Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
am fost la Carreforu...frate ce preturi...i-am luat bluza lui Flavius cu 3, 75 ron...de-aia de plimbat in oras...nu asa...
..iar mie o camase de noapte (nu-i de gravide) de-aia sexoasa rau...v-am povestit eu de medicul meu tinerel si frumusel foc, da?
care mai seamana si cu banderas...
..pai chiar daca ma vede omu' in
gol..macar camase de noapte sexy sa am pe mine, nu??????![]()
trebuie sa ma apuc de gatit...si nu am chef...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
dr_anca spune:
Bravo Camy asa te vreau! Bine ca Flavius e ok si totul merge cu bine inainte 
La multi ani pepenasi sarbatoriti si mamicilor sarbatorite le doaresc numai bine!
Eu sunt in zona dar nu prea am "stare" de postat.
Dar sa ma bag in seama cu vaccinurile. eu zic ca Varilixul merita facut chira daca se face rapel cand e mai maricel. Eu am facut in cl. a 8 -a si nu am fost prea fericita, febra 40 nu am mancat decat mandarine de ziua mea , de Craciun si de Revelion deci nu-mi doresc asa ceva pt Sara. Si apoi nici zona zoster nu e o placere. Dar si pentru ala mai astept ca luna asta de abia facem pe cel de 1 an si ror-ul.
La Prevenar mai astept ca nu are fratior mai mare si nici in comunitati prea mari nu intra, maxim parculet asa ca vom face Pneumo23 cred dupa 2 ani cand va merge la o gradinita ceva.
Eu de la 10 luni blochez usile ca i-a venit ideea din prima sa traga de portiera asa ca usa ei este blocata cu sistemul acela de siguranta care nu se poate deschide decat de afara. Celalata usa nu e blocata. Eu stau in fata cand mergem la drum cu ea si nu o pazesc tot timpul ce face asa ca e mai bine asa pt noi.
O zi placuta in continuare!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Tecky spune:
Salutare si bine v-am gasit!
LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care au implinit frumoasa varsta de 1 anisor!
Incep prin a-mi justifica absenta:acum 2 saptamani am fost la mare cu Raluca si imediat dupa ce ne-am intors am plecat doar eu cu sotul in Grecia.A fost foarte frumos in ambele locuri doar ca la fel ca si Ankalaura am fost foarte dezamagita de litoralul romanesc in comparatie cu cel grecesc.
La noi se aud manelele pana dimineata in zori,fel de fel de mirosuri,mizerie peste tot,apa plina cu alge,preturile foarte mari....
Merita ca un concediu sa fie facut afara din tara.Azi nu am timp dar maine o sa pun poze.
Am vazut toate pozele noi si am citit si tot din urma.Ma pregatesc sa merg cu sotul la un party si nu am timp sa scriu mult.
Camy ma bucur ca te simti bine si ca totul e in regula cu Flavius.
Cristina noi tot timpul blocam toate usile masinii.Superb micutul Mihaita.

Raluca a facut o iritatie urata de la caldura si a dus-o mama la doctor si i-a dat o crema Advantan Milk.Eruptia seamana cu cea care a avut-o Maria a lui Anaxena.Sper sa-i treaca...
De vreo 2 luni nu prea mai ia in greutate...
si nici nu i-a mai iesit vreun dinte,are doar 4...
Copiii vostri ce cuvinte mai zic,ce gesturi noi mai fac?Vreau sa o invat pe Ralu lucruri noi si vroiam idei.
Am auzit ca sunt reduceri peste tot si ma gandesc sa-i mai cumpar Ralucai hainute pt toamna-iarna.
Va pup si mi-a fost dor de voi 
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Si eu vreau sa-i fac Ioanei varilrixul, ma gandeam pe la toamna. Nu e foarte ieftin, am cautat eu pe site-uri pe la farmacii, e vreo 200 de lei, aproximativ. M-ati zapacit cu reducerile de la carrefour, ganditi-va si la salbaticii care n-au decat carrefour market adica vax albina! ![]() Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam |
La Helpnet e 150, o sa intreb la dr nostru, dar pun pariu ca e maxim 130 la cabinet
scumpi spune:
Buna fetele,
Urez si eu pepenasilor ce s-au serbat si cei care urmeaza sa o faca un LA MULTI ANI din inima! Sa creasca mari, sanatosi si fericiti
!
Multumim mult pt. urari, pt. comentarii la poze si nu in ultimul rand lui Diarux pt. poezica muaaaahhhhhh
Noi vom pleca maine dimineata spre Romania, cu masina, sper sa decurga totul bine, am mari emotii...in ultimele 2 zile am impachetat la greu, sunt franta si tare sper sa nu uit nik.
Va pup pe toate si va doresc numai lucruri minunate
Sebastian, baietelul nostru iubit
monalac spune:
am fost azi la carrefour,iar am cheltuit o gramada de bani,le am luat haine si pt la anul si pt anul alalalt
.plus pt cadouri,plus la fini.asa ca n au mai ajuns si pt poze.pai am luat hanorace super cu 60 ron,pantaloni scurti de blugi cu 40 ron si multe altele.oricum,se golisera rafturile bine de tot,nu mai aveau multe lucruri pe care le gasisem cand erau reduceri de 50 la suta...
FLO,cum fac cu pozele daca le trimit on line,cand platesc?
BOTI,eu n am cap de imprumut
,daca stii cati bani cheltui pe hainele baietilor si pe jucarii...nu ma pot abtine,pe bune,cred ca asta e viciul meu,care sa compenseze faptul ca nu fumez si nu beau cafea...au la haine...
auzi,lui garga i au iesit si pe fata bubite?si pe gat?si pe brate,pe picioare?ca stiu ca atunci cand cris a facut roseola,nu i au aparut pe fata,insa lui codrin da.in plus,citisem intr o carte ca roseola se face pana intr un an si codrin are deja 1 an si 2 luni...daca a fost rubeola?mi e frica rau,pt ca el facuse vaccinul acum 3 saptamani...
sunt franta,ne a barait la cap codi frate,nu sta in carut si l am tinut numai in brate la cumparaturi,dar se arunca din brate si daca il pun jos fuge cat il tin picioarele si trage de toate alea...
MAI E VREUN PEPENAS CARE SE DA TARE CU CAPUL DE OBIECTE?ca eu nu stiu ce sa i mai fac lui codrin,cand se enerveaza,se da cu capul de ce apuca,banca,calorifer,usa ,dar tare si de m m ori...
Gini75 spune:
La multi ani, Andreea Maria, Antonio Matei si Raisa Andreea!
Mona, platesti pozele la momentul ridicarii, nu cand le trimiti, indiferent daca le comanzi pe website sau le duci pe CD. Procesarea dureaza cam 5 zile - o saptamana.
irolf1 spune:
Sa urez si eu repede![]()
LA MULTI ANI!
Andreea Maria de ladymina
Antonio Matei de AndreeaOr
Raisa Andreea de michellab
Camy ma bucur ca esti optimista,
sa treaca timpul repede si bb sa fie sanatos
Tecky bine ai venit din concediu!
bun, ca sa fiu si eu in ton cu mamicile de pepenasi
mi-am luat azi flacaul de mana si am plecat la carfu' l-am plasat pe el la locul de joaca (Andreea a ramas acasa) si m-am dus sa ma destrabalez
am luat niste colanti si o bluza pt andreea, un hanorac, un tricou, pijama lui Alex, pantaloni scurti si tricou la soata, o bluza pt mine toate cu 70 lei
.
Toate bune si frumoase numai ca pe langa astea am mai bagat in cos si niste chestii de-ale gurii, uitand ca nu-s cu masina ci cu rucsacul
, asa ca sa ma vedeti cum am plecat de acolo
si cu Alex care ori ii era foame, ori il dureau picioarele, ba ii era sete, ba nu putea sa-si care ghiozdanelul
, noroc ca nu merg decat 4 statii cu autobuzul, asa ca am ajuns cu bine acasa.
Acum sa ma laud, Andreea a mancat singura azi
. Eu nu mai folosesc de mult scaunul de masa, le dau sa manance la amandoi pe o masuta din aia mica cu scaunele. Azi cand am venit de la magazin Alex a avut pofta de lapte cu biscuiti, dar s-a saturat repede asa ca a ramas castronul jumatate. Andreea l-a vazut si s-a asezat pe scaunel si am vrut sa-i bag in gura, a refuzat, i-am dat ei lingurita si sa ce sa vezi, a papat singura
, bine nu era plina lingurita tot timpul, dar gura o nimerea, oricum ea a fost f multumita![]()
Mona Andreea se loveste cu capul de perete, dar numai sa se amuze, daca da o data din greseala atat ii trebuie ca pe urma o mai face si rade. Noi cand am renovat casa am recomartimentat si avem rigips, asa ca nu-i f dureros pt ea, dar oricum e nu o las. Incearca sa-l iei si sa-i atragi atentia spre altceva de cate ori o face. Ma gandesc ca daca ii vei spune "nu" sau te vede agitata o sa foloseasca metoda mai tarziu pt a obtine ceea ce vrea.
Cu pozele, noi am scos la diverta, este acelasi pret si am platit cand am mers sa le ridicam. Trimiti pozele si pe urma selectezi magazinul de unde vrei sa le iei.
Si acum intrebare pt fetele cu copii mai mari: Andreea ar manca, bea orice, oricand atata timp cat este din castronul, cana lu' fratisu' Eu ce fac, ca-i dau sa guste, dar de exemplu azi a poftit
la iaurt cu fructe. Eu stresata fiind, de cand Alex era mic si dr imi repeta sa nu cumva sa-i dau iaurt cu fructe, ma gandesc ca i-ar face rau. Lui Alex cred ca i-am dat dupa 2 ani. Pepenasii vostri sunt la fel de mancaciosi din mancarea celor mari sau numai a mea?
struluta spune:
Salutare!
Sunt franta, copilul asta al meu azi a facut greva somnului, a dormit toata ziua 20 minute, a fost f agitat, probabil ca e de la dintisorul nr.11
Mai e vreun pepenas care a implint un anisor si nu merge? Ma dispera, nu vrea decat jos, se taraste prin toata casa, trage, rastoarna tot, goleste toate sertarele,dulapurile, iar azi cea mai mare placere a lui a fost sa arunce cu jucariile in mine
. Ca sa nu mai vorbesc ca mi-a smuls ochelarii si a dat cu ei de gresie si bineinteles s-a rupt rama, nici nu cred ca se mai poate repara
...tare ciudat comportament![]()
Mona: baietelul unei prietene facea la fel la varsta asta (maine face 2 anisori), dadea cu capul de pereti cand ceva nu-i convenea. Tare s-au speriat si ei, au fost cu el pe la medici, dar i-a trecut de la sine dupa o perioada(cateva luni parca l-a tinut). O sa fie OK. Fiecare isi formeaza personalitatea in felul lui, al meu de ex. imi da cu jucariile in cap![]()
Vreu si eu la Carrefour
ati bagat o boala'n mine
, doar ca prin zona nu avem. Ii mai cumparam si eu la Bogdanel hainute de acolo cand mai mergeam in BV la socrii. La sfarsit de luna ajungem din nou pe acolo, sper sa mai prind ceva
. Am fost si eu aseara la Tesco dar nu am gasit nu stiu ce, au haine de bb mik super faine si de fetite...de baieti, mai pauza
Cu blocatul usilor, eu nu am astfel de probleme ca al meu semiautovehicul e cu 2 usi
dar in al sotului se strofoaca de zor sa traga de deschizatoare![]()
La multi ani sarbatoritilor!
Mai vroiam ceva, doar ca m-au lasat neuronii de tot. Ma bag si eu la nani, acum s-a copt si painica pt micul dejun!![]()
Noapte buna!
Gini75 spune:
La multi ani Maria Sofia, Sofipoc mic si drag!
La multi ani David, petrecere frumoasa bondareasca!
La multi ani Bianca Maria!

Ioana 11.07.2008