu acte...
...o sa-l cumpar neaparat in sept..asa am hotarat cu buburuza...restul..cre da in oct la inceput...adica salteua de patut...niste prosoape, carusel...cam gata...

este asa o senzatie placuta....cand eram cu darius atatea probleme avea, nu puteam sa-i cumpar ce vreau eu...si cris din cauza asta tot zicea ca lasa...avem tim sa-i cumparam...acum se uita pana si la materiale sa-i luam ceva calumea
...si el mai are si mania "firmei" 
..a zis ca oricum o sa mearga el sa-i cumpere lu' fiso' ..cate ceva...stie el de unde..![]()
..asa ca o sa incerc sa ma linistesc..oricum, m-am dus "bou" si m-am intors "vaca"...medicii astia asa nu-mi plac...oricum, nu stiu exact acre e situatia...daca mai merg la vreun medic mai zice ceva...
...eu dupa cine sa ma iau????

Dar stiu eu ca de data asta va fi bine...acum asa simt....![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
kamelya spune:

Andreea Maria
Antonio Matei
Raisa Andreea
Katalyna
900 de poze?s-au strans ceva
Cris insanatosire grabnica;eu nu am mai condus de cand am ramas gravi,iar acum stau cu Daria in spate... ea in scaunel... vad ca nu a tentat-o sa deschida usa
iriss sa purtati sanatosi noile hainute;Chiar ma intrebam ce face Dav;asa ma calareste si pe mine Daria toata ziua
noi diseara plecam la Campina asa ca ma duc sa fac un pic de ordine prin casa
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
monalac spune:
FLO.CRISTNA,KATALINA
KATALINA,sotul chiar insista sa mergem sa le luam,desi le am luat o gramada si cu pret intreg,apoi cu 25 la suta,cu 50 si ma duc si acum.
CRISTINA,asa e,s a mai linistit,dar uite,de ex chiar acum s a trezit si a intrat pe usa si nu l am vazut,m a strigat si i am zis cum ii zic cand se trezeste''uite,s a trezit crisi!ai dormit bine,mami?''
e si pt ca nu l am vazut eu cand a intrat pe usa si i am zis cand m a strigat el a inceput sa urle,sa tipe,sa planga,ca de ce nu l am vazut sa i zic cand s a trezit...ma omoara fazele astea,frate,are aproape 5 ani si boceste din orice...
insanatosire grabnica!
noi n avem scaun de masina,dar il tin in brate pe codrin si mereu trage de siguranta,asa ca e mai bine s o pui!
KATALYNA,mama,ce de poze.am selectat si eu 300,ma duc azi sa le duc.
si cris e la fel cu jucariile,nu suporta puzzle si il inteleg ca nici mie nu mi plac,dar acum ne orientam spre carticele,pt ca are atatea jucarii..dar si mie mi se rupe sufletul cand insista sa i iau ceva,cum a fost cu pistolul...
ALEXATEO,imi pare rau ca mama ta nu poate fi alaturi de voi...
ANKA,nasol cu rudele sotului,cum frate sa nu ti fie drag sa ti vezi nepoatele?dar fara sa supar pe nimeni,mi se pare ca in general oamenii de la tara parca sunt asa,mai insensibili,ieri la stiri ii lua un interviu uneia a carei sot ii omorase fiul,adica tatal isi omorase copilul si ea parea asa calma....,povestea ca si cum ar fi fost vb de altcineva,nu de cei din familie....
bine,ca ai mei si ai sotului stau la oras si tot asa sunt...soacra,de cand a nascut fii sa nu mai are ochi sa i vada pe astia ai mei,sta cate o sapt in oras,se duce la fii sa sa o ajute,iar pe la noi nici nu trece,desi nu ne am certat...
mama de cand il am pe codrin s a mai dat pe brazda,vine la mine,ma mai ajuta si se comporta frumos cu baietii.
tata si socru n au nicio treaba si nici n au scuza ca stau la nu stiu cati km distanta.nici ei nu stiu cand sunt nascuti baietii,nu le fac vreun cadou de ziua lor sau de mos craciun...
asta e,sa stim sa nu facem si noi la fel cand vom avea nepoti..
FLO,unde te duci?
KAMELYA,distractie placuta la campina!
IRISS,GALLY B,multumesc mult
monalac spune:
Andreea Maria de ladymina77, Antonio Matei de AndreeaOr, Raisa Andreea de michellab
LA MULTI ANI SI TOT CE E MAI BUN IN VIATA SA FIE AL VOSTRU!!!!
monalac spune:
CAMI,MA BUCUR CA TI A REVENIT OPTIMISMUL!sa stapaneasca flavius sanatos noile achizitii!
flo1980 spune:
Mona de ce nu le-ai comandat direct pe site? iti ia ceva timp ce-i drept dar...eu am vreo 350 si cu ale cumnatei, pana s-au transferat mi-a luat 4 ore ca a mers greu si net-ul 
Merg la parintii mei....saptamana viitoare am pleca putin la mare, sa vedem...
Siguranta la masina....si David trage si la noi se deschid usile, deci sta sotul sa blocheze mereu
asta pana adoarme, ca de regula asta face la drum ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
boticelina spune:
Cristina - fi'mea are scaunul de masina pus in pozitie centrala, deci nu ajunge la nimic (deocamdata) dar cand am fost la Arad si a stat in scaunul Mirunei care era pus pe lateral, a tras cu nadejde si de tzutzurusu de siguranta si de deschizatoarea de la portiera. Deci eu as bloca usile...
Plus ca voi sigur aveti la masina sistem de siguranta pt copii (si eu am) care face ca usile din spate sa nu poata fi deschise pe dinauntru, adica tre sa se dea cineva din fata jos sa le deschida. Eu le voi baga si pe alea in functiune daca vad ca se ingroasa gluma...
Nu puteti pune scaunul in pozitie centrala? E cea mai sigura pozitie si f usor de supravegheat bb si in timpul mersului de catre cei care stau in fata. Eu am si o oglinda de supraveghere prinsa de parasolar, si ma descurc de minune asa...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Si ziceti ca-s reduceri grase la carfur? Deci maine ma duc si eu, si mie imi plac tare mult hainutele de la Tex, sunt bune, bumbacoase si chiar nu se deformeaza la spalat, sunt facute cu cap. Daca reusesc sa ma mobilizez ma duc la prima ora, poate scap de valu' de termite (aka cei care-si fac aprovizionarea sambata)
Am facut si noi vaccinurile (pentaxim + ROR) si i s-a intarit pulpita si e rosie si frige acolo unde a fost facut DTPu
. Doc mi-a zis sa-i pun cartof rece, alt remediu pt dezumflat pulpitze mai stiti?
Camy de mult ma tin sa-ti zic sa mergi cu mare speranta inainte pentru ca placenta poate atinge grad de maturatie III destul de devreme in sarcina fara sa atraga neaparat probleme. Prietena mea a avut grad 3 de la 20 de saptamani si a nascut la termen si bb a fost bine merci. Fii optimista, sigur va fi bine de data asta 
Mona ai patit cu Codi exact, exact, dar absolut exact aceeasi chestie pe care am patit-o eu cu Nancy cand am fost in spital. Am citit si subiectul ala cu ROR-ul de la parinti, am vazut ca ai scris si acolo, si eu, ca si tine, sunt ferm convinsa ca pepenasii nostri au avut roseola. I-am zis si doctoritei de familie si ea tot zice ca poate da, poate nu, ca se poate sa fi fost chiar si o infectie urinara, dar copilul meu a avut toate analizele boboc, sange, urina, plamani. Deci doar febra 3-4 zile si apoi bubitele pt care am primit hemisuccinat si au trecut in 24 de ore. Fir-ar el de sistem 
Voua v-a zis doc ca dupa ROR n-aveti voie sa-i expuneti la soare? Ca noua ne-a zis sa nu ne ducem la plaja desi io tare as mai fi mers ca a facut minuni apa de mare la o dermatita de scutec care de 3 saptamani refuza sa treaca, indiferent ce creme am folosit
Ei, dupa ce am bagat plodu in mare, a doua zi avea doar 1/5 din iritatie ramasa, doar intre bucutze...
Kat in familia noastra mica
io sunt aia calica, dar cand vine vorba de fi-mea parca imi pierd mintile nene, i-as lua orice imi face cu okiu. Nu imprumutati un cap lipede si pt mine? (macar pana trec de usa magazinelor pt copii ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"