Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 13
monalac spune:
Maria Sofia, David, Bianca Maria ,LA MULTI ANI!!!!SA CRESTEI MARI SI SANATOSI!
turturica,ce face mara?
IRISS,multumesc.in ce carrefour ai fost tu,ca in grand arena n am vazut pantalonii aia din bumbac pe care i descrii tu.oricum,in grand arena ieri nu mai avea nimic de 24 de luni,nici pantaloni lungi,nici hanorace,nici bluze cu maneca lunga.decat salopete din alea scurte si bermude de blugi.azi a fost cineva si nici bermude de blugi nu mai aveau.
struluta ,cris a mers singur la 1 an si 2 luni,dar asta prin casa si cadea de zor,abia la 1 an si 3 luni am avut curaj sa l las singur pe afara...dar a recuperat imediat,deja la 1 an si 8 luni mergea cu mine de mana pe distante f lungi si nu cerea niciodata in brate.era sg copil de varsta lui care venea cu mine de mana in parc,ceilalti copii veneau in carucioare,triciclete...si nu cerea in brate deloc...
dar lasa,ca cere acum la aproape 5 ani..
MONI,ce mai face luca,bea lapte uht?si codrin a inceput sa nu mai bea lapte noaptea,iar ziua bea f putin, a mai avut el perioade de astea...o sa l incerc si eu cu tnuva,ca asta mananca cris cu cereale.
atb spune:
Ce liniste pe-aici!
Am fost si eu ieri seara in Carrefour, mai frate, arata ca dupa razboi!!! Ici colo cate-un produs, haine aruncate pe jos, ce sa mai zic la garderobe! Pai cred ca sfert din marfa de pe rafturi era agatata pe umerase sau aruncata pe jos prin garderobe. Bine, la noi a fost "noaptea alba a reducerilor" in tot mall-ul si atunci au dat navala si in Carrefour. Mi-am luat niste pantaloni 3 sfert rosii, cu elastic in talie, sa-mi fie buni pt burtica deja in crestere
, cu 35 ron. Lui Nick nu i-am mai gasit mare lucru, niste pantalonasi scurti bleu si bleumarin din material de trening, in schimb ne-am facut ceva provizii pt mers la mare, lapte praf, borcanele, cereale, fiindca era 10% reducere la mancarica de bebei. Si am trecut si pe la Pizza Hut unde am profitat de oferta de 12,5 ron in care intra 2 felii de garlic toast, o portie de paste si o salata.
Cred ca si bb2 e tot baiat ca poftesc tot aceleasi chestii ca la sarcina cu Nick, adica uscaturi, saraturi, pizza, cartofi prajiti si gratare...
Dulciurile sunt bleah pt. mine.
Camy, ma bucur pentru tne ca esti mai optimista si te bucuri de perioada asta minunata de sarcina!
Sa poarte Flavius sanatos toate achizitiile! Cu caruciorul ce-ati mai facut pana la urma?
Maitrey, am asteptat joi sa ma suni...
N-ati mai fost in Cluj sau n-ati mai avut timp sa ne vedem?
Turtu, vazut pozele din Grecia, superbe!!! Maya e o scumpa, cu ochisorii ei mari de culoarea cerului!
De-abia astept sa mergem si noi la mare! Peste o saptamana... nu mai am rabdare...
Kimmy, te-ai intors, nu? Baga rapid niste poze!!!![]()
Adriana
7+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
moni_or spune:
MONA, da, bea lapte UHT Luca, insa numai indulcit cu miere
Asta e, pentru mine e inca o dovada ca degeaba iti faci o mie de teorii cum o sa-ti cresti copilul, in practica se schimba multe...
ATB, si eu m-am trezit azi sa merg in Carrefour si tot asa, haos total, parca au trecut vandalii, rafturi goale, haine aruncate, plus ma enerva ca scria pretul intreg si trebuia sa calculez eu cat ar fi redus sau sa tot duc fiecare haina la aparatul de citit codul...
A, si LA NOI IN CARREFOUR LA POZE CELE 10/13 SUNT 0.39 LEI, NU 0.19 SI E UN APARAT IN CARE INTRODUCI CD-UL CU POZE, NU E NICIO PERSOANA, asa ca n-am avut pe cine intreba de ce nu e pretul care scrie pe site. Dar luni o sa sun sa intreb. Si la voi in Carrefour la poze tot numai ceva aparat este, nu e o persoana?
LA MULTI ANI SOFI, DAVID SI BIANCA MARIA!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SI PEPENASELOR CE AU IMPLINIT 1 ANISOR ZILELE ACESTEA!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!!
Eu sunt taaare obosita, Miruna se trezeste foarte des noaptea, ziua e ca de obicei super activa, umbla mult, se catara peste tot, si in casa si afara, si eu is tot dupa ea...Azi a reusit sa se catere singura pe o oala de 15 litri (pe capacul ei, de fapt) care e langa perete, pe balcon. Statea sprijinita pe oala si radea la mine (eu am supravegheat-o, stateam cu mainile aproape de ea, s-o prind, dar nu am atins-o, sa vad daca poate)...Nu-i de mirare ca am ajuns la 49 kg. Nu ma plang, ca-mi place s-o vad asa curioasa si activa, si pe mine asa slaba
, doar ca la sfarsitul zile is franta, si nici nu ma odihnesc ca se tot trezeste noaptea.
Ma duc sa vad si eu niste poze, ca is in urma rau de tot. Sper sa pun si eu cateva curand.
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
maitreyi spune:
neata 
noi aseara ne-am adunat de pe drumuri numai bine ca sa spalam vreo 5 masini de rufe si sa facem bagajele iar ca maine plecam la mare. am avut o plimbrae interesanta cu piticu'. prima noapte am dormit la drobeta unde am ajuns pe la 12 si s-a trezit in lift cand urcam spre camera. ceva nu i-a convenit la camera si s-a pus pe un plans cat sa trezeasca juma de hotel. asa ca pana la 3 dimineata am stat cu ea afara, am facut poze la dunare, ca tot plecam devreme dimineata si n-aveam timp
, am hranit-o si la 03.05 a adormit
a doua si a treia zi am facut nani in timisoara unde ne-am intalnit cu elizaclara si bebe filip - simpatic foc blondu mic si dintos si alergator iar mami arata foarte bine, cu viotm si miruna cea roscata si ochioasa si cu mami ei care si ea arata trasnet (numa fete slabe in timisoara frate
) si mami de anais care a lasat comoara acasa ca era obosita da' a venit sa ne vada
ma bucur mult ca am reusit sa ne intalnim. mami de anais nu te muti la mine acasa?
am sa incerc sa pun si niste poze.
in cluj am ajuns pe la 7 seara si am plecat pe la 12 a doua zi asa ca n-am reusit sa il vedem si pe nick si atb burticos
o sa mai facem o incercare la un moment dat.
ma bucur ca bebe de camy e bine 
la multi ani sarbatoritilor din saptamana asta si saptamana ce urmeaza! sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!
bogdan victor, julia sara, victor ioan, alexandru nicholas, ioana rebeca, alexandra si teodora, ana sofia, adina, clara andreea, andreea, antonio, andreea raisa, david, bianca, sofia, mihnea robert, andrei, toma, clara, mara alexandrina, alexandru, andreea.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ElizaClara spune:
Turtu sunt foarte frumoase pozele, iar Mara are ochisori superbi!
Moni bine ca mananca Luca laptic chiar si cu miere, lasa ca nu e nici o problema. Nici eu nu vroiam sa ii dau lui Filip diverse alimente, dar la cat de putin manca, nu mai conteaza ca mai rontaie si cate un chips sau putina prajitura (e pofticios, dar nu inghite decat foarte putin din ce baga in gura cu manuta lui).
Gini ce mai face frumoasa mica?
Sa folositi sanatoase noile achizitii si voi si pepenasii!!
Noi plecam din nou la mare, vom fii in Jupiter pana in 19 august, daca mai e cineva la mare si vreti sa ne vedem va trimit pm cu nr de telefon.
iriss27 spune:
Hellaauuu,
Terminaram partyul, a fost super.
Copiii s-au distrat de n-au mai putut, io cad lata, am primit o tona de cadouri si jucarii si hainute, f frumoase si foarte multe. Yvonne si-a insusit toate jucariile, a concluzionat ca a fost ziua ei ![]()
Ideea bondarista a fost un fiasco, in primul rand mi-au venit invitatii pe rand, cam cu o ora inainte sa ii invit si n-am apucat sa asez nimic artistic pe farfurii, asa ca le-a pus mama intr-o ordine aleatoare, cu design propriu.
Am pus ghirlanda cu La multi ani, am pus si pe poarta si s-a dezlipit si o bucata de vopsea, abia vopsise saptamana asta, deci ma blagosloveste frate-miu 

Cand s aimbrac copilul in bondaroi, nu-i intra body pe cap nici sa il impusti, asa ca am apelat la toalele de rezerva, camasa cu cravata
si i-am pus aripile si antenele. Antenele au rezistat cat pentru o poza, apoi le-a jumulit si le-a aruncat pe jos. Aripile au mai rezistat cateva poze apoi a fost deposedat.
In nebunia care se creease n-am apucat sa pun nici farfuriile albinoase, am pasat la cate un copil cate una si gata.
De pet tava a luat o carte, apoi mousul si banii in acelasi timp si ultima a fost surubelnita, dar i-a cam dat drumul repede.
Una peste alta, ne-am distrat tare fain, dar cam nebondaresc 
Tortul a iesit bestial ...
Socul cel mai mare, fii-miu nu mai vrea la mine, nu ma mai recunoaste!!! PLangea sa mearga la maica-mea in brate. Si culmea, la ta-su s-a dus fara nici o problema, la mine se uita zici ca eram o cucoana dupa strada 

Ma rog, l-am luat acasa, l-am culcat, sa vad la noapte cum o sa fie.
O sa pun poze pe picassa, sa vad cand apuc.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
turtu, arati bestial si are fii-ta o burta, unde zici ca e slaba???
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei