Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Luy, Sim, venim si noi! Avem rezervare p-acolo undeva, dar ajungem joi seara cam tarziu... (Radu are termin la un medic la 16:00).
Oricum, ne vedem!!!
Drum bun si vacanta frumoasa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Am citit ieri din urma dar am uitat cui vroiam sa raspund...

Dimineata am inceput-o bine cu o vizita pe site-ul ursuletului elvetian.
Piciulika tot ce pot spune e ca Your pictures are wicked!!!
Felicitari pentru baietelul din burtica si sper sa fie seful cooperant sa aprobe decizia!

Am mai vazut poze frumoase cu Gheo, Ana si Bernix.

Adimercedes, eu astept cu nerabdare povestirile despre cum papa Lisa. Daria are zile si zile...Felicitari pentru inscrierea la clasa de muzica. Chiarciteam pe baby center ca e virsta ideala poentru asemenea activitati: Baa,ba, black sheep...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luy daca vad anuntul in timp util si nu e prea dificil pentru noi sau nu intervine altceva venim cu placere!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Luy multumim pentru aprecieri. Da l-am lasat sa conduca singur barcuta. La inceput nu prea stia cum apoi s-a prins mai impins de tati , mai lovindu-se cu ceilalti copii. E inebunit dupa apa si barci.Si mie imi parere rau ca nu putem sa ne cunoastem. Dar cand veniti la Constanta da un bip noi aici locuim O sa lipsim 2 sapt in sept cand plecam la Marmaris.
In rest Luca e bolnav. A facut pana la urma varicela. In primele zile mi-a facut si febra a fost mai nervos si a avut o eruptie urata. Dar in general a fost cumintel , nu prea s-a scarpinat si a rezistat sa nu-l scoatem din casa. Mai avem pana sambata deja bubitele au inceput sa se vindece.
Noi, parintii, ocupati, vrem sa ne marim spatiul locativ si pentru Luca, asa ca avem treaba zilele astea cu imobiliare. Iar eu tre sa-mi fac timp sa merg la shopping : merg la o nunta pe 22 si am nevoie de niste sandale
Va doresc concedii placute, cu multa sanatate si distractie
Mada 28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

BUna fetelor!

Multumim de invitatie Luy, se pare ca ramane pe seara intalnirea (presupun) asa ca nu putem ajunge, maine am vrea sa plecam la munte asa ca mergem sa mai facem niste cumparaturi plus bagaje. Spun ca am vrea sa plecam dar vremea nu se anunta prea favorabila si nu avem chef sa mergem si sa stam in camera, daca nu se schimba atentionarea meteo o lasam pe saptamana viitoare.

Piata Berceni nu cred ca e aceeasi cu Piata Sudului, eu stiu ca e o piata mai mica aproape de Spitalul Bagdazar (nr. 9), sper sa nu ma insel.

Ma duc sa pun fata la olita ca abia ce a mijit ochii, se trezeste foarte tarziu de dimineata si se culca la fel de tarziu seara, abia putem sa o punem la culcare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hihi, stiam eu ca Piciulika face tot baiat! Sarcina usoara in continuare si sa fie totul in regula cu bebitza. (Bine ca ai zis ce e, ca ma pregateam sa sortez sa-ti trimit rochite.)

Luy, Sim spor la facut bagaje. De dimineata era ceata si 8 grade celsius pe-acolo , asa ca vedeti ce puneti in bagajele alea.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salut!!!

Si acum imi bate inima asa de tare m-a speriat de cutremur.
Tocmai ma asezasem la calculator si a inceput sa danseze scaunul cu mine

Mergi la inceput

Ma duc sa iau fata de la cresa.Azi a fost prima zi.
Abia astept sa vad ce a facut pe-acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Ma duc sa iau fata de la cresa.Azi a fost prima zi.
Abia astept sa vad ce a facut pe-acolo..

So, iti facem loc pe bancuta mamicilor bocitoare de bocetul copiilor "abandonati" in poarta cresei? Sau a ta a fost viteaza?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Acu am pus-o in pat la somn.

Deci cum am ajuns numai gurita Rebecai se auzea;erau la masa.Mi-au adus-o nu a parut din cale afara de bucuroasa ca ma vede si cand i-am zis ca plecam a zbughit-o inapoi.pana i-au pus pe toti la culcare numai gura ei s-a auzit,canta ,povestea ,tipa.Ingrijitoarea zicea nu tipa iar Rebeca raspundea:nu tipa!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mi-au adus-o intr-un final si am plecat.Mi-a povestit ca s-a jucat,s-a dat in balansoar si ca a mancat carnita si painica (au avut supa si ardei umpluti cu pui si vita).

Ingrijitoarele mi-au zis ca este f independenta si rebela.Au vrut s-o ia de mana in curte si s-a smucit,s-a smucit cand coborau scarile,a alergat toata curtea,au vrut sa-i dea ele sa manance si la fel s-a lasat cu proteste.

Pentru mine per total e bine.Sa vedem zilele ce urmeaza si sunt curioasa cum va fi cu somnul acolo (acuma isi canta in pat bate vantul frunzele,vad ca n-are de gand sa adoarmsi e treaza de la 7).

Si ce vorbea ea toata ziua dar de cand am luat-o nu i-a tacut gurita o secunda.

Cand am plecat dimineata mi-a trimis o bezea si a inchis usa dupa mine.

Mergi la inceput