Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi, de la munte. Totul bine si frumos, doar ca Andrei a calcat azi pe o viespe si a avut piciorusul putin umflat. Acum i-a trecut, a si uitat. I-am dat zyrtec preventiv.
In rest a plouat si ne cam plictisim, noroc cu netul. Desi nici asta nu a mers pana acum.
Va pupacim, sper ca totul e bine la voi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina
sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Andreea11, multa sanatate, imi pare rau ca vestile nu sunt bune.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Nu prea pot sta conectata. Va pupic.
PS Papanash, Andrei va incepe gradi de la 1 oct, ca si Alex. Trebuia sa inceapa de la 1 sept, dar pentru ca avem concediu la jumatea lui septembrie se va mai amana.
Rox , mamica
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Asaaaa.... Despre intalnire: initial ideea a fost de intalnire in Berceni, deoarece Roxali ajunge maine la verisoara ei, care sta pe la Piata Berceni. Si am zis sa fie pe undeva prin zona - mie imi convine pt ca este aproape de mine, daca Piata Berceni e totuna cu Piata Sudului, asa cum am gasit eu pe net. In ceea ce priveste ora, Ali a fost atat de draguta si ne-a dat mana libera sa hotaram noi. Eu as prefera pe seara, sa se potoleasca arsita ( in plus, de dimineta trebuie sa merg sa fac ultimele cumparaturi pt vacanta ). Am vazut ca Valentina ar prefera sa ne vedem dimineata... Spuneti, va rog, cine mai vine si la ce ora poate - daca ne vedem dimineata sau seara. Ca banuiesc ca fetele cu serviciu nu pot veni decat seara. Greyeras, tu nu vrei sa vii ? Doar esti si tu in zona si poate mai uiti de probleme ![]() Tot Valentina a propus sa ne vedem undeva afara, sa aiba copiii unde sa se joace. Sincera sa fiu, eu as fi optat pt varianta cealalta, pt ca asa nu stiu cat o sa pot vorbi cu voi, va trebui sa alerg dupa nazdravana mea care se catara peste tot ( Erina si Teo stiu despre ce vorbesc Stie cineva daca Piata Berceni e acelasi lucru cu Piata Sudului ? Pe acolo prin zona nu sunt decat parculete de-alea mici, printre blocuri. E unul langa benzinaria Agip, nu e prea ingrijit, dar are cateva chestii in care sa se joace copiii. Si nu e nici prea aglomerat, asa ca am avea unde sa ne desfasuram. Stiu si unele ingrijite un pic mai departe, dar in acelea se calca in picioare copiii. Mai veniti voi cu idei. Ma duc la baie cu Me, sa o curat de "etzii" pe care si i-a desenat pe picioare cu pixul - acu' jeleste la picioarele mele "baieeee!baieeee!!!" si ma trage de haine. Na, ca mi-a desenat si mie unul pe picior Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Ne putem vedea si mai pe seara,numai timp frumos sa fie, totusi eu una as prefera intr-un parculet deoarece nu am nicio sansa sa stau linistita intr-un local cu atomicii dupa mine. Acum ce prefera majoritatea!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!
tomasa spune:
Eu as prefera seara fara copii, ca sa putem sta noi de vorba. Oriunde vreti voi si la orice ora. Oricum nu va luati dupa ce prefer eu, vin oricum numai sa fim bine
. In seara asta Tudor pare in continuare bolnav, sper sa nu fie nimic ca innebunesc. Maine merg sa-l vada iar cineva.
Luy, draga mea, daca hotarati da-mi si mie un PM te rog, pt. ca nu stiu daca apuc sa citesc forumul.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
mandarinutza spune:
Andreea11, policlina Batistei e chiar vis-a vis de biserica Batistei, la intersectia Calderon cu Batistei, daca vii pe Calderon de la Rosetti, la intersectie faci stanga si o sa vezi vis-a vis de Biserica o farmacie si policlinica in aceeasi curte. Daca vii pe strada Batistei dinspre hotel Intercontinental,mergi cam 100 m si cand vezi Biserica, traversezi
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Tomasa, sanatate multa lui Tudor, sper sa nu fie nimic grav
. Nu am stiut ca ai probleme cu el 
Iti voi trimite PM imediat cum stabilim ceva. Astept sa ma sune maine Ali si in functie de ceea ce zice ea, hotaram. Deocamdata vad ca numai Valentina e hotarata sa vina. Mai asteptam si alte doritoare din zona. Oricum voi posta pe forum locul si ora intalnirii.
Rox, iti doresc sa va simtiti bine cu totii la munte si sa ai si tu parte de putina odihna, macar
. M-am amuzat teribil citind relatarea ta despre amorul lui Andrei pentru Mickey Mouse, mi l-am si imaginat si nu m-am putut opri sa nu ma intreb cum ar fi reactionat Me in locul lui - probabil ar fi fost cel putin la fel de innebunita
.
Celia, carpatina, multumim de urari
. Sper sa venim si noi cu povesti frumoase din vacanta
Ma simt datoare, ca pana acum am profitat de concediile fetelor
, de povestile si fotografiile lor
Gata, ma retrag la o tura de calcat, am de facut bagaje...
Vise placute tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
alinus_25 spune:
La multi ani fericiti Ricea! Sa fii sanatoasa si implinita alaturi de familie!

La multi ani Sabina! Sa ai parte numai de impliniri si satisfactii, sa fi sanatoasa si tu si familia, iar compozitiile tale sa rasune in cele mai grandioase sali!

Alina
34
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Piciulika spune:
Citit in diagonala si-n viteza...
LA MULTI ANI, SABINA! (da, strigat, c-am ratat ziua...) Te pup cu retard dar plin de amor! 
Sa fii sanataosa - ca restul esti!
Si sa-ti folosesti obektivu' cu succes (raportez, promit, dar e in China si nu stiu daca tin minte 31 cu 18.5 pana vine... Scrie-i tu!) ![]()
Papanash, am dat de pozele aranjate de tine cand pentru ziua mea si am plaaaans - ce mic era Micha... ce muzica superba ai ales... 

la nemurire.
Textilista sefa a ales rezolut si revolutionar sa nu mai meearga la servici! Ca vin ai nostri gripati de pe mapamond si nici un medic nu clarifica ce au!
Si vin dupa 3 zile "ca se simt mai bine si nu mai au febra... " Innebunesc. Habar nu am daca au caz usor sau ce!
Si pentru gravide (mai ales in trim. II si III!) H1N1 e fff nasol - riscuri mari... (nu vreau sa alarmez gravidele dar pazea. (Cititi WHO briefing 31. July 09). Plus ca Tamiflu nu e inca testat/aprobat pentru gravide si copii mici (pana la 4 ani)... Si i-am scris sefului (aflat in Canada, 15'000 cazuri oficiale) ca eu voi lucra de acasa si ma limitez la sedintele necesare si basta. Sunt curioasa de reactie.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
Piciulika spune:
Nu mai stiu cui voiam sa mai raspund?
Sunt cam obo... Oare lui Teo? Papanash ma tragea si ea de limba...?
Sigur lui Adimercedes - ce fain ai scris!!! - dar ei ii datorez de mult un mail asa de lung ca ma descurajez...
Lui Rox de mult voiam sa-i fur rochia purpurie... ca de obicei, super eleganta! Faine povesti - parca am fost cu voi si Mikey!
Well, am aflat ca va fi baiat - asta oricum simtzeam 90%. Am mers sambata la medic (am nimerit la dr.a cu care am nascut) ca am tensiunea in pivnitza si mi-era sa nu sufere cu ceva piticul. Si cautand dr.a cu eco inima lui BB a dat peste alte comori ale coroanei.
Deci Mariana a cobit corect - daca e sa ne incuscrim a doua oara cu Gabriela, va fi tot asa: venim cu baiat si ea ne da fata. ![]()
Asaaaa. Si cand am spus ca merg vineri la rasfatz, asa a fost! Era cadoul de ziua mea, surpiza: un weekend la hotel de 5 * intr-o statiune termala (foarte eleganta, montana, cu traditie de la anu' 1500!!), cu wellness pentru mami - WOW! Si totul f nobil, meniuri sofisticate... Mi-a prins super bine - baie termala inauntru si afara - da, ca la noi nu-s calduri, ba chiar nu prea a fost vara...
Am prins de 1. Aug. (Ziua Nationala) o vreme su-per, de carte postala, pe 2 iar frig si ploaie.
Michael era doar in bazine si la dus ("Baie!" "Dush!", f imperativ) - e innebunit dupa apa! - non-stop. In schimb a fost traumatizat total si noaptea de 1, de focurile de artificii magnifice - fir-ar primaria! - insa si azi scanceste de-ti rupe inima si zice Bum-Bum si poc-poc!
Radu e 10 zile in China si sper sa-mi mearga bine cu sarcina. Michael ieri ingerash, azi doar "NEIN!" la orice! Ca un catar. Uffff! A venit in 4 labe toata strada, nu voia sa mearga de mana nici la traversat, s-a culcat pe jos - full program!
Acuma ma chinuiam sa mai urc ceva poze - sa ajung la zi - ca din luna 20 tot lipseau si vin din urma... Avem album mancat de molii. ![]()
Gata, mai urc 3 poze si kuki (cat pot, ca nu mai am om de serviciu la "APA!" de noapte).
Va pup!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael