Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabinush, la multi ani cu multe bucurii, fericire, realizari pe toat eplanurile si o familie unita si minunata! Faina praji ti-ai tras de ziua ta! Ce mai ai pe "bucket list"????

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Am uitat sa zic La Multi Ani si pt Bobo si pt Ricea!!! Sa traiti fericiti alaturi de familia superba si sa aveti parte de multe bucurii, sanatate si succese!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Adimercedes, felicitari sotului pentru alegerea facuta. E mare lucru, pe criza asta. Dar acum are responsabilitati crescute, maine-poimaine se mareste familia si trebuie sa fie pregatir si financiar .

Papanash, multumesc.

Bine ca ai descoperit de la ce sunt bubitele. Sa ne tii la curent cu rezultatele analizelor.

Pana la urma ce ai rez cu udatul hainelor la gradi? Ai apucat sa pov cu directorul? Sau te-ai multumit cu explicatia cu furtunul?

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Celia,

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Vesti noi: ieri a inceput Lisa "cursul" de muzica - grupul de muzica, mai bine zis. Aveam serioase indoieli ca va rezista locului pe durata lectiei (35-45'), mai ales ca lectiile se tin in acelasi loc unde e si grupul de joaca si sunt acolo tot felul de jucarii (daca v-ati uitat la poze, stiti despre ce vorbesc).

Insa am ajuns si a fost acaparata de profa de muzica, a privit cum isi acord chitara, apoi i-am aratat o toba mare, i-am spus ce se va intampla etc.

A stat extrem de cuminte, curioasa si atenta pe toata durata lectiei. Nu a interactionat mult in sensul sa bata din palme, sa scuture clopotei si panglici si ce a mai fost de facut, dar s-a multumit sa dau eu din mainile ei pt ea . La final a primit un CD cu cantecele ce se vor canta pe parcursul celor 9 sapt de curs. A mers la profa si ia zis "fechiu" si "bye-bye".

Aseara am avut sesiune de muzica si dans. Am ascultat Cd-ul in masina, apoi l-am luat in casa. Acasa a fost total alta! A topait, a dansat, a batut din palme, a tropait, a sarit, a scuturat clopotei, a dansat cu papusa etc. Nici sa gatesc cina cum trebuie nu am apucat!

Per total sunt ff multumita de cum a debutat toata experienta. Sunt curioasa sa vad ce va fi saptamanile viitoare, insa sper ca va fi atenta in continuare si va interactiona tot mai mult pe masura ce se obisnuieste cu ritmul lectiei, cu profa, cu copiii etc.

In plus, a primit tatal meu viza, si ii cautam bilete pt sapt viitoare. Are viza pe 1 an de zile, acum sa vedem cat rezista sa stea prin zona. Din pacate, mama nu poate veni din cauza serviciului si proiectelor de moda solicitante, asa ca ne vom descurca asa.

Si vroiam sa va zic ca am descoperit ca mananca mai bine daca ii dau mai des, decat daca ma chinui sa ii dau 3 mese clar delimitate pe zi. E greu, sper insa ca e doar o perioada trecatoare.

Revin cu detalii pt cine e interesat.

Ma duc sa incerc sa o culc pe Lisa - acum asculta CDul de la cursul de muzica si rontaie stafide.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aloooooooo!?!?!?

Ce-i cu voi suratelor?
V-a bagat Sabinutza sub masa pe toate?
Sau nu va puteti tarai pina la computador?
Hmmmmmm....
Hai ca ma indur si dau io o mare neagra si tare,dulce si slaba,cu rom/frisca/milk.....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sabinutza Y
Ce bb-lina mogalneatza hotarata ai tu acolo
Auzi la ea:60 ml laptic la primul supt!!!!!E excelent mamico!!!
Mai aveti de trecut hopul cu greutatea si vei fi cea mai implinita mamica(esti de fapt) !!!!!
-am Erikutza cea frumoasa si cuminte

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna de pe litoral. In mailul comun gasiti o prietenie la malul marii...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Papanashooo,pai s-a cam prins ca am aflat de ele si le-a scos intr-un we

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Buna de pe litoral. In mailul comun gasiti o prietenie la malul marii...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Vaaiiii,manca-i-ar mama de papanashi

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput