Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Andreea, Cecilia, ,ce frumos ca v-ati intalnit!
Adi, am primit 2 cadouri extra, unu stiu ce sa fac cu el, altu nu![]()
un obiectiv de 30 de mm (Radu de Picea stie ce-i aia...deci 31 cu diafragma 1.8, pentax Limited, asa sa-i spui, da?
)
si o begonie uriasa ope care nu stiu sa o ingrijesc, dar acuma trebuie sa caut pe net ce si cum, daca are cineva sfaturi...
Sabinutza, vaaai, mi-au dat lacrimile citind! Poate ii convingi sa ti-o dea mai repede acasa....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Venit si eu de la un consult semiginecologic. Zic semi pt ca eram la ciclu si mi-a facut doar o ecografie. De ceva timp sub buric, imediat sub piele simteam ceva tare. Am observat ca ma durea la ciclu.Drept urmare ma duc la dr Tarig, sa vedem. Se uita si ramane mirat. Mai intra o doctorita ( a fost mana a doua la cezariana mea), care la fel nu stie ce sa zica. CIudat, ciudat imi tot ziceau. Seamana cu un glanurom, dar nu stim ce sa zicem, Cert e ca e o formatiune dura, pe planul muscular....
. Trebuie ori sa ma desfaca acum, ori la o urmatoare cezariana. Tumoare cica nu poate fi, ca ar fi avut alta consistenta. Mmmmm, ciudat....M-a chemat dupa ce vin din concediu la recoltat secretie si Papa, iar chestia asta de urmarit....
Maine ma duc si cu Cris la Palicari. Stie cineva unde e policlinica Batistei???? Mai tuseste seara, nu rau, dar sa plec impacata in concediu.
In rest incerc sa-mi culeg moralul de prin colturi si sa ma pretesc de conediu.
danuta36 spune:
Salutare!
Papanash bine ca-s numai bubite de la caldura,alea trec repede...ale lui Miru se vindeca greu,unele au si putin lichid.Acum,mai nou s-a stricat la burtica si a avut numai scaune moi,am fost si i-am luat Smecta si Hidrasec
Aniast faina intalnirea papanashilor 

Andreea sanatate multa!
Marunzika spune:
Sabina
fericire si numai bucurii si realizari pe toate planurile!
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
hello,
maine e intalneala ? eu o am pe tanti menajera maine, e prima zi si n-am cum s-o las singura, pot sa vin dupa ora 5.30-6, cu Adi direct de la gradi. Sau poimaine ?
Bebeka, merci, am notat telefonul, o sa sun.
Aniast, imi plac cei doi papanasi pudici, dar vad ca si mamicile-s pudice
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
am pus la foc o supa de rosii, ma mai gandesc daca o fac cu galusti sau taitei.
Danuta, si daca are tot bubite de la caldura fata ? ai facut analizele si la alt laborator ?
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Sabinutza Y, felicitari Lisei papacioase! Cred si eu ca esti fericita si emotionata!
Andreea, tinem pumnii sa fie bine totul! O meriti!
Adi, feliictari pt cursul de muzica, asteptam celelelate impresii. Suna tare bine!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+
Celia spune:
Buna,
Devylla, felicitari Lisei puternice si papacioase. Sa pape bine si sa ia in greutate sa vina cat mai repede in sanul familiei.
Adi, felicitari si Lisei mari, e o fetita ascultatoare si rabdatoare. Succes la noul curs. Asteptam povestirile tale interesante. Multumim.
Andreea, sanatate multa si sa te bucuri de concediu .
Papanash, Danuta , sa le treaca cat mai repede bubitele piticilor.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
papanash spune:
fetele, vedeti ca circula un virus naspa pe mess.
e ceva cu michael jackson, nu deschideti linkul indiferent de unde primiti, infesteaza toate adresele pe care le aveti .
( 02.10.2007 )
luy spune:
La multi ani, Sabina ! 
Sa-ti fie viata plina de armonii ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )