Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui struluta Salutare! Sunt franta, copilul asta al meu azi a facut greva somnului, a dormit toata ziua 20 minute, a fost f agitat, probabil ca e de la dintisorul nr.11 Mai e vreun pepenas care a implint un anisor si nu merge? Ma dispera, nu vrea decat jos, se taraste prin toata casa, trage, rastoarna tot, goleste toate sertarele,dulapurile, iar azi cea mai mare placere a lui a fost sa arunce cu jucariile in mine . Ca sa nu mai vorbesc ca mi-a smuls ochelarii si a dat cu ei de gresie si bineinteles s-a rupt rama, nici nu cred ca se mai poate repara ...tare ciudat comportamentMona: baietelul unei prietene facea la fel la varsta asta (maine face 2 anisori), dadea cu capul de pereti cand ceva nu-i convenea. Tare s-au speriat si ei, au fost cu el pe la medici, dar i-a trecut de la sine dupa o perioada(cateva luni parca l-a tinut). O sa fie OK. Fiecare isi formeaza personalitatea in felul lui, al meu de ex. imi da cu jucariile in cap Vreu si eu la Carrefour ati bagat o boala'n mine![]() Cu blocatul usilor, eu nu am astfel de probleme ca al meu semiautovehicul e cu 2 usi ![]() La multi ani sarbatoritilor!![]() Mai vroiam ceva, doar ca m-au lasat neuronii de tot. Ma bag si eu la nani, acum s-a copt si painica pt micul dejun! Noapte buna! Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
si in Brasov la fel...

..raioanele pline cu imbracaminte pt fetite...pt baietei mai putin...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monalac FLO,cum fac cu pozele daca le trimit on line,cand platesc? Mami de Cris si CodrinPoze Cris Bebe Codrin |
Trebuie sa iti faci un cont, pozele le incarci online, apoi alegi la ce magazin sa ti le trimita. Platesti cand le ridici de la magazin. Parca aveau si optiunea de trimitere acasa, dar era mult prea scump si disparea avantajul reducerii.
irolf1, eu zic sa le iei acelasi borcan de iaurt (la unul cu fructe si celuilalt fara fructe). Sa le dai mancare cam la fel. Iaurturile yoplait, cele cu fructe sunt tot albe (unele) si le poti da d-ala. Sau tii un borcan de la baiat si cand vrea si fata ii deserti in ala iaurt simplu. La mine fii-mea intelege ca nu's de copii ci de mami si de tati. Aici ma refer la ciocolara, sucuri acidulate, etc.
gini, multumesc

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
Fetele, daca vreti va iau eu hainute de la carrefour (asta daca mai ramane ceva dupa we). Problema mea a fost ca am gasit cu greu ceva pt 2 ani:
- pantaloni scurti din material de trening, deci mai grosuti 3.75 lei pe bleu si vernil
- pantaloni scurti dintr-un material subtire, gen tercot, dar parca si mai subtiri, merg perfect de vara (de fapt asta e materialul lor de baza) la 7.5 lei pe bej, portocaliu si un bleu ciel (merge si de fete si de baieti)
- maieuri 3 buc la 3.75 parca, cu imprimeu si pe verde-alb sau portocaliu-bej
- Salopeta cu pantaloni scurti tot si fust gen sarafan din materialul ala parca la 9 lei, bleu si portocaliu
- pantaloni lungi din tercotul asta albastri si bej dar mai inchis tot 7.5 lei
In mare cam astea sunt, mai sunt variatiuni pe tema. Fetele care nu aveti carefour, daca vreti va iau cate ceva si va trimit. 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ana_a spune:
Maria Sofia, David, Bianca Maria 
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
gallyb spune:
La multi ani Maria Sofia!
La multi ani David!
La multi ani!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi.

turturica spune:
La multi ani, sofi mic, la multi ani david, la multi ani bianca maria.
Mami de Mara (19.08.2008)
Gini75 spune:
turturica, cum a fost in Zakynthos? Ma gandesc sa merg si eu in septembrie, dar inca nu m-am hotarat unde. Este ok pentru copii acolo?
ankalaura spune:
Da' care e faza cu iaurtul cu fructe peste nu 'sh ce varsta?
Eu ii dau lu' asta mai mica tot ce vede si vrea de la asta mai mare, cu mentiunea ca nici asta mai mare nu mananca tampenii. Adica nu mananca chipsuri de exemplu. Adica mananca o data la o mie de ani! Si chiar si chipsuri, daca a vrut si aia mica, i-am dat si a vazut care e treaba, nu i-a placut ca erau sarati, si nu a mai cerut. Da' baremi nu mi-a urlat sa ii dau, si nici strategii cu ambalajele nu a trebuit sa fac.
Singura strategie si chin e cu sticla de apa. Si asta mica bea din sticla de apa, dar o prinde avantul si varsa si pe ea. Prefer totusi sa bea din canita. Asa ca in cazul ala, aia mare sta in spatele carutului cand bea apa cu sticla.
Aa, cu chipsurile.. Problema cu chipsurile e la alea cu arome, alea au rahaturi in ele. Alea simple, cu sare, nu au alta problema decat ca au sare si sunt prajite in ulei. Ma rog, ma refer la marcile serioase, nu la ciociosansereleu.
In cazul in care ne referim la astea cu sare normale, nu vad isteria impotriva chipsurilor, atata timp cat omu' mananca acasa cartofi prajiti de rupe. Zau ca nu vad. Noi nu mancam cartofi prajiti. Nu de alta, dar detest sa imi sara ulei pe aragaz si sa imi miroasa inc asa, atata tot.
Revenind la iaurturi. Eu fac nitel invers. Pun iaurt in piureul de fructe, si nu invers. Asta daca il fac eu. La fel de bine iau din comert si basta. Nu iau caterinci, iau si eu ca tot intelectualul, dupa ce citesc eticheta. Si mananca amandoua. Pai jar as manca si de la una si de la ailalta daca as avea vreo intentie sa le dau diferit.
Cand era asta mica mai mica si mai fraiera, era simplu. Dar de cand umbla si se exprima prin semne, nu mai tine figura...
Parerea mea ![]()
turturica spune:
gini, a fost foarte frumos in Zakynthos. Daca mergeti, va recomand sa mergeti pe linga Vassilikos, e liniste, mincarea e excelenta, plaja e cu nisip moale si intrarea in apa e foarte lina. Daca vrei sa vezi ceva poze, aici.
Mara s-a simtit foarte bine si n-am avut nici o problema cu ea acolo. Acuma imi pare rau ca n-am stat decit o saptamina, la anul vrem sa mergem din nou si sa stam 2 saptamini.
Mami de Mara (19.08.2008)

Mai e vreun pepenas care a implint un anisor si nu merge? Ma dispera, nu vrea decat jos, se taraste prin toata casa, trage, rastoarna tot, goleste toate sertarele,dulapurile, iar azi cea mai mare placere a lui a fost sa arunce cu jucariile in mine
ati bagat o boala'n mine
Cris si
Codrin