Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc de raspunsuri. Adevarul e ca usile au sistem de siguranta , dar al meu sot are un fix, ca in caz de ceva ( doamne fereste ) sa nu se blocheze usa de tot si sa nu se mai poata deschide..NU mai tinem scaunul pe mijloc, il tin langa geam fiidnca ii place sa priveasca afara..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bai, si nu stiu ce m-a apucat, dar am citit ieri despre varicela... (adica stiu, am intrebat-o pe doc ce alte vaccinuri din cele suplimentare imi recomanda si ea mi-a zis sa sarim Prevenarul si sa facem direct Pneumo23 la 2 ani) ... Am intrebat-o printre altele si de Varilix (ca stiam de la Anka de el) si mi-a zis ca prefera sa faca cupilu varicela decat vaccin.

Asa ca ieri am citit pe net despre varicela, am vazut si poze cu bubele, am citit ca tre sa stea in casa 2 saptamani, ca in timpul asta nu tre sa-i faci deloc baita, daca se poate nici lotiuni de calmare a mancarimilor sa nu folosesti...

Deci sunt ingrozita de toate astea si zau daca nu prefer sa platesc vaccinul si sa faca o forma ffff usoara decat s-o vad asa... A studiat careva dintre voi problema cu Varilixu?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, noi maine facem ROR ( daca il facem ; obs ca si Mihaita e futin fornait); cu varilix, eu am zis ca il fac , prefer sa faca o forma mai usoara decat sa se chinuie fiindca nu i-am facut vaccinul..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - eu v-am zis ca varicela e naspa.
In primul rand, copilul e contagios INAINTE de eruptie!
Vaccinul, zic eu, este o forma de a proteja o eventuala gravida cu care s-ar intersecta copilul contagios! Parca mie nu mi-ar fi suras sa fiu expusa in felul asta. Ca idee zic, ca de altfel eu am avut varicela.
In al doilea rand, copilul se scarpina. Cu toate solutiile anti-scratch...
Daca are pusstule pe fund, nu poate sta in fund ca se sparg si ustura.
Se fac pustule si in cap.
Daca e primavara-vara-toamna, iti pune copilul dupa 3-4 zile, imbibat de atata Calamina sau chestii mentolate, si nu poti sa il speli ....

Cam asta e varicela. Eu am vaccinat-o pe Eliza la vremea aia. Vaccinul e mai ieftin, parca 800 de mii acuma. Scumpe sunt astea "strategice".... pe care le face omu din 2 in 2 luni... Nu astea de fite.... Havrix, varilix.. astea sunt ieftine.

Desigur, fiecare face cum crede. Eu personal am avut varicela si imi amintesc si acum cat era de nasol. Din fericire nu am ramas cu semne pe corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si eu vreau sa-i fac Ioanei varilrixul, ma gandeam pe la toamna. Nu e foarte ieftin, am cautat eu pe site-uri pe la farmacii, e vreo 200 de lei, aproximativ.
M-ati zapacit cu reducerile de la carrefour, ganditi-va si la salbaticii care n-au decat carrefour market adica vax albina!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Clara Andreea

Andreea Maria
Antonio Matei
Raisa Andreea

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!

Camy, ma bucur ca te-ai intors optimista si vei vedea ca totul va fi bine!!

Cumparaturi, eu va pot spune cu mana pe inima ca al meu sot, merge cu mine indiferent pt ce trebuie sa facem cumparaturi sii ii place, nu o face doar ca trebuie!!!

[b]Maya
de ieri merge singura. O mai tin eu de manuta cand terenul nu e prea drept dar merge, are echilibru, ce mai... merge!!Incetul cu incetul scap si eu de spate cocosat!!

[b] Cristina[b] eu de obicei blochez usile, insa se mai intampla sa uit. Deocamdata Maya nu a avut astfel de idei, nici nu prea ajunge dar in schimb da cu piciorul in manerul portierei spre disperarea taticului ei !!

[b]Boti[b] nu stiu alt remediu pt umflatura!! Dar voi le-ati facut pe amandoua deodata? Noi le facem la interval de 1 luna una de alta!! Varicela e nasoala, nepotelul meu a facut exact la 2 luni de cand s-a dus la gradinita. Din fericire pt el, a avut o forma usoara... eu inca nu am intrebat-o pe pediatra... sunt asa si asa... pe de o parte nu imi place sa ii fac atat de multe vaccinuri.... pe de alta si ce spune
[b]Ankalaura[b] e mai mult decat corect si sunt de acord cu ce spune ea.. asa ca ... ramane sa ma mai gandesc si sa ma decid!!!

[b]Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna ziua!

fetelor avem si noi nevoie de votiuri aicihttp://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html pt Alexandra si Teodora Duca,va rugam frumos.Multumim

in ceea ce priveste problema mea,i-am tot zis sotului ca nu poate ajunge,dar nu intelege,ca ai mei ne-au promis de anu trecut ca ne iau acolo si nu ne-au luat nici in ziua de azi si el e tare suparat din cauza asta ca s-a lasat de facultate cand a trebuit sa plecam si acum cand s-a inscris iar au vrut ai mei sa ne ia si nu a mai vrut...e un ciudos si nu stiu cum sa va explic cum e,dai il ajuti iti e cel mai bun prieten,daca nu gata s-a rupt filmul.

Kata asa e si al meu,eu cand vreau sa cumpar ceva la fete de imbracat,ori jucarele ma duc singura,il las cu fetele acasa cat dorm si plec si cand ma intorc imi face capul patrat...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

deci n-am reusit nici acum sa trimit pozele, cred ca sunt prea multe, mai incerc acum si daca nu dam o fuga cu sticku' si le descarc la ei in cateva secunde, nu vreau sa pierd oferta asta

eu nu sunt cheltuitoare, iau ce e nevoie, dar copiilor nu ma pot abtine sa nu le iau, pai la 2 lei tricoul pt david poti sa le lasi pe raft? ce sa fac sa merg la anu in piata sa le iau cu 10-15 lei pe cele mai ieftine pt gradi sa nu mai zic de altele ca i-am luat niste pantaloni scurti din bubac pentru joaca si din car4 am luat 3 perechi cu banii aia si mult mai misto. daca vine vorba sa imi iau pentru mine sunt super chitroasa, imi iau la reduceri si numai cand nu mai am cu ce ma imbraca/incalta.

camy imi place de tine cum gandesti, asa te vreau fii optimista, o sa fie totul bine. uite vecina mea a nascut o fetita de 1700 g, ioana a avut 3450 g, deci diferenta nene....fata e o frumoasa si o cuminte, sanatoasa tun

Mergi la inceput

eu i-am facut priorixul la 1 an, la 13 luni ii fac prevenar la 14 luni pe cel de un an si la 15 a doua doza de prevenar, nu vreau sa intru in iarna fara vaccinul asta facut, ii fac si lui david pneumo23 cand ii fac ei prima doza de prevenar (sa vezi scandal, asa isi mai scoate si el un trenulet thomas i-am luat tren thomas cand l-a operat de apendicita, cand i-a luat sange altadata)

o sa caut si eu prospectul de la pneumo 23, dar stiu ca e pt copii mai mari. mie stanciu asa mi-a zis sa i le fac si asa fac.

a fost o prietena cu fiica-sa la stanciu ca e racita din febr si a zis ca e posibil sa fie alergica la ceva si i-a dat sa faca niste analize, ea a zis sa mai mearga si la alt dr si s-a dus la alergolog pediatru si i-a aratat trimiterea de la stanciu, cand a vazut aia a zis ca e foarte bine sa-i faca analizele alea si i-a dat acelasi tratament ca si el, deci inca o bila alba, ce bucuroasa sunt ca are cabinetul langa mine desi sper sa nu am nevoie de el ever

Mergi la inceput

david a facut varicela cand eram bortzolina, a facut o forma usoara, in general asta se face primavara, o stiu pe o tipa care a facut cu fi-su o data si era gravida, iar fetita nu a patit nimic, nu mai zis ca ii iesise si risc de down si n-a facut amnio. eu nu cred ca i-l fac ioanei. in iarna au facut amandoi rotavirus. ioana a avut 4 scaune cel mai mult si a vomitat o data, erau copii care aveau 20 scaune pe zi insotite de voma, din cate stiu eu varilixul nu da imunitate pt toata viata si sa faca la maturitate e mai nasol.

Mergi la inceput