Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash fetele, vedeti ca circula un virus naspa pe mess. e ceva cu michael jackson, nu deschideti linkul indiferent de unde primiti, infesteaza toate adresele pe care le aveti . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
De-aia mi l-ai trimis si mie ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Sabina, ce cadouri misto ai primit !!! Cred ca v-ati simtit bine, de-aia s-au iubit copiii (am si eu o intamplare de aseara, n-am timp acum de pov. e tare !). Cu floarea nu stiu, gasesti pe net.
Devilla, m-ai impresionat cu alaptatul, poate plecati impreuna acasa .
Roxali, pai eu despre asta iti spuneam, ca au dat faliment, nu trebuia decat sa te duci la blue-air cu biletele, nu sa cumperi altele,plateai numai taxele de aeroport.Prin ce zona esti in bucuresti ? vreau sa va vad, da de veste.
Marunzika, ce mai faceti ? va pregatiti de concediu ?
Carpatina, nimic ? ocupata la job, sper.
Adimercedes, eu daca as avea timp as aduna tot ce-ai scris de 2 ani despre Lisa si as face o carte pt parinti. Asa frumos si documentat spui totul, emani calm si multa empatie .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
Stati sa culc copilu' si revin sa discutam despre intalnirea de maine.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Textilista sefa, ce mai faceti voi ? Cum mai e cu burtica, ai aflat vesti ?
Roxana, no news is good news ?
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luy
De-aia mi l-ai trimis si mie ? Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
se trimite automat la toate adresele. Eu am facut imprudenta sa-l deschid

( 02.10.2007 )
papanash spune:
io plec la gradi, pupici si pe curand.
Teo, ce face Mihnea ? mai zi-ne despre voi, doar apari si dispari ?
Danuta, eu cred ca e de la caldura si la voi, Arata exact la fel . n-am gasit decat prima crema, ii dau deseara cu ea. a doua o sa o caut maine.
( 02.10.2007 )
luy spune:
Hai ca fata mea e plina de energie, de cateva zile m-a capiat. Nu a dormit deloc de azi dimineata ( e drept, s-a trezit la ora 10.30
) si nici nu are vreun gand in acest sens.
Bravo, devylla, pentru Lisa cea hotarata - e pusa pe fapte mari, vezi, se grabea ea sa va cunoasca de n-a mai avut rabdare sa stea in burtica. Pupam fetele frumoase din Japonia ! 
Vazut pozele Sabinei, se vede ca v-ati simtit bine. Le-ai dat si lor prajitura ? Sa stiu daca o intreb pe Bernix de era la fel de buna precum arata
. Mai, e asa de fin Gh, parca e surioara Degeticai
. Foarte mult mi-au placut pozele cu ei doi. Remarcat si domnisoara scolarita si rochita ei cu multe volane 
Si daca lumea se intalneste la munte, uite ca primim vesti si de la malul marii - aici desi am avut doar o poza, macar e formatia completa, ca apar ambele mamici
. Vacanta placuta in continuare !
Sa veniti cu amintiri frumoase !
Am reusit sa vad si pozele lui Luca ( le gasiti in emailul comun ). Tare mult a mai crescut, dar e la fel de frumos cum il stiam
. Imi pare rau ca vara aceasta nu ajungem la Constanta, mi-ar fi placut sa ne cunoastem. Dar n-au intrat zilele in sac, bunicii Mariei stau acolo si cu siguranta vom merge alta data. Mada, tu l-ai lasat sa se plimbe sigur cu barcuta ? Stia el s-o conduca ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash am pus la foc o supa de rosii, ma mai gandesc daca o fac cu galusti sau taitei. |
Eh? Care i-a fost soarta? Cu taitei sau cu galusti?
p.s. eu de supa de rosii cu galusti nu prea am auzit.. ori cu taitei ori cu orez...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luy, Sim, concediu placut! Drum bun si sa reveniti cu bine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Asaaaa.... Despre intalnire: initial ideea a fost de intalnire in Berceni, deoarece Roxali ajunge maine la verisoara ei, care sta pe la Piata Berceni. Si am zis sa fie pe undeva prin zona - mie imi convine pt ca este aproape de mine, daca Piata Berceni e totuna cu Piata Sudului, asa cum am gasit eu pe net.
In ceea ce priveste ora, Ali a fost atat de draguta si ne-a dat mana libera sa hotaram noi. Eu as prefera pe seara, sa se potoleasca arsita ( in plus, de dimineta trebuie sa merg sa fac ultimele cumparaturi pt vacanta ).
Am vazut ca Valentina ar prefera sa ne vedem dimineata...
Spuneti, va rog, cine mai vine si la ce ora poate - daca ne vedem dimineata sau seara. Ca banuiesc ca fetele cu serviciu nu pot veni decat seara. Greyeras, tu nu vrei sa vii ? Doar esti si tu in zona si poate mai uiti de probleme 
Tot Valentina a propus sa ne vedem undeva afara, sa aiba copiii unde sa se joace. Sincera sa fiu, eu as fi optat pt varianta cealalta, pt ca asa nu stiu cat o sa pot vorbi cu voi, va trebui sa alerg dupa nazdravana mea care se catara peste tot ( Erina si Teo stiu despre ce vorbesc
). Dar vreau sa va vad oricum, asa ca pana la urma e ok si sa mergem in parc. Sper sa coopereze cat de cat si Maria.
Stie cineva daca Piata Berceni e acelasi lucru cu Piata Sudului ? Pe acolo prin zona nu sunt decat parculete de-alea mici, printre blocuri. E unul langa benzinaria Agip, nu e prea ingrijit, dar are cateva chestii in care sa se joace copiii. Si nu e nici prea aglomerat, asa ca am avea unde sa ne desfasuram. Stiu si unele ingrijite un pic mai departe, dar in acelea se calca in picioare copiii.
Mai veniti voi cu idei.
Ma duc la baie cu Me, sa o curat de "etzii" pe care si i-a desenat pe picioare cu pixul - acu' jeleste la picioarele mele "baieeee!baieeee!!!" si ma trage de haine. Na, ca mi-a desenat si mie unul pe picior ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )