Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 15
monalac spune:
la mine nu merge sa le bag in cos.de ce?
le am selectat,imi apar cele pe care le vreau,apoi le bag in cos.nu fac bine?
vias spune:
Atb nu am gasit carucior....
..eu am spus clar..in carucior rosu nu-mi plimb baiatul 

Am gasit acum unul la Pierre Cardin, foarte fain...am sunat sa intreb daca au pe albastru...si mi-a cerut nr de tel sa ma sune maine...sper sa aibe...ca l-as lua..era si f ieftin...incerc acum si eu sa economisesc niste banuti ca eu inca imi lucrez in casa...si am inca de lucrat oho...cata vreme de aici inainte...
Acum sa vad maine...oricum...vad ca la noi se practica in Ro sa dai comanda ce un produs, sa fie impachetat pt tine...si cand sa il trimita...A DISPARUT!!! 

Am patit-o azi cand am mers dupa masina de spalat vase...

Oricum...eu am pata pusa pe carucior...restul le mai gasesc eu..
Si o intrebare...
De ce nu e buna gama Nivea pt bebelusi???? Ca asa am auzit eu... Din cate imi amintesc eu cand eram bortoase noi si discutam despre cosmeticele bebelusilor..eram multe care luam Nivea...sau nu mai retin eu bine??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
struluta spune:
Hello!
Pomeneati de reducerile de la Carrefour, am fost in SM si am intrat la Leonardo...nebunie nu altceva, au astia la reduceri de numai, la toate nu numai la articolele de vara...tot degeaba, eu cu chiu cu vai mi-am gasit o pereche de pantofi mai sport
, pt ca port 35-36 si bineinteles nu au
, insa i-am luat la Bogdanel o pereche de pantofiori mai de toamna Pluto cu 54 ron redus de la 156 ron. La fel si luna trecuta i-am luat o pereche de adidasi tot pt mai la toamna, ca peste o luna o sa tripleze astia iar preturile iar cupilul tre sa-l incalt cu ceva![]()
Camy cu produsele nivea, sunt si alea ok, si eu am primit un set din ala complet de la o prietena, mi-a placut in special pudra, doar ca dupa parerea mea produsele Mustela sau Klorane sunt net superioare calitativ...si ca pret. Tu decizi. Cu carutul, trimite o poza cum arata, ma uit si aici, poate gasesc mai ieftin.
Cu gustatul a diverse chestii comestibile, al meu tre sa guste absolut totul, cand vede ceva de halit deja arunca suzeta de zboara 5 m...si de obicei ii place orice
Eu am reusit sa ma racesc, adica am baut suc rece de la frigider si acum ma doare gatul de nu mai pot, si parca fac si febra
dana81 spune:
Andreea Maria, Antonio Matei si Raisa Andreea Maria Sofia, David, Bianca Maria
LA MULTI ANI SI MULTE BUCURIII!!!!!
Noi ne-am intors iar de la munte a fost extrem de relaxant..Clara a invatzat sa se faca f bine inteleasa..daca ii e somn, foame sau altceva, merrge fff bine dupa noi...chiar nu am simtit ca am copil mic
AAA si la motz a ales foarfecele, calculatorul si telefonul....
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
CAMY Nivea sunt produse cosmetice, Klorane de exemplu e dermatocosmetic...asa mi-a explicat mie o farm de la sensiblue, asa iti spun si eu
Eu am mers numai cu Klorane si am fost extrem de multumita
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Deci cu pozele: n-am reusit domne. Asa ca m-am dus la Carrefour si am intrebat. Cica asa tre' sa fie. Si ca faci comanda asa, si ca la casa platesti cat e la promotie. Sper ca maine-poimaine sa reusesc sa pun si eu cateva, desi iar plecam din Bucuresti - poate imi livreaza la Carrefour la Cta... Sa vad.
Strulu/b] - ca bine zici. Tocmai ce am venit de la Leonardo cu doua perechi de incaltari pentru mine. Chiar misto, ce sa zic, din ce e la Leonardo, un sfert sunt tiganii, un sfert rahaturi, alt sfert asa si asa, si prin ultimul sfert ai ce sa gasesti daca nu ai cine stie ce idei crete... Eu mi-am luat doua perechi albi, un fel de balerini mai inchisi spre picior, care merg cu leggings, blugi, pantaloni de tot felul, fuste lungi... Si inca o poreche mai cu barete dar tot cu talpa joasa si moale de tot, pentru fuste lungi. Ca eu port fuste lungi de la o vreme, am eu un pitic. Nu are legatura cu picioarele din dotare, ci cu fustele in sine :)
La Carrefour insa... nene un jaf si o nenorocire... de ne-am intors cu doua suzete, un pachet de hartie igienica si ceva de la Loreal, un gel si un tonic, ca mi-au dat bonus un balsam
Si pentru ca imi trebuia balsam si gel, am zis ca mai bine fac o afacare ![]()
La haine, numa' tampenii au ramas, nici nu era clar ce e redus si ce nu, care e eticheta initiala si unde e reducerea, unele aveau pretul calculat, altele nu, ce mai, un dezastru!!!
M-am uitat de o camasa pt barbatu-miu... nici vorba, numai tampenii oribile
Nu ii trebuia cine stie ce camasa, ci una asa, de luat in parc sau la cumparaturi, una mai asa si asa, nud e birou. Da' de unde! Nici urma de camasa acceptabila.
La Veer insa mi-au placut preturile la incaltari (nu reduse, ci intregi) Apai n-am vazut pantof barbatesc sub un milion de o mie de ani... Decat la ei. Si zic de piele. Asta daca agreezi genul, Eu sunt fan.
Doar ca barbatu-miu n-a vrut sa se uite.
Si sa zic de ce. Si de ce sunt eu capiata, depresata, obosita, samd...
Aia mare nu mananca nimic. Da' nimic!
Aia mica nu doarme. Da' nu doarme!
Si astalalt e beteag de "amigdalite". S-a tratat 3 zile, da' bineinteles ca s-a dus la birou. Si acum are branula iar eu sunt asistenta sefa 
Bag la perfuzor nene, cand antibiotic, cand alt smac anti nu sh ce...
Partea naspa e ca amandoua vor sa stea cu el cand e acasa, si uite asa i s-a hatanat branula, si a trebuit pusa alta in mana ailalta, si asa ca eu acuma cant la patru piane nene, ca e mai greu sa le tin departe de el cand e acasa decat cum e sa stau cu ele singura 
Deci am viata grea.
Asa ca sa ma scuzati ca sunt mai mult absenta, da' n-am cum altfel ![]()
[b]Capri s-a intors de la tara si n-am vazut-o eu?
Caprioara spune:
Helaaaau,
Bine v-am gasit
!
Azi pe seara am venit, Ankule
! Acu citeam cate ceva din urma.
Insa am mai ajuns miercuri seara in Bucuresti, si am plecat la loc vineri. A trebut sa venim sa le aducem pe cumnata mea cu fetita, pentru ca cumnatul plecase luni dimineata sa ajunga la job (nu avea conced) si numai ce-a ajuns acasa si a aflat ca unchiul sotului (54 ani) se simtea foarte rau de cateva zile si nu vroia sa mearga la spital. Cumnata i-a dat instructiuni sa-l duca cu forta si l-a dus la Fundeni. L-au internat si i-au facut ceva analize si teste, iar miercuri dimineatza cica ar fi zis doctorii ca are cancer in ultima faza, metastaza, si ca ar mai trai 2 luni
. Soacra-mea si sotia lui fac cu schimbul la spital si stau cu el cu randul, si soacra-mea e deja super obosita. Drept urmare, cumnata-mea trebuia musai sa ajunga acasa sa o schimbe pe soacra-mea (adica maica-sa). De miercuri incoace i-au tot facut analize, endoscopie, colonoscopie, etc iar maine ar trebui sa-i dea diagnosticul final. Eu inca mai sper sa nu fie asa cum au zis miercuri, pentru ca nu inteleg de ce au continuat testele daca stabilisera ca e pe moarte. Ce sa zic, nu eram apropiati (de fapt nu il placeam deloc, ca sa fiu sincera
- pentru ca a facut in viata niste lucruri pe care eu nu le pot intelege, cum ar fi sa nu-si vada fata de la 1 an de cand a divortat de mama ei si pana in prezent, cand ea are un baietel de varsta Ilincai si el nici nu cred ca stie asta), dar oricum imi pare rau pentru el. Insa problema e ca bunica sotului, la care tinem si eu si Matei mult, daca va afla ca fiul ei o sa moara, siguuur va muri si ea de durere
.
Acum fug la nani, dar maine o sa va spun si cum a fost la Rucar.
A, sa nu uit: joi am pus pe picasa pozele oficiale de la ziua Ilincai. Din cauza datei, nu sunt intre primele albume, asa ca probabil nimeni nu le-a observat
. Recuperarea lor a costat 110 ero
si a durat 1 saptamana (la o firma specializata in recuperare date). Dar bine ca le am!
O sa pun si poze de la Rucar, maine poate.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
atb spune:
Anka, si noi va trimitem pupici!
Sa folosesti la maximum si spre bucuria sotului achizitia de la Triumph!![]()
Camy, sa te interesezi de toate detaliile de caruciorul Pierre Cardin, cumnata-mea are unul si mie una nu-mi place deloc, sunt multe chestii pe care le-am vazut in comparatie cu cel de la Chicco pe care-l avem noi, ca de exemplu, cand si l-a cumparat (inainte de a naste, Nicholas avea pe-atunci cam 10 luni), am incercat sa-l pun pe Nick in el si... era deja f stramt pentru varsta lui iar picioarele ii atarnau deja afara; apoi, cu toate ca manerul e flexibil pe-o parte si alta, in primele luni, cand il duci cu fata la tine, tractiunea e pe rotile din fata, adica alea din fata sunt fixe, se misca doar alea din spate ceea ce mie mi s-a parut f greu de manuit, n-am putut sa fac zece metri liniari cu el, mi se ducea in toate directiile plus ca e mult mai greu. si inca o chestie ce nu mi-a placut a fost manerul acela acoperit parca cu burete, iti transpira palmele pe el. Eu nu vreau sa te descurajez, paote nici macar nu e acelasi model pe care l-ai vazut tu, insa ti-am enumerat cateva chestii la care e bine sa te uiti cand cumperi un carucior. Si inca o chestie importanta: daca stai la bloc cu lift, masoara deschiderea usilor liftului, si apoi masoara si distanta dintre roti, sa fii sigura ca iti intra in lift, am auzit cazuri in care au dat zeci de milioane pe carucioare care aratau ca niste navete spatiale, dar ae trebuit apoi sa le lege cu lacat si lant undeva la parter in casa scarii ca nu le-au intrat in lift, si-ti dai seama ca si asa stai cu stresul ca ti-l poate fura careva. Gata, hai ca m-am lungit, iti doresc bafta la cautat si sa-ti gasesti unul pe placul tau !
Capri, ce bine ca ti-ai recuperat pozele, scumput dar a meritat!!! superbe pozele!
Am vazut si celelalte poze noi, am comentat pe-acolo. Pupici pepenasilor nostri scumpi!!! 
Adriana
7+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ana_a spune:
salut!Cu buna dimineatza!!
Matei este bine, creste
vrea numai de manute, motiv pentru care nu prea mai am timp de nimic alceva. Acum inca doarme.
monalac, parca tu ai avut probleme dupa vaccin la Codrin. Vreau sa iti spun ca la 6 zile dupa vaccinul ROR Matei a facut febra mare, 2 zile. As putea sa zic ca si inainte cu o zi sa-i pun termometru el era usor febril insa dat fiind ca era fff cald am zis ca poate este usor fierbinte de la caldura...insa miercuri dimineatza era si usor indispus asa ca i-am pus termometru - 38,9 rectal. I-am scazut greu temperatura, abia dupa un supozitor de novocalmin plus nurofen a cedat, insa peste noapte a facut febra si mai mare, nu i-am luat-o ca nu am vrut sa-l trezesc, dar la cat era de fierbinte si gemea prin somn, clar era mult mai mare. Nu am fost la dr, pentru ca a scazut cu nurofen, a mai facut si joi febra, dar noaptea deja era mai mica si vineri era mult mai bine. Joi seara am zis, hai sa sun totusi dr de familie, sa interb.... mi-a zis ca e de la dinti
ca nu se poate sa fie reactie la vaccin la o saptamana dupa ce i la administrat....no...nu stiu ce sa mai cred... eu imi amintesc perfect de cand ia facut alta dr ROR-ul la Stefan si mi-a zis clar ca daca la o saptamana dupa vaccin o sa faca febra+o eruptie usoara(posibil dar nu obligatoriu) sa stau linistita ca este reactie la ROR. In fine....a trecut, eu sunt convinsa ca a fost de la vaccin, m-am rastit nitel la dr pentru ca ma enervat cu textul "din cati copii am vaccinat eu nici unul na facut reactie la ror dupa o saptamana" chestie care ma enerveaza....de parca ea vaccinase toti copii din lume.
Acuma, habar nu am daca asa o fi, daca ror-ul poate da reactie (nu obligatoriu la toti copii) la 5-6 zile dupa vaccin, insa la el asa a fost, la Stefan nu am avut asa ceva. Dr ma chemat vineri sa-l consulte, dar nu m-am dus, pentru ca copilul nu avea nimic deosebit, inafara de febra, care vineri deja trecuse....ma trezeam dupa cum ii este obiceiul cu plasa de medicamente, inventa ea un diagnostic pentru ai administra augumentin sau ospamox...
In fine, m-am descarcat si eu, mi-am dat seama ca nu-i de treaba dr, dar pana gasesc una de treaba merg in continuare la cab privat la pediatra care nu mai primeste copii la clinica pentru ca are prea multi....
Matei face si pasi singurel, aseara parca mai mult a mers singur decat cu mine, prin casa, numai ce-l vad ca merge dintr-o parte in alta pe picioare
se mai dezechilibreaza dar e super haios!
Are in sfarsit si un cuvant - singurul descifrat - care il foloseste cu intentie
- cahh - care inseamna pisica! Si cand vede matzele in curte striga tare : cah!!!cah!!! este super dulce si haios. In rest, numai ingg si ingg si arata cu degetul. Banuiesc ca ar mai fi unul
- tata - care inseamna papa dar nu-s chiar foarte sigura.
si eu ca si anka, ii dau sa guste cam tot ce mananca Stefan, exceptie ciocolata pe care il pus sa o manance in alta parte....uneori vine Stefan anume, parca sa-i faca in ciuda/pofta si ii distrag atentia celui mic cu alceva. In rest...oricum nu prea putem manca ceva fara sa nu guste si el...este un pofticios fara pereche, greu ne-am obijnuit cu chestia asta, dat fiind ca Stefan nu a cerut niciodata de pe masa, nici acum nu-i curios ce mancam noi, adultii ![]()
capri, iriss, mai3 si alte cateva fete, vazut pozele, minunati copilasii!!
O zi buna tuturor!si sa auzim de bine!
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
vias spune:
o sa-mi iau eu si carucior...nu raman fara....![]()
Acum cautam impreuna cu Simona(struluta) prin Hu..ca-s muuuuuuuuuuuuuuult mai ieftine...si mergem pe chicco 

...ca na...am si eu bazdacii mei...
Ei...pana la urma o fi si pt noi un carucior pe lumea asta, nu?
ATB multumesc pt sfat...atunci renuntam Simo la marca asta...oricum era ultima varianta...mai bine Chicco..![]()
O saptamana usoara! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE