Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Fetele, va pe toate! Multumim pentru vizionarea pozelor oficiale de la 1 an . Scumpa a fost recuperarea lor, dar nu mi-as fi iertat-o sa nu le iau daca s-au putut recupera. Asa ca am inchis ochii si am scos banu' .

Dma, felicitaaaari pentru baietel! Super ca o sa aveti pereche . burtica.

Camy, si burtica ta si sper sa gasesti caruciorul perfect pentru Flavius.

Noi azi am facut febra 39 cu 8 . De dimineata a refuzat mancarea, si desi facuse kk la trezire, a mai tras unul in pampers dupa masa nereusita, de-ti muta nasul; apoi a adormit, desi nu era deloc ora ei (ea doarme dupa pranz) si a dormit vreo 2 ore cand s-a trezit ca a sunat telefonul; la pranz a mancat cu maaari rugaminti ceva mai mult de jumatate de portie si apoi am pus-o la san si dadea iar sa adoarma si pe minut ce trecea mi se parea ca e din ce in ce mai calda. Nu a lasat tzatza din gura, cum o scoteam scancea si apoi dadea in plans; problema e ca nu papa, doar morfolea sanul, de am rani deja. La ora 18 i-am luat temperatura si avea 39 cu 8 la subratz . Asa ca am bagat-o repede la dus, intai mai cald si progresiv am racit apa; dupa dus ne-am sters si am luat 5 ml de calpol. Febra a scazut, insa nici seara nu a papat nika. Si in continuare imi pare ca nu trage lapte, desi sta agatata de san de m-a disperat deja, asa ca mi-e cam teama sa nu se deshidrateze. Ea nici nu bea apa sau altceva, serveste numai san sau mai merge cu lingurita sa-i dau zeama de supa sau cereale cu lapte mai lichide, dar acum a refuzat orice am incercat sa-i dau. In gura ei nu ma pot uita, ca nu ma lasa, sa vad daca iese vreo masea, ceva. Sper sa trecem noaptea cu bine.

La Rucar a fost ok in mare. Am urcat si pe munte cu Ilinca in marsupiu, de doua ori chiar . Una din drumetii a avut o portiune grea de tot, de urcat pieptis printre copaci, de trebuia sa ma tin de radacini si pietre cu o mana (cu cealalta tineam strans de fata ). Sotul nu a urcat, ca lui nu-i place sa urce . Dar au urcat si Matei cu verisoara lui de 5 ani jumate. Pe verisoara o tinea cumnatul in carca insa , iar pe Matei il tinea de mana cumnata, sa nu alunece si sa cada cumva, si il mai impingea de fund in sus pe portiunile grele (eu nu aveam cum). Cand am ajuns sus, nu ne venea sa credem ca am reusit sa urcam pe acolo cu 3 copii dupa noi. Copiii erau insa extaziati ca au reusit sa urce si ziceau ca a fost o super aventura, desi au obosit tare si le-a fost greeeu. La coborare am avut noroc ca am gasit alt drum spre sat, muuult mai usor - ziceam noi ca era mai de pensionari, asa . Pe Ilinca am si alaptat-o mergand pe munte .
Eu ma asteptam sa manance bine acolo, la aer curat. Ei bine, numai pranzul il manca bine, adica un borcan de 190 ml de piure de legume cu carne, facut de mine, in care ii mai puneam si smantana cand nu mai vroia sa pape si asa reuseam sa-l terminam (acasa nu manca atata, ci vreo 150 ml). Dimineatza manca cam jumate de borcan de 130 ml de fructe si un pic de iaurt (inainte de plecare, manca unul intreg sau macar 100 ml), iar seara manca sub 100 ml de apa facuti cu cereale, cred ca 80 in cel mai bun caz (acasa manca 120). In schimb, am descoperit ca-i place zmeura , culeasa si mancata direct din tufa . Dupa urcusul de care va ziceam mai sus, in poienita din varf era si un zmeuris; am cules zmeura si i-am dat si ei; la inceput nu a vrut, dar apoi a mancat una si a mai cerut una; si tot cerea, de a mancat destula. Noroc ca avem si in curte cateva tufe. Asa ca mergeam zilnic sa cautam daca s-a mai copt ceva zmeura si o manca direct din tufa, cum o culegeam. Pacat ca nu era prea multa .
Poze de pe munte, puteti vedea aici. O sa las albumul public cateva zile, pana le vedeti.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Capri, pupam Ilincutzu febricios sa se faca bine!
Vazut pozele de la Rucar, superbe!!! Ia zi cate kg ai acum madam? Ca pica hainele de pe tine.

Adriana 7+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna dimineata fetele,
am intrat pentru trei motive...
1.sa urez pepenasilor de pana acum La Multi Ani fericiti!
2, care e de fapt pe primul loc, dar l-am pus pe doi ca e in prdine cronologica (ma explic sa nu ma omoare sormia...) LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUULTIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIII ANDREI DE SORMIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AKA JINEREMIU! da nene, am cel mai kashtok jinere, e dashtept, frumos, smeker si tandru. Tot ce vroiam pentru fii-mea. deci, sa tfaiasca 1000 de ani si sa o fericeasca pe ma-sa, ca poate mai scapa asa de la spitalul de nebuni....Desi.....(in fine...asta e alta discutie....)
3. Pun pe picassa cateva poze cu o idee despre albumul de fotografii de care v-am vorbit... Una peste alta, as vrea tare mult sa imi spuneti cum e prima impresie. Pozele sunt pentru 2 pagini, adica cum ar fi o carte desfacuta(deci fiecare poza reprezinta 2 pagini). Albumul va avea mai multe pagini, insa ma intereseaza daca directia pe care am luat-o va place. Vor fi pagini cu zana maselutza, si toate zanele si ursitoarele care aduc in viata copiilor nostri lucruri noi(primul craciun, primul pasti, botezul)in primul an. Ceea ce ma intereseaza este daca vi se pare o idee originala si neasteptata...si mai ales...daca ati cumpara un asemenea album... Binenteles ca exista loc pentru cateva cuvinte despre fotografii... Patratele sunt de fapt locuri unde se vor pune fotografiile. V-ar placea sa fie dreptunghiuri sau patrate, sau si una si alta? Colajele sunt facute de un prieten bun, arhitect, pasionat de pictura de toate felurile...Mie una mi se pare ca a inteles masajul care vreau sa il transmit, desi e mai greu, pentru ca nu are copii. Are insa un sufleeeetttt.......
Astept cu maaaaaaaaaaaaaare nerabdare feedback-uri....
Va pup pe toate..ma duc sa pun pozele...
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

My heart leaps up when I behold
A rainbow in the sky:
So was it when my life began,
So it is now that I am a man,
So be it when I shall grow old,
Or let me die!
The child is father of the man.." William Wordsworth
Carmenela

Mergi la inceput

Atbeule, am 47 acum, ca am mancat multe clatite cu gem la Rucar si am pus un kg pe mine intr-o saptamana. Facea cumnata in fiecare zi, pentru ca nepoata-mea nu mananca oua si nu bea lapte de tara, asa ca noi cumparam din sat de la vecini si facea cu ele clatite ca sa manance macar asa produse bio . Da' tu nu te mai gandi la silueta acum, daaa? Mananca bine sa ai de unde da jos cand alaptezi, sa nu ajungi ca mine de slaba . Pupam tare burtica.

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

Mergi la inceput

Mdea......am uitat parola pentru picassa....Si sormia nu e pe aici sa o frec pe ea la cap...uf.....
Ma senilizez...Rogu-va...aveti mila de o baba dementa....
Uf....pup u

A rainbow in the sky:
Or let me die!
Carmenela

Mergi la inceput

Ok, don't panic, don't panic...mi-am adus aminte ca am primit-o PM...deci am reusit...
Pliz...spuneti-mi ce credeti si fara jena, criticati, sugerati...samd...
Pup u.

A rainbow in the sky:
Or let me die!
Carmenela

Mergi la inceput

Iar a facut febra maaare . S-a trezit scancind pe la 1 si refuza sanul. Am bagat-o urgent la dus ca mi se parea ca-i frigea capul rau, nici nu am mai stat sa-i iau temperatura. Apoi i-am dat 5 ml nurofen, mai mult cu forta, ca nu vroia neam sa-i ia.

Carmen, incerc sa ma uit pe poze, numai sa adoarma fata.

La multi anisori Andrei !
Profa, sa-ti traiasca baietul si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lume!

pup you all,

Mergi la inceput

Toma Paul de Mitzi!
Turturica si Ralu79,
Sanatate si bucurii nenumarate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Andrei Tudor de diarux

Toma Paul de Mitzi76

Ralu79

turturica

O viata senina plina de flori!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ooooooooooo madam Carmenela!
Ce mai faci breeee??? Sa inteleg ca ai de furca cu nebunii???

Hai ca bag un oki sa vaz ce ti-a copt mintea

Aaaa si cate o pentru fiecare, sau doo...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput