Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Nasol cu reactiile astea la vaccin, din fericire Ioana nu a avut nimic.
Am vazut si eu pozele noi, foarte frumosi toti pepenasii nostri!!!
Am pus si eu niste poze mai noi cu Ioana.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am intrat scurt sa va spun ca am pus poze de la petrecerea de 1 an si turta,apoi la sfarsitul albumului aveti poza cu denisa tunsa scurt , nu mai este pletoasa, dar creste.
Va citesc dar nu mai am timp de scris.
Pupici de la noi.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ana si mie mi-a zis pediatra ca numai la 4 ani mai primeste vaccin. Eu tare m-am bucurat! Am avut totdeauna emotii cu vaccinurile, ca am tot auzit de fel de fel de reactii, de la febra la tetrapareza sau mai stiu eu ce...brrrr, eu nu-i mai fac nimic in plus!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni nu mai arata a bebe si o sa iti ia ceva timp (nu f. mult) sa te obisnuiesti.
Ai ramas tu cu imaginea aceea si acum privesti cu noastalgie in urma, nu ramane de facut decat un singur lucru....alt bebe

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am intrat o fuga sa va pup si sa le urez pepenasilor sarbatoriti la multi ani, si desigur sa va spun ca mi-am schimbat semnatura!
poate zilele astea o sa intru sa va pove ce mai facem...

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DMA,felicitari pentru baietel, o sa ai pereche! Doamne ajuta sa fie bine!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Wow dma sa vi se nasca sanatos baietelul!
Ce zice tati ca va avea pereche? La nume v-ati gandit?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dma super felicitari pt bebe baietel!!!

Camy ma bucur ca ai griji legate de carucior!

deci,fusei la mare...sunai una bucata BOTI care ca de obicei nu a raspuns apoi mi-a demontat Maria telefonul si nu mai shtiu ce s-a mai intamplat,dar m-am intalnit cu madam Diarux,care cum zicea si Kimmy e nene o slabanoaga,adiq fomeia nu avu burta vreodata,tre sa se ia de mana cu SUN...Andrei e super tare,vorbicios si foarte prietenos si clar are o slabiciune pt blonde,era putzin cam turmentat si exersa mersul...din pacate ploaia nu ne-a lasat sa petrecem prea mult timp impreuna,dar mai sunt si alte ocazii

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Nici Ralu nu a avut vreo reactie de la vaccinuri si le-am facut pe ambele in aceeasi zi.
dma felicitari,ma bucur ca vei avea un baietel.
Ma duc sa vizionez pozele noi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

DMA felicitari pentru baietel, sa stea acolo la mami in burtica 40 s si mai sa aibe o nastere usoara!!!

Am si eu o intrebare... nu-i asa ca daca bb2 se naste inainte ca bb1 sa implineasca 2 ani intram dintr-un concediu intr-altul si beneficiem de aceiasi 85% pe care i-am luat si pt bb1?

Adriana 7+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput