Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TURTU - super pozicile! Ce imi plac nene fetele cu ochi albastri si cu hainute albastre Si ce inotatoare grozava o sa fie Mara! Cum intra nene in colacul ala? Ca fie-mea, si o haina daca vrei sa ii pui pe cap, risti sa iti iei una peste ochi. daramite sa ii pun hamurile alea.....

IRISS - ia sa vaz poza cu toru'! In rest, ce sa zic, sa fie asta singurul fisco ever Eu de-aia nu ma agit cu tematice si alte alea. Am avut si eu un fiasco in trecut, fix la un an al Elizei, si de atunci mi-am zis urmatoarele:
- orice imi propun sa pregatesc, fac "repetir" inainte
- orice imi propun sa fac impart in jumate si abia apoi purced
- ma asigur ca s-au inteles detaliile de catre toata lumea (e.g.: bai, ati priceput ca veniti la ora 5 da?? Nu veniti mai devreme ca nu va deschid!)

Acuma intrebare - ca sunt pe dinafara: am descarcat si eu softache ala cu pozele, si cand bag in cos scrie 0.55 lei per bucata (la standard, ca la lux scrie 0.7 lei). Am abandonat. Promotia apare ca valabila. Care e faza deci? De ce nu e cu 0.19 cum apare pe pagina de inceput?
Eu nu am timp sapun pe CD nene. Daca vor online bine. Daca nu, sa ma pupe pe portofel.

Acuma sa va zic cu Triumphu:

Intru si eu, ca sa ma aflu in treaba, la Triumph in Carrefour. Eliza sarea la trambulina. Eu cica ma duceam sa ma uit la incaltari. Pacostea mi-a scos in cale Triumphu'
Nu intru bine (de regula nu intru in magazine goale decat daca vreau musai ceva de acolo), ca sare pe mine o toapa, adeca vanzatoarea.
Va pot ajuta cu ceva?
Intrebare poate parea amabila, moaca insa inspira un mare sictir. Nene parca ar fi zis "Bai asta n-are moaca de posesoare de portofel suficient de gros" Mdea.. ca si cand ea si-ar putea lua din salariul de toapa mai mult de 3 sutiene si 3 chiloti din susnumita marca...
Zic sec NU.
Se cara la trei pasi mai incolo.
Intorc cu sictirul care se molipsise la mine, cateva etichete care m-au facut sa ma strepezesc. Stiti voi de ce.
Iau calea usii, cu gand sa ma car.
Imi cad ochii pe niste chiloti rosii, care uimitor! IMI TREBUIAU!
Ii intorc, 31 de lei. Anyway, mie imi trebuiau. Am eu un babydoll rosh care n-are chilotz. Si proasta mea inspiratie, care se bazeaza ca principiul ca atunci cand o femeie are nevoie de CEVA, acel CEVA O STRIGA, proasta mea inspiratie deci, insista asupra chilotzului...
Il iau, ma uit. Este S. Mai iau unul, ultimul adica - erau numai doi. Era L.
Ma duc la toapa
Sunteti amabila sa verificati daca nu exista cumva si masura M?
Ea cica - Nu e acolo?
Nu e, zic.
Si va trebuie M? zice
Da, de regula imi trebuie M.
Intind eu de chilotz ca sa ma lamuresc cat de moale si "intinzibil" este. Si comentez de dragul dialogului: Nu imi dau seama totusi, pare sa nu fie diferenta foarte mare intre S si L. Dar daca aveti totusi un M, ar fi mai bine.
La care toapa: Pai daca vreti sa va fie mai strans, luati S. daca il vreti mai larg, luati L

Anyway, fac greseala sa nu ii dau cu chilotzul in cap si sa ma rasucesc pe calcaie. Concluzionez ca iau L-ul. Mai bine moale pe mine decat stransa de sunci. Scot banu'. 50 de lei plus 1 leu. N-are rest. Pai cum naiba sa aiba, ca la cat e de chitroasa, sigur goneste toti clientii Schimba banu' la Fornetti. Imi da restul. Imi pune chilotzul intr-o punguta si stau inca vreo 20 de secunde ca sa imi dea bonul. Ca eu vreau bon domne. Mi-l da, intr-un final. Mai aveam putin si il ceream!
Ma tot gandesc ca o fraiera ce sunt, la imbecila toapa. Ma gandesc ca ma duc acasa si fac reclamatie. Nu este posibil ca intr-un magazin unde un sutien costa 200 de lei, sa vezi asa comportament sictirit la vanzatoare. Pentru ca sictirul fusese "omogen".
Ma rog, baremi am gasit chilotzii rosii de care aveam nevoie. Culoarea corecta, fundita corecta, dantela corecta.
Ca fapt divres: ma uit dupa cateva zile pe eticheta: Francorossi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Eliza, distractie placuta la mare. Irina e bine, se catara peste tot, striga ta-ta toata ziua. Eu zic ma-ma si ea dupa mine ta-ta. Inca nu merge singura, doar sprijinindu-se de ceva. E tunsulica, incat toata lumea se mira cand o vede, ca o stiau cu plete.

Turturica multumesc de informatii. Foarte frumoase poze. Apa era calda? Te intreb pentru ca a fost cineva in Corfu si zicea ca era apa cam rece (in iulie).

Anka, banuiesc ca in Carrefour faci comanda. Ai selectat sus 10x13? Ca daca nu, selectarea implicita este pentru 9x12 care costa intr-adevar 0,55 lei.

Mergi la inceput

GIN - e drept, nu selectasem 10*13.
Si am zis mama nene ce misto, purced.
Si cand purced, dupa ce selectez inteligent 10*13, imi da 0.65 pe poza Bai astia sunt penali nene! Complet incapabili sa faca o chestie sa functioneze din prima, fara sa se mai intrebe tot omu' (aka eu si altii poate mai putin frumosi si destepti ca maria mea) cum mama naibii fac????

Mergi la inceput

anka
Am facut o simulare pe programul de la Carrefour si cand selectez o poza 10x13 imi arata 0,19. Vezi sa nu fi bifat ceva, poza de calitate superioara, eu stiu...

Mergi la inceput

Moni, la noi in Carrefour nu stiu cum este, fiindca am comandat pe website. Dar stiu ca in Cora, de exemplu, este un aparat nu o persoana. Poti chema pe cineva din magazin, de la raionul de electronice sa te ajute (eu asa am facut, persoana de la biroul de informatii a chemat pe cineva). Numai ca daca o sa comanzi prin aparat nu ai optiunea de a selecta o poza de mai multe ori (cel putin eu n-am gasit), iti scoate cate o bucata din fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka eu am mai zis am comandat online, dar la diverta, imi aparea alt pret nu cel de promotie asta pana cand am incarcat mai mult de 75de poze parca. Adica ideea e ca beneficiezi de promotie daca iei un anumit nr de poze. nu stiu asa era la aia, poate la carfu e altfel.

Mergi la inceput

Bre, daca bag 750 de bucati dintr-o poza, cica costa 0 lei si 38 de bani de bucata

Nu stiu ce naiba sa mai selectez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GINI, dar oare daca comand online nu imi ia un secol pana le incarc? Am 329 poze de pus.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Moni, ia incearca. Zi-mi ce pret afiseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka ai descris situatia identic cu ce se intampla si la noi. I-am dat sa guste aproape orice din ce mananca Alex. Cu iaurturile, vb de cele cumparate, ca asa facut de mine in casa i-am dat. Poate am fost eu prea stresata cu mancarea la Alex si acum cand vad ca ea cere si tre sa-i dau ca altfel e scandal mi se pare putin ciudat.
Ai reusit cu pozele?

Mergi la inceput