Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

despre carucior...acum am vb cu Simona sper sa ma rezolve ea... cu un Chicco, normal..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

sarbatoritilor zilei Mihnea si Carissma!

Ma ingroziti cu reactia la ROR-ul asta. Noi l-am amanta pe 26 si sper sa fie bine pana acum nu am mai avut reactii la vaccin.
Cand e vorba de febra si spital deci dr nu stau pe ganduri si dau antibiotic fara sa se streseze ca sa nu se complice.
Noi am facut 2 zile febra cu puncte de puroi in gat si nu i-am dat decat nurofen si paracetamol supozitor. Sun o colega a sotului de la urgente pediatrie sa cer o parare si imi zice clar antibiotic si i-am multumit frumos si am zis pas. Bine ca am stat cu morcovul in sa nu se complice treaba dar am trecut cu bine doar cu anitermice. Dupa am vazut cazul la tv cu o fetita de 6 luni cu amigdalita care s-a stins m-a cam apucat jalea
Pana la urma e optiunea fiecaruia dar nu stii efectiv pana unde poti indinde coarda si sa nu le dai. Eu am cam fortat nota dar astept iarna cu teama.
Nu va zic ca i-am dat Imunogrip si Plantusin( o apucase si tusea)si mie mi s-a parut ca de la astea i-a trecut .

Faina istorisirea cu vanzatoarea lui Anka. Pe mine de obicei daca ma enerveaza comporamentul nu cumpar nimic dar nu am gasit inca ceva ce sa imi doresc cu ardoare si sa nu gasesc in alta parte.
Am luat si noi niste hainute de la reduceri de vara desi mi se pare un secol pana la anul
Am fost si noi la tara la bunica sotului si s-a indragostit Sra de vacuta. Acum toata ziua zice " muuu" si face botic asa de imi vine sa o mamanc e simpatica

Kimmy bine ca v-ati simtit bine la mare!
Maitreyi bine ati revenit la batarnul Iasi!

bolnaviorii sa le treaca!

O zi buna la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI!
Mihnea

LA MULTI ANI!
Carissma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Reactie la ROR si Miruna a avut. Eu am uitat de vaccin, dar cand am vazut ca tot face febra (nu mare, cea mai mare a fost 38.33 - asa arata termometrul) am sunat la pediatra si mi-a spus ca e reactie de la vaccin, ca aceasta apare la 5 -10 zile de la vaccin, si s-o sun daca febra nu cedeaza la antitermice dupa 2 zile. Febra a cedat, dupa a facut si o eruptie, e plina de bubite, chiar vroiam sa sun azi sa vad ce-i cu ele, dar daca ziceti ca si asta e reactie, mai astept, sa vad daca trec. De scarpinat nu se scarpina, febra nu mai are.

LA MULTI ANI MIHNEA SI CARISSMA!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: MAI SUNT PEPENASI LA CARE LE-AU IESIT PREMOLARII?? Ca la Miruna i-s umflate gingiile jos (stanga si dreapta) de aproape o luna si inca nu au iesit! Asa greu ies de obicei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Reactia la ror la Andreea s-a manifestat doar prin niste bubite asemanatoare cu cele de caldura. Au aparut prin a8a zi si nu are decat pe maini. N-a facut febra sau altceva, sper ca a scapat.

Mergi la inceput

Ioooi, maitreyi te-am prins!!! Acu am vazut pozele!! Ati fost la Tg. Mures si nu ai zis nimic....ntz ntz ntz! Poate data viitoare cand mai veniti, ne vedem, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am ajuns si eu la zi cu vizionatul pozelor! Am vazut fetite si baietei scumpi foc! Ce mari au crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Despre vaccinLa Matei nu au aparut bubite deloc, are cateva pe spate langa gat zic eu...de la caldura, desi ma mir si de alea ca doar numai dezbracat umbla...dar nah... habar nu am. In rest, a avut numai febra 2 zile si 2 nopti.atat. Deci mai sunt mamici la care li sa spus ca ROR-ul poate da reactii la 5-6 zile de la vaccin....acest lucru ma indeamna sa ma duc sa comentez cu prima ocazie cand intru in cabinet...poate imi trece furia pana atunci, sa dea DD sa nu mai merg pe acolo degraba. Eu nu am fost la medic pentru ca Matei era bine, nu avea nimic suspect, inafara de febra, daca vedeam ceva neregula la el sigur consultam dr insa asa... nu stiu, am inceput sa am incredere in instinctele mele . La TV nu ma uit, ca nu vreau sa vad/aud de tot felul de cazuri cu copii fff bolnavi, evit pe cat posibil sa-mi fac scenarii de genul asta cu pruncii mei.Asta pentru sanatatea mea mintala

Cica pana la 4 ani nu mai are de facut nici un vaccin....ca ala de la 2,6 ani sa mutat la 4 ani. Asa o fi?Habar nu am....si nici nu-mi bat capul ca io alte vaccinuri nu-i fac, decat cele musai si obligatorii.... Pentru varicela nici nu ma gandesc sa vacinez copilul, Stefan a avut varicela in luna iulie, la 3 ani si a trecut cu bine, nu mi sa parut un capat de tara ca nu l-am spalat atata timp, nici el na fost curios... era si in plina iulie si caldura mare si tot a trecut zic eu...usor, am si uitat!! Asa ca nu vreau sub nici o forma sa mai intep copilul cu cine stie ce vaccin, care oricum nu este pe viata, in plus nici nu as vrea sa faca boala cand este mai mare...il las in pace. Zona zoster este urata si ea, eu am avut, prin clasa a VII-a, m-am pricopsit cu ea in vacanta de primavara la bunici, a fost nasol de tot, dar a trecut, si cica nu are nici o legatura cu varicela, eu avusem varicela de copil. Nu stiu sa fie vaccin pt zona zoster, dar si sa fie, eu tot nu-i vacinez. Eu sunt convinsa ca am copilasi sanatosi, capabili sa treaca cu bine peste orice boala asa ca spun NU convins vaccinurilor, oricare ar fi ele. Dar nu e musai sa va luati dupa mine, nici sa dati cu rosii....

Iza, nasol cu diareea, sa stii ca azi dimineatza m-am trezit si eu cu diaree si abia acum m-am prins de unde era.... am baut o sticla de tedi ramasa de la amiaza, primise Stefan de la mama si na baut-o pe toata, asa ca seara am vrut sa spal sticla si am baut eu juma de sticla ramasa....nu era la frigider... acum mi-am facut ceai de menta cu smecta si sper sa ma dreg. Ma bucur in sinea mea ca na baut-o copii.

Matei are 4 dintisori si inca nu pare sa mai iasa ceva, dar nu-i nici o graba, or iesi ei pana ii schimba

Ma duc sa incarc si eu pozele la carrefour si sa ma ocup putin de Stefan cat doarme harciogul.

O zi buna tuturor!!!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FLO hai ca m-ai facut sa rad, te asigur ca e PURA iluzie optica plus sutien cu buretei, ca eu am 2 cirese, de aia nici nu se fac bretele, ca nu e material... Am pus numai poza aia ca in rest mi se vad colacii de salvare de la burta, am zis ca in veci nu mai fac poza in costum de baie, pe langa grasime mi-a ramas si atata piele atarnanda pe burta de parca am avut tripleti Eh, dar asta este, rezultatul final merita, doar ca ma apuca depresia cand ma uit in oglinda...

Multumim de comentariile frumoase de la poze? Si mie mi-e dor de zulufii lui Luca, insa trebuia tuns ca tare transpira, plus toata lumea care nu-l cunostea credea ca e fetita si a ajuns sa ma enerveze... Asa tuns mi se pare si mie ca arata mai mare ca varsta, dar si mai slab, parca cu zulufi arata mai grasut.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput